Bu cihazi almayi dusunuyorum, kullanan varmi acaba yorumu nedir alinir mi, km2 pro almak ile bunun arasındayım, dreamstar daha iyi fiyatina gore diyorlar, bazilarida dreamstari 4 5 saat kullaninca isiniyor kapanıyor diyor oyle birsey varmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam almamak icin bir sebep var mi yoksa gözün kapali al mi dersiniz1 aydır kontak kapatmadan yüksek devirde hiç hareret yapmadı .
Hocam almamak icin bir sebep var mi yoksa gözün kapali al mi dersiniz
Oyun icin mi 4gb eksikligi hissediyorsunuzAlmamak için tek sebeb 4gb olmayışı (benim için)
hayır ben oyun oynamam 20 tane uygulama açınca şişiyor haliyleOyun icin mi 4gb eksikligi hissediyorsunuz
Bende oynamıyorum normal bi kullaniciyim televizyondan kanallari ve film dizi izlemek icin kullaniyorum 2gb yeterli olur degil mihayır ben oyun oynamam 20 tane uygulama açınca şişiyor haliyle
oyun oynayıp tecrübe eden arkadaşlar yazıcaktır eminim
Kesinlikle yeterliBende oynamıyorum normal bi kullaniciyim televizyondan kanallari ve film dizi izlemek icin kullaniyorum 2gb yeterli olur degil mi
fazladan kastınız nedir 5-10 mu 20-30 mu yoksa daha yüksek sayılarmıIsınma yok. Ama fazla apk yükleyince yavaşlıyor...
hocam alıcıyı almaya gerek varmı ayriyetten zaten iptv ile fln iş çözülmüyormu ayrıca öğrendiğime göre 24 ay iptv veriyolarmiş bide 12 aylık tv+ doğrumudur bu durum7/18 açık benim cihaz. Sıkıntı yaşamadım. Bende c-type uydu alıcısıda var. Ben memnunum. Daha önce dsmart vardı kapattırdım dreamstarı alınca görüntü biranda daha canlandı. Daha önce çok düşğk çözünürlükteki cihazla tv seyrettiğim için dreamstart nova premium geldi bana
Arkadaşlar bir şeye açıklık getirelim , bu cihaz tam lisanslı bir cihazdır dolayısıyla 'iptv' gibi illegal yayın ,uygulama vs yoktur 12 ay tv+ hediye olarak gelmektedir cihazı aldıgınızda dreamstarın destek hattını arayıp üyeliğinizi aktif ettirmeniz gerek..hocam alıcıyı almaya gerek varmı ayriyetten zaten iptv ile fln iş çözülmüyormu ayrıca öğrendiğime göre 24 ay iptv veriyolarmiş bide 12 aylık tv+ doğrumudur bu durum
araştırma yaparken bi konuda görmüştümde 24 aylık iptv veriyor daha sonra trendyolda sorulan sorularada evet 24 aylık freeiptv veriliyor denmiştide ona dayanarak sordumArkadaşlar bir şeye açıklık getirelim , bu cihaz tam lisanslı bir cihazdır dolayısıyla 'iptv' gibi illegal yayın ,uygulama vs yoktur 12 ay tv+ hediye olarak gelmektedir cihazı aldıgınızda dreamstarın destek hattını arayıp üyeliğinizi aktif ettirmeniz gerek..
Dreamstar i1,i2,i3,i4,i6 için dediğiniz doğrudur ama 12 ay 24 ay bilmiyoruz..araştırma yaparken bi konuda görmüştümde 24 aylık iptv veriyor daha sonra trendyolda sorulan sorularada evet 24 aylık freeiptv veriliyor denmiştide ona dayanarak sordum
hocam alıcıyı almaya gerek varmı ayriyetten zaten iptv ile fln iş çözülmüyormu ayrıca öğrendiğime göre 24 ay iptv veriyolarmiş bide 12 aylık tv+ doğrumudur bu durum
yok hocam zaten oyun oynamayacağım arkadaş 4gblık değil dedi, bende 4gbye oyun için mi ihtiyaç duyuyorsunuz diye sordum yoksa oyun oynayacağımdan değil 4gb ile ne yapılabilir diye düşündüğümdenUydu aparatını almak veya almamak size kalmış. Alışkanlık işte illa uydudan seyretmek istediğimiz için aldım. Diğer malum kalnalları ya m3u olarak yada hazır programlarla seyrediyorum. Oyun oynamadığım için birşey diyemem bilgisayar varken boxta oyun garip geliyor bana.
yok hocam zaten oyun oynamayacağım arkadaş 4gblık değil dedi, bende 4gbye oyun için mi ihtiyaç duyuyorsunuz diye sordum yoksa oyun oynayacağımdan değil 4gb ile ne yapılabilir diye düşündüğümden, uydunun artısı keyif anladığım kadarıyla teşekkür ederim