Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kalite 720P. 1080 Yok. Yayınlar arada kapanıyor ama 2 dakika sonra açılıyor. Sürekli bet reklamı yani kumar reklamı var ekranın altında. BUNLAR BEN KULLANIRKEN OLANLAR. SEN ALIRSIN ÇOK BEĞENİRSİN ONU BİLEMEM. AMACIM KÖTÜLEMEK DEĞİLArkadaşlar sezon iptv den üyelik titan panel alan var mı? Tavsiye edermisiniz? Burdan yasaksa DM den bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar sezon iptv den üyelik titan panel alan var mı? Tavsiye edermisiniz? Burdan yasaksa DM den bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Kalite 720P. 1080 Yok. Yayınlar arada kapanıyor ama 2 dakika sonra açılıyor. Sürekli bet reklamı yani kumar reklamı var ekranın altında. BUNLAR BEN KULLANIRKEN OLANLAR. SEN ALIRSIN ÇOK BEĞENİRSİN ONU BİLEMEM. AMACIM KÖTÜLEMEK DEĞİL
Optime'nin web sayfası var mı ? Satari kullandım biliyorum.IPTV arıyorsan ilk sıra da Optima sonrası da Satari derim gerisi boş
Satari nasılOptime'nin web sayfası var mı ? Satari kullandım biliyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler öven çok ama renkleri soluk gibime geldi birde 1080 pix görüntü kalitesi beni tatmin etmedi şimdi düzeldiyse bilmiyorum.Satari nasıl
optimatvserver.comOptime'nin web sayfası var mı ? Satari kullandım biliyorum.
Teşekkür ederim.Merhaba
Yıllarca (2016-2023)Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kullandım. Ciddi sorunlarla karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdular. Eğer araştırma içerisindeyse düşünebilirsin. Sinetech ile tanıştıktan sonra üyeliğim bitince yenilemedim.![]()
Piyasada 5g panel ticari panel ve mpremium dışında panel kullanılmaz benim düşüncem gerisi çöptür bu üçü piyasanın komutanıdır orjinal 4k yayın ve 18000 bitrate yayın verebilen panellerdirArkadaşlar sezon iptv den üyelik titan panel alan var mı? Tavsiye edermisiniz? Burdan yasaksa DM den bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Direkt OptimaTV derimSatari nasıl
var web paneli de var ve kaliteliOptime'nin web sayfası var mı ? Satari kullandım biliyorum.
Kime dediniz bilmiyorum ama yanlış anlamayın hocam az önce üç tane panel yazdım bu üç panel dışında başka panel kullanılmaz gerçekten reklam falanda yaptığım yok hele de 5g panel feed yayın yapıyor başka panelde feed bulamazsınız cam gibi görüntüsü var tavsiye ederimŞimdi reklamları izlediniz![]()
Bahsettiğiniz üç yayıncıyı da biliyorum da bazı arkadaşlar çok reklam çalışıyor. Bir gün yazmış x yayıncı süper, ertesi gün yazıyor y yayıncı süper. Böyle iş olmazKime dediniz bilmiyorum ama yanlış anlamayın hocam az önce üç tane panel yazdım bu üç panel dışında başka panel kullanılmaz gerçekten reklam falanda yaptığım yok hele de 5g panel feed yayın yapıyor başka panelde feed bulamazsınız cam gibi görüntüsü var tavsiye ederim
Öyle yapanlar var maalesef ben üç tane panel söyledim sadece sizde biliyorsanız bu panelleri kalitesini de biliyorsunuzdur reklam da yapmadığımı anlamışsınızdırBahsettiğiniz üç yayıncıyı da biliyorum da bazı arkadaşlar çok reklam çalışıyor. Bir gün yazmış x yayıncı süper, ertesi gün yazıyor y yayıncı süper. Böyle iş olmaz![]()
Ben 1 sene kullandim çok sorun yaşadim tavsiye etmemArkadaşlar sezon iptv den üyelik titan panel alan var mı? Tavsiye edermisiniz? Burdan yasaksa DM den bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Titan panel kullanılmaz ki zaten ortalık malı DNS patlıyor her hafta her gün kanal geçişleri falanda yavaş ayrıcaBen 1 sene kullandim çok sorun yaşadim tavsiye etmem
5g panel adresi varmiKime dediniz bilmiyorum ama yanlış anlamayın hocam az önce üç tane panel yazdım bu üç panel dışında başka panel kullanılmaz gerçekten reklam falanda yaptığım yok hele de 5g panel feed yayın yapıyor başka panelde feed bulamazsınız cam gibi görüntüsü var tavsiye ederim