Yardım IDM yasal nedenler yüzünden ...

aborjin_21

Üye
Konular
22
Dizi bölümleri ve bazı filmleri indirme sitelerinde kullandığım İDM , artık' "IDM yasal nedenler yüzünden bu korumalı yayını indiremez. Böyle yayınların indirilmesi desteklenmez çünkü IDM, video ve veri içeriği koruması için yapılan teknolojik önlemleri aşamayabilir." hatası ile çalışmıyor.. chormede zaten kökten çalışamaz haldeyken firefoxta sorunsuz indirmeye devam ediyordum ama bu gün itibari ile artık bu da çalışmamaya başladı..Konu hakkında bilgisi veya alternatif önerisi olan varsa sevinirim.

alternatif olarak bu addon'u deneyebilirsiniz
Kod:
https://chromewebstore.google.com/detail/live-stream-downloader/looepbdllpjgdmkpdcdffhdbmpbcfekj

IDM son günlerde gerçekten problem olmaya baslamıştı.. o yüzden son 5 günde bir kaç defa güncelleme yayınladılar.. ben de şu an Mozzila,chrome ve brave sorunsuz çalışıyor .. güncelleyip tekrar deneyin bence..

"bugün " yazısını okuyup korktum ve hemen test ettim .Şükürler olsun Firefox ile sorun yok şuan ,belki sorun sizdedir .Gelen cevaplar doğrultusunda bence programı sistemden kaldırıp güzelce temizledikten sonra tekrar kurmayı deneyin

Dizi bölümleri ve bazı filmleri indirme sitelerinde kullandığım İDM , artık' "IDM yasal nedenler yüzünden bu korumalı yayını indiremez. Böyle yayınların indirilmesi desteklenmez çünkü IDM, video ve veri içeriği koruması için yapılan teknolojik önlemleri aşamayabilir." hatası ile çalışmıyor.. chormede zaten kökten çalışamaz haldeyken firefoxta sorunsuz indirmeye devam ediyordum ama bu gün itibari ile artık bu da çalışmamaya başladı..Konu hakkında bilgisi veya alternatif önerisi olan varsa sevinirim.
Güncelleme gelmesini bekle

Hala IDM kullanılıyor mu ya?
16067.jpg

Bazı eski alışkanlıklardan vazgeçilmiyor.Mesela fotoğraflar için ACDSee pro halinin 8.1 versiyonunu kullanıyorum düşünün kaç yıllık program yıllar öncedataya atmıştım birşey olucak diye ödüm patlıyor resmen 😃 Son format öncesi kafam attı yeni versiyonlarını denedim ,neredeyse tüm benzer programları da denedim yok olmadı .IDM de aynı şekilde gerçi onun güncel versiyonlarını yüklüyorum en azından .Benim gibiler için alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor

Bazı eski alışkanlıklardan vazgeçilmiyor.Mesela fotoğraflar için ACDSee pro halinin 8.1 versiyonunu kullanıyorum düşünün kaç yıllık program yıllar öncedataya atmıştım birşey olucak diye ödüm patlıyor resmen 😃 Son format öncesi kafam attı yeni versiyonlarını denedim ,neredeyse tüm benzer programları da denedim yok olmadı .IDM de aynı şekilde gerçi onun güncel versiyonlarını yüklüyorum en azından .Benim gibiler için alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor
Acdsee ve idm linkleri paylaşabilir misiniz?

Siz ne kullaniyorsunuz?
indirme programı kullanmıyorum artık, (Torrent'i saymazsak)
zaten video müzik vs eskisi gibi internet hızı ve kota sorunu olmadığı için indirmeye de gerek duyulmuyor.
ACDSee ahhh eski dostumuz, Winamp kadar olmazsa olmazlardandı o da.

kac yil oldu bilmiyorum IDM ömürlük full almistim. ben daha gecen gün telif icerikli birseyler indirdim. her hangi bir uyari ve ya sorun yasamiyorum.

Acdsee ve idm linkleri paylaşabilir misiniz?
Acdsee programının içinde verilen seriali ben direk yapıştıramıyorum aynı sorunu yaşarsanız ctrl+c ile kopyalayıp ctrl+v ile yapıştırın .Birde program çok eski olduğu için kurulduğunda windows ile uyumsuz uyarısı verir ama çalışmasında hiçbir problem olmuyor

idm programını fullprogramlardan katılımsız indirdim

indirme programı kullanmıyorum artık, (Torrent'i saymazsak)
zaten video müzik vs eskisi gibi internet hızı ve kota sorunu olmadığı için indirmeye de gerek duyulmuyor.

ACDSee ahhh eski dostumuz, Winamp kadar olmazsa olmazlardandı o da.
Winamp benim için de olmazsa olmazdı ama olay sadece mp3 dinlemekse birde müzik için ayrıntılara çok önem vermediğim için kurulumsuz Spider kullanmaya başladım

IDM son günlerde gerçekten problem olmaya baslamıştı.. o yüzden son 5 günde bir kaç defa güncelleme yayınladılar.. ben de şu an Mozzila,chrome ve brave sorunsuz çalışıyor .. güncelleyip tekrar deneyin bence..
güncelleme alakalı bir durum değil ki sil baştan yükledim sonuç yine aynı.. chrome artık desteklemiyo galiba idm yi yada başka bişi ama ortada gerçekten bir sorun var.. ve ne yazıkki şu an kadar ona ciddi anlamda rakip olan bir indirici bulamadım :(

"bugün " yazısını okuyup korktum ve hemen test ettim .Şükürler olsun Firefox ile sorun yok şuan ,belki sorun sizdedir .Gelen cevaplar doğrultusunda bence programı sistemden kaldırıp güzelce temizledikten sonra tekrar kurmayı deneyin
yaptım sonuç yine aynı...

evet açık ara piyasadaki en iyi indirme yöneticisiydi zaten.. uzantısını kaldırdılar chromeden artık.. sanırım bir devir kapanmak üzere ve ne yazıkki ciddi bir rakibi yok yada ben bilmiyorum henüz :(

Geri