CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam siz Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri test edip çalışmayanı sildiğinizi söylemiştiniz ama o test sonucu aslında biraz yanıltıcı çalışmıyor olarak gösterdiği eklentilerin çalıştığına şahit oldum çok kez
Şöyle ki;
Örneğin hdfilmcehennemi 3 adet olsun, sağlayıcılardan test et, üçüde başarılı ise hemen oradan ikisini sil, ikisi başarılı biri başarısız ise, başarısızı ve bir başarılıyı sil, üçüde başarısız ise testi bir iki kez tekrarla, yine de üçü de başarısız ise ikisini sil biri kalsın. Ana ekrana dön ve o eklentiden film veya dizi açmaya çalış, açmıyorsa gel foruma yaz, eklentiden toplamda bir taneyse ve testte de başarısız ise silme ve gel buraya yaz derim.

Şöyle Birşey yaptım ; Depoların Hepsini yükledim. Ayarlar - Eklentileri otomatik indir - Devre Dışı bırak dedikten sonra Eklentiler En alttaki Eklentilere tekrar tıkladımBu kısımda aynı isimdeki eklentiler alt alta sıralanıyor. Ve başlarında "v" harfi ile başlayan ve içerisindeki "kb" değerlerini gösteren rakamlar var. Baştaki "v" harfi ( umarım ) versiyondur diye düşünerek en yüksek olan değeri bıraktım. Diğerlerini sildim. Şuan gözle görülür bir hızlanma var ve açılmayan hiçbir eklenti yok.

Hay bin yaşayın siz, doğru dersiniz, bizim Yunus'un diliyle satsam şu canı alan bulunmaz. Forumdaki ey daha değerli üyeler, lütfen arkadaşı cevapsız bırakmayın.

Hiç yayımlanmamış ve benim kadar değersiz şu şiirimi buraya bırakıp aranızdan çekilme vakti gelmiş demek ki.

Heccavı Âzam Nef'î

Mevtalar haşri bekler yalanı eserleri
Bir nice tahlil etmez can taşır ezberleri

Maziden hâle miras bir gavgadır iddia
Bunca zamanı aşmış derdestmiş mezkur dava

Üstadı Nefî malum dili çok yere döner
Kaç taklalar attırır şiire rakib söner

Hicivdir â'nın işi meclislerde okunur
Yeter ki vezin tutsun hükümdare dokunur

Heccav ile Tahir bey ahlaka mugayr epey
Tartışmışlar hicride kelbe inmeli düzey

Evvel canlar esasen edepten dem vurmuşlar
Karşılıklı tahkire nükdeler uydurmuşlar

Medrese dâhi görmüş mesel olmuş vakıa
Şerîde kadük değil fıkıhen de yok ilga

Zira mushaf emriyken cümle nesne haktandır
Kilâbda sadıkane ademe dost çoktandır

Uleması dememiş kelbin ağzı necisdir
İnsan bir âkil varlık dili tatlı nefistir

Ümerası dememiş ey kâtip hak olur ten
Makamına güvenme geri dur azametten

Temizi kirletirken latifeli hev hevler
Faydasını yitirmiş tevriyeli peşrevler

İlanı çok evvelin ilâmı bize düşmez
Kazanı devrederiz içindeki aş pişmez

Değil mi ki hicivdir âdeme halin söyler
Eğriyse yolun söyler doğruysa kelin söyler

Kaza oku olmaya divanı yaralayan
Sakal bıyık arası bayramı karalayan

Anda mahrem bulunmaz ehli dile âlemde
Var ise de kelleyi bağışlamaz bu demde

Hülâsa ol devirde eğri boyun çoğ imiş
Heccavın en nefisi şuarada yoğ imiş

İmdi yalan dün yalan dünyada yoktur kalan
Üstadlar gerçeklemiş bize düşer hüsnüzan

Zebanı tahir hiciv ins'e bişek nefîdir
Şair olgun olmaya dil bînefi efîdir
Aman Hocam ne yaptın. Siz değersiz diğerleri değerli gibi bir anlam çıkartmışsınız gerçekten Çok özür dilerim. " Bu konuda Biraz daha, Değerli üyelerin " kısmında foruma üye insanlara değer verdiğim anlamında söyledim. Yoksa sizin dikkate almanız cevap yazmanız ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Sizi değersizleştirmek gibi bir amacım kesinlikle olamaz Tekrar özür dilerim kendimi yanlış ifade ettiğim için.

Arkadaşlar, Türkçe dublajlı film ve dizileri başka hangi yabancı repo eklentiler de var ?

Şimdiye kadar olmayan ilginç bir şey oldu. Favorilere aldığım içeriklere tıklayınca arama ekranına atıyor cloudstream artık ve o içerikle ilgili arama yapıyor. Böyle bir şey başına gelen var mı?

Şimdiye kadar olmayan ilginç bir şey oldu. Favorilere aldığım içeriklere tıklayınca arama ekranına atıyor cloudstream artık ve o içerikle ilgili arama yapıyor. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Şimdi denedim ve normal olarak içerik sayfasına yönlendirdi.
Tüm favoriler için mi yapıyor bunu? İsterseniz bir yedek alıp uygulama önbelleğini veya tüm verilerini silip yeniden deneyin.

Şimdi denedim ve normal olarak içerik sayfasına yönlendirdi.
Tüm favoriler için mi yapıyor bunu? İsterseniz bir yedek alıp uygulama önbelleğini veya tüm verilerini silip yeniden deneyin.
Tüm favoriler için yapıyor hocam. Onbellegi temizledim yine olmadı. Verileri silmek istemedim ama heralde yapacağım. Teşekkürler.

Eklediğim ekranda sol üstteki puzzle işaretine tıklayın. Ne yapacağını seçebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-04-21-55-48-276_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-05-04-21-55-48-276_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 44
4.5.1 daha önce güncelleyip 4.5.2 yüklediğimde sorun çıkınca eski sürümü geri yüklemiştim

Verdiğim linkten indirin kurun hocam

Şu vavoo işine el atsan yaparsın aslında domainde kısıtlama eklemişler sunucu ipde sorun yok
yurt dışı sunucu alırsam yaparım ama yurt dışı sunucuyu henüz almayı düşünmüyorum ayıracak bütçem maalesef yok

yurt dışı sunucu alırsam yaparım ama yurt dışı sunucuyu henüz almayı düşünmüyorum ayıracak bütçem maalesef yok
Verniux diye firma var enayi yerine koyup Almanya ipli vdsi tr diye satiyo sudan ucuz bak istersen

Konuyu görüntüleyenler

Geri