Öneri Eagle TV ıptv uygulaması

sametbagis

Üye
Konular
5
Arkadaşlar merhaba bugün yeni bir uygulama buldum ismi eagle TV içerisinde birçok dünya kanalları tr ve mor kanallar dahil mevcut. Belki birilerinin işine yarar. Uygulama bana ait değildir modlu uygulama paylaşan kanalların birinde denk geldim. Telefona kurduğumda zararlı uygulama olarak hata veriyor ancak tvboxta herhangi bir uyarı vermedi. Boxlarda kumanda uyumluluğu %100mevcut. Ayrıca uygulamayı tekrar modlayacak arkadaşlar olursa kendi kanal listesini koyabilir diye düşünüyorum(yapılabilir mi bilmiyorum sadece düşünce ) uygulama kurulduktan sonra ekranda çıkan işaretlediğim cerrar yazısını tıklayıp izinleri verdiğinizde sorunsuz çalışıyor başka bir ayar yapmanıza gerek yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20250416_123958.jpg
    IMG_20250416_123958.jpg
    262.8 KB · Görüntüleme: 556
Arkadaşlar merhaba bugün yeni bir uygulama buldum ismi eagle TV içerisinde birçok dünya kanalları tr ve mor kanallar dahil mevcut. Belki birilerinin işine yarar. Uygulama bana ait değildir modlu uygulama paylaşan kanalların birinde denk geldim. Telefona kurduğumda zararlı uygulama olarak hata veriyor ancak tvboxta herhangi bir uyarı vermedi. Boxlarda kumanda uyumluluğu %100mevcut. Ayrıca uygulamayı tekrar modlayacak arkadaşlar olursa kendi kanal listesini koyabilir diye düşünüyorum(yapılabilir mi bilmiyorum sadece düşünce ) uygulama kurulduktan sonra ekranda çıkan işaretlediğim cerrar yazısını tıklayıp izinleri verdiğinizde sorunsuz çalışıyor başka bir ayar yapmanıza gerek yok.

İcerik nasıl kullandınızmı

Kanalların tümü sorunsuz çalışıyor VPN gerektirmiyor. Ancak bazen 3 saniye kadar yayın geriye sarıyor belki benden kaynaklıdır bilmiyorum. Başka deneyenler de yorum yaparsa sorunu anlamış oluruz. Vod kısmında birkaç Türkçe film var serilerde de yine 3 adet türk yapımı dizi mevcut
İcerik nasıl kullandınızmı

windows direk virüslü diye dosyayı siliyor, apk larde pek yapmaz genelde , siz gene de önleminizi alın.

Haklısınız telefona kurarken de tehlikeli yazılım diye uyarı verdi bunu yukarıda da belirttim. O yüzden yükleyip yüklememek tamamen sizin tercihiniz. Sonuçta uygulama bana ait değil. Kimsenin başı ağrısın istemem. Şunuda eklemek istiyorum virüstotalde tarattım uygulamayı testkey ve debugkey sayfalarına uyarı verdi bu işle uğraşan arkadaşlar daha iyi bilirler ama sanırım bunlar apkların imza dosyalarıyla alakalı. Bu uygulama xciptv uygulamasının modlanmış hali. TV'ye kurulduğunda xciptv logosuyla kuruluyor. O yüzden hata veriyor diye düşünüyorum. @patr0n daha iyi açıklar sanırım. Hatta içerisinden linkleri alıp bizle paylaşırsa kafamızda soru işaretidir kalmaz 😁
windows direk virüslü diye dosyayı siliyor, apk larde pek yapmaz genelde , siz gene de önleminizi alın.

Haklısınız telefona kurarken de tehlikeli yazılım diye uyarı verdi bunu yukarıda da belirttim. O yüzden yükleyip yüklememek tamamen sizin tercihiniz. Sonuçta uygulama bana ait değil. Kimsenin başı ağrısın istemem. Şunuda eklemek istiyorum virüstotalde tarattım uygulamayı testkey ve debugkey sayfalarına uyarı verdi bu işle uğraşan arkadaşlar daha iyi bilirler ama sanırım bunlar apkların imza dosyalarıyla alakalı. Bu uygulama xciptv uygulamasının modlanmış hali. TV'ye kurulduğunda xciptv logosuyla kuruluyor. O yüzden hata veriyor diye düşünüyorum. @patr0n daha iyi açıklar sanırım. Hatta içerisinden linkleri alıp bizle paylaşırsa kafamızda soru işaretidir kalmaz 😁
Doğrudur zaten size özel yazmadım, sonuçta bu tarz apk larda sorumluluk kullananın :)

Son derece başarılı 👍👌

Favorilerimin arasına giren bir program tşk paylaşım icin

Test ve debug key diyorsa uyarı imza kaynaklıdır takılmamak gerek :)

BEIN 1 max 1 kullanıcı hocam maalesef sürekli geriye sarıyor.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Kod:

Panel 1 kişilik ama içeride farklı bir dağıtım yöntemi kullanıyor galiba yayınlara bakmadım açıyor mu diye ama kullandığı m3u bu

Kod:

Panel 1 kişilik ama içeride farklı bir dağıtım yöntemi kullanıyor galiba yayınlara bakmadım açıyor mu diye ama kullandığı m3u bu
Nasıl yani farklı bir dağıtım yöntemi derken?
Kendi uygulamasında sürekli geriye sarıyor

Nasıl yani farklı bir dağıtım yöntemi derken?
Kendi uygulamasında sürekli geriye sarıyor
Api olarak ottye de bağlanıyor, uygulama içinde openvpn dosyaları da mevcut 9xtream ile açtığımda yayınlar geldi herhangi geriye alma sorunu da yaşamadım kendi uygulaması içinden bakmadım sizde başka bir player ile deneyin.

Verdiği bs1 yayını tekrar yayını maç zamanı aktif oluyodur

Ulusallarda bi sorun göremedim.
Screenshot 2025 04 16 16 24 53 295 comdivergentftbxtreamplayeranddownloader

Forum şu an malûm kaplumbağa gibi ilerlediği için mesajlarım yüklenmekte güçlük çekiyo😅

m3u içinden beinleri aldım sadece güzel çalışıyo pc de

Geri