Rudemarco20
Üye
- Konular
- 2
ozman uğraşma reis yinede emeğine sağlık olmuyorsa zorlamam anlamı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ss iptvdemiFikir olması açısından yazmak istedim Url olan linki CloudStream içine eklenebiliyor ve denediğim bir çok film açıldıTeşekkürler
ss iptv nerdeyse tüm smarttvlerde var çalışsaydı güzel olurdu cloudstream android kullanıcılarına göreFikir olması açısından yazmak istedim Url olan linki CloudStream içine eklenebiliyor ve denediğim bir çok film açıldıTeşekkürler
TşklerIyı akşamlar oynatma listesi yerine hu yukarıdaki url yi yazacagiz
Hayır ss iptv değil , benim bahsettiğim cloudstream için ,kullanıcısı fazla olduğu için faydası olur diye düşündüm .ss iptvdemi
ssiptv çok hantal bir iptv oynatıcısıdır.kaldıki powersinema farklı bir formattır.ve ss ip tv de çalışmaz.ssiptv sadece xtream api kodlarını kabul etmektedir.yani kullanıcı adı password gibi.powercinema içindede farklı formatda olan belgesel i bu yüzden çalıştırabilirsiniz.afişler olmadan sadece film ismi ve url adres yolu gösterilerek çalışmaktadır.250 adet adres yükledim anca yeterli gördü.+ filimleri ileri sarma özelliği olmamasıda cabası.bu nedenle Televizo yu ve tivimate yi tv box larda tavsiye ederim.iyi günlerss iptv nerdeyse tüm smarttvlerde var çalışsaydı güzel olurdu cloudstream android kullanıcılarına göre
eger olsaydı İki arkadaşıma ssiptv üzerinden yüklüyecektim android boxssiptv çok hantal bir iptv oynatıcısıdır.kaldıki powersinema farklı bir formattır.ve ss ip tv de çalışmaz.ssiptv sadece xtream api kodlarını kabul etmektedir.yani kullanıcı adı password gibi.powercinema içindede farklı formatda olan belgesel i bu yüzden çalıştırabilirsiniz.afişler olmadan sadece film ismi ve url adres yolu gösterilerek çalışmaktadır.250 adet adres yükledim anca yeterli gördü.+ filimleri ileri sarma özelliği olmamasıda cabası.bu nedenle Televizo yu ve tivimate yi tv box larda tavsiye ederim
https://tinyurl.com/2ao2rans
kontrol ettim dediğiniz gibi cloudstreamda bu bahsettiğiniz guruplar çalışmıyorsn @Latte cloudstream ve Latte m3u editörde powerboardsinema eklentisinde bulunan kaynak farklı olanBELGESEL
![]()
YESILCAM
ve
WESTERN
kategorileri çalışmıyor.Diğer kaynak filmlerin hepsi çalışıyor. Ancak televizo ve tivimateye yükledim bütün her iki kaynakta çalışıyor.bir kontrol etseniz .şimdiden teşekkürler
Dün bu listeyi cloudstream IPTV ile eklemiştim ve çalışıyordu .Sizin mesajınız sonrası kontrol ettim bahsettiğiniz tüm kategoriler sorunsuz açıldı. LDplayer içinde kullandığım Cloudstream sürümü 29009894 ek olarak Warp açarak denedim .sn @Latte cloudstream ve Latte m3u editörde powerboardsinema eklentisinde bulunan kaynak farklı olanBELGESEL
![]()
YESILCAM
ve
WESTERN
kategorileri çalışmıyor.Diğer kaynak filmlerin hepsi çalışıyor. Ancak televizo ve tivimateye yükledim bütün her iki kaynakta çalışıyor.bir kontrol etseniz .şimdiden teşekkürler
kontrol ettim dediğiniz gibi cloudstreamda bu bahsettiğiniz guruplar çalışmıyor
liste kendi playerinde açılmıyor şu an denerken vlc üzerinden açınca çalışıyor ssiptvde bu gruplar çalışıyorDün bu listeyi cloudstream IPTV ile eklemiştim ve çalışıyordu .Sizin mesajınız sonrası kontrol ettim bahsettiğiniz tüm kategoriler sorunsuz açıldı. LDplayer içinde kullandığım Cloudstream sürümü 29009894 ek olarak Warp açarak denedim .
ben test ettiğim kategoriler eklenti içinden değil. Çalışmıyor denilen kategoriler powerboardsinema içinde.Ben verilen linki cloudstream içine IPTV özelliğiyle ekleyip test ettim . Şuan baktım powerboardsinema ile açılmıyor fakat direk kendi oluşturduğum listeyle açılıyorliste kendi playerinde açılmıyor şu an denerken vlc üzerinden açınca çalışıyor ssiptvde bu gruplar çalışıyor
eklentide mkv tanımlı olmadığı içindir eklentiyi yapan arkadaşların tanımlaması gerekiyorben test ettiğim kategoriler eklenti içinden değil. Çalışmıyor denilen kategoriler powerboardsinema içinde.Ben verilen linki cloudstream içine IPTV özelliğiyle ekleyip test ettim . Şuan baktım powerboardsinema ile açılmıyor fakat direk kendi oluşturduğum listeyle açılıyor
emegine saglık kardeş ben sadece mkv ve mp4 linkleri kullanıyorum diyerlerini tv acmıyorKısaltılmış URL listesi de güncellendi.![]()
Alien serisini ne zaman eklersiniz ? Yada ekleyecek misiniz☪ GÜNCELLENDİ ☪
![]()
7838
![]()
adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret
Animasyon kategorisi eklendi.
Belgesel kategorisi eklendi.
Yeşilçam kategorisi eklendi.
Western kategorisi eklendi.
Yerli Filmler kategorisi eklendi.
Korku Zombi Pandemi kategorisi eklendi
Türk Korku filmler kategorisi eklendi
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.
power-sinema
kısa url olarak
Kod:
Kod:https://tinyurl.com/2ao2rans
Sn.Latte ye teşekkürler
URL ile de kullanılabilir
http://tinyrurl.com/power-cinema
Arama yapmak lazım var ama ayrı listelerde sanırım kendine özel kategoride olacak en iyi serilerden biri arama yaparken yaratık diye aramak gerekiyorAlien serisini ne zaman eklersiniz ? Yada ekleyecek misiniz
indirmeden m3u gibi url ekleyip izleyebilirmiyiz yoksa indirip dosya olarakmı izlemek lazım ?☪ GÜNCELLENDİ ☪
![]()
7838
![]()
adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret
Animasyon kategorisi eklendi.
Belgesel kategorisi eklendi.
Yeşilçam kategorisi eklendi.
Western kategorisi eklendi.
Yerli Filmler kategorisi eklendi.
Korku Zombi Pandemi kategorisi eklendi
Türk Korku filmler kategorisi eklendi
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.
power-sinema
kısa url olarak
Kod:
Kod:https://tinyurl.com/2ao2rans
Sn.Latte ye teşekkürler
URL ile de kullanılabilir
http://tinyrurl.com/power-cinema