Apple TV için ücretsiz iptv uygulaması önerisi arıyorum.

Ferhattas

Üye
Konular
7
Herkese merhabalar,

Apple TV için ücretsiz iptv uygulaması arıyorum ama bir çoğu uygulama kullanım dışı ve kısıtlı önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca .ipa dosyası yükleme kabiliyetim de var ama link olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Konu boşa düştü ama görmeyen olabilir diye güncelleme atmak istedim.

Herkese merhabalar,

Apple TV için ücretsiz iptv uygulaması arıyorum ama bir çoğu uygulama kullanım dışı ve kısıtlı önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca .ipa dosyası yükleme kabiliyetim de var ama link olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hocam google'dan baktım ve gördüğüm kadarıyla ücretsiz uygulama mevcut değil deneme sürümü verip ardından belli bir ücret ödemeniz gerekiyor fakat birde bu uyglamayı buldum bir bakıp deneyin isterseniz uygulama ismi Smarters player lite ücretli veya ücretsiz bilgim yok

Tamamdır teşekkür ederim. Peki .ipa dosyası ile dışardan uygulama yükleme hakkında bilginiz var mı?
Hocam google'dan baktım ve gördüğüm kadarıyla ücretsiz uygulama mevcut değil deneme sürümü verip ardından belli bir ücret ödemeniz gerekiyor fakat birde bu uyglamayı buldum bir bakıp deneyin isterseniz uygulama ismi Smarters player lite ücretli veya ücretsiz bilgim yok

verdigin paraya yazık
elma mı uzak dur
yanlız isme para iş görmüyor
paran coksa elma al
app yükle pardon devamlı para yükle baska işe yaramaz
vazgec bu sevdadan

verdigin paraya yazık
elma mı uzak dur
paran coksa elma al
vazgec bu sevdadan
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum. Ama şöyle de bir durum var. İçerik izlerken bir gör, gerçekten ödediğin paranın hakkını veren bir görüntü kalitesi var. Toplamda iki tane cihazım var benim biri Apple TV 4K diğeri de Nvidia Shield Pro. Android tarafında Nvidia için en üst nokta diyorlar ama onda YouTube Premium ile video izlerken ve Apple'da izlerken aradaki farkı çok net görebiliyorum. Hani aradaki fark siyah ile beyaz arasındaki fark kadar net. Öyle anlatmaya çalışacağım. Bu arada Tv'de dandik değil Lg Oled 120hz akıcı taş gibi cihaz Nvidia bende 4 yıldır var ama Apple havadan önüme düştü ayda 3€ gibi komik bir rakama aldım keyfe keder. Yoksa benim için de aradığım bir cihaz değildi. Sonradan da Apple store'da dışardan uygulama yükleme özelliği geldiği için değerlendirmek istiyorum ama henüz o kısım emekleme aşamasında çok yeni olduğu için uygulama geliştiriciler o topa girmiyor.

├❪👉❫ İPTV SMARTERS LİTE - İOS

Bunu indirin efendim, sonrasında kullanıcı ekle diyin.
Size verilmiş olan
kullanıcı adı, şifre ve url yi belirtilen şekilde girin.
En üstte herhangi bir isim diyecek, oraya da IPTV yazmanız yeterlidir
1000015126.

o zaman devam
app satın al
bu dünyada elma da karsılını almadan bır sey vermez
devamlı sagmak ıster
ama dıkkat et
seytanlarımızı bız yaratıyoruz
abd firmaları uzak kalsın
onlara ödedigimiz her kurus bizi millete pahalıya patlıyor

Herkese merhabalar,

Gölge TV plusun yeni linki varmi

verdigin paraya yazık
elma mı uzak dur
paran coksa elma al
vazgec bu sevdadan
özgürlük için android linux gibi yazılımları tercih ediyoruz zaten elma nedir allahsen :)

özgürlük için android linux gibi yazılımları tercih ediyoruz zaten elma nedir allahsen :)
Her iki tarafı da kıymetli buluyorum ben açıkçası hocam. Söylenenlerin hepsine katılıyorum ve hepsi de doğru. Ama yiğidi öldürüp hakkını da yememek lazım diye düşünüyorum. O yüzden Android veya Apple fark etmez güzel olan güzeldir bence :)

Her iki tarafı da kıymetli buluyorum ben açıkçası hocam. Söylenenlerin hepsine katılıyorum ve hepsi de doğru. Ama yiğidi öldürüp hakkını da yememek lazım diye düşünüyorum. O yüzden Android veya Apple fark etmez güzel olan güzeldir bence :)
Saygı duyarım ;)

Kesinlikle katılıyorum yiğidi öldürüp hakkını da yememek lazım düşüncenize.2013 sonrası macbook pro mevcut i7 8 ram li üstünde hem mac hemde windows yüklü halen çatır çatır çalışıyor (bataryasının az gitmesi dışında)Adamlar 2013 te ki bilgisayara öyle bir ekran koymuşlar ki (retina)şimdiki benim diyen laptoplara taş çıkarır. bunun yanında kasa yapısı da sağlam(o kadar düşmelere dayandı)
Telefon konusunda ise 3gs te bıraktım aplle ı bana göre diil :)

Forum paylaşıp bilmediklerimize karşı yardımlaşmak için var zaten. Ara sıra hepimiz onu değil bunu tercih et diyebiliyoruz konunun amacı problemine çözüm bulmak olsa bile ama kimin ne kullanacağına karışacak raddeye gelmemişizdir herhalde;)) İsteyen elma, armut isteyen de peynir, zeytin kullanır :unsure:;)😅

Kesinlikle katılıyorum yiğidi öldürüp hakkını da yememek lazım düşüncenize.2013 sonrası macbook pro mevcut i7 8 ram li üstünde hem mac hemde windows yüklü halen çatır çatır çalışıyor (bataryasının az gitmesi dışında)Adamlar 2013 te ki bilgisayara öyle bir ekran koymuşlar ki (retina)şimdiki benim diyen laptoplara taş çıkarır. bunun yanında kasa yapısı da sağlam(o kadar düşmelere dayandı)
Telefon konusunda ise 3gs te bıraktım aplle ı bana göre diil :)
Kesinlikle katılıyorum malzeme kalitesi ve sistem kararlılığı mükemmel, işlevsellik konusunda da para ödeme kısmı tamamen size kalmış bir durum.ben açıkçası kullanıp maksimum verimi alabiliyorum herşeye para ödemeden. Ayrıca bu tamamen kişisel zevk meselesi kimine ilgi çekici gelir kimine gelmez. Ama sizin de dediğiniz gibi telefon konusunda bende geri adım attım çünkü artık gelişen yada çığır açan bir teknoloji vermek yerine pazarlama stratejisi moduna girdiler iyice. O yüzden aramalar WhatsApp falan için eski telefonum olan 7 plus'ı kullanıyorum ve yeni telefonumu da Asus Rog Phone 8 aldım. Aradaki fark inanılmaz derecede etkileyici.

Forum paylaşıp bilmediklerimize karşı yardımlaşmak için var zaten. Ara sıra hepimiz onu değil bunu tercih et diyebiliyoruz konunun amacı problemine çözüm bulmak olsa bile ama kimin ne kullanacağına karışacak raddeye gelmemişizdir herhalde;)) İsteyen elma, armut isteyen de peynir, zeytin kullanır :unsure:;)😅
Kesinlikle katılıyorum hocam. Amacımız yardımlaşmak neticede 😅

Geri