CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Önce emel harcayan arkadaşa teşekkürler. Canlı tvler çalışmıyor. Patrontv de maç yayınları açılmıyor. Kolay gelsin.
VPN ile deneyiniz yine olmaz ise paylaş butonu üzerinden yayını Cloudstream ile paylaşın o zaman çalışıyor

iptvSevenler için olanda düzenleme yaptım o açılıyordur şimdi. Bazı kanalları çalışmayabilir çünkü @Memetcandal eklerken alternatifler ekliyor ve sanırım hepsine aynı id'yi verdiği için çakışarak açılmıyorlar.

Az önceki düzenlememden sonra çoğunluğunun açılıyor olması lazım VPN gerektirenler dışında.
Id kaldırabilirim zaten çalışmıyor 😵‍💫

reis 1.hataniz linkleri sonunu ts olarak birakmaniz canli yayinlarin ts olanlarini sonunu m3u8 olarak degistirin hic bir sorun kalmaz sanirim clodestremin playeri link ayiriyo basit sorun yani pc de 30 saniyede duzeltirsin
Bu bilgi için teşekkür ederim Kendi listemi bir kontrol edeyim 👀😵‍💫

Merhaba

Bu görevi devir aldığınız için teşekkürler.

2 sorum olacak

1 ) domaain güncellemelerini takip edip düzeltme yapmaya devam edecek misiniz ? Bben vs code a çektim ama galiba değişikliğe karşı korumalı yaptınız , olmadı.

2 ) wfilm , dizimag , dizigom ve izleal (,720pizleal) çalışmıyor. Düzenleme gerekli.

Son düzenleme:
Merhaba

Bu görevi devir aldığınız için teşekkürler.

2 sorum olacak

1 ) domaain güncellemelerini takip edip düzeltme yapmaya devam edecek misiniz ? Bben vs code a çektim ama galiba değişikliğe karşı korumalı yaptınız , olmadı.

2 ) wfilm , dizimag , dizigom ve izleal (,720pizleal) çalışmıyor. Düzenleme gerekli.
Merhaba 1. soruya yönelik olarak evet zaten otomatik olarak domainleri güncelleyen bot var. 2. soruya yönelik olarakda wfilm i az önce düzelttim, 720pizleal da selcukflix oldu ve içerikleri roketdizi ve dizilla ile aynı yani bu iki eklentiden biri kullanırsanız da aynı dizi ve filmlere erişebileceksiniz, dizimag ve dizigomda büyük ihtimalle yakın zamanda düzeltilecektir.

KekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.😂

Eklentiye ulaşmak için depo ekle yerinden kekikdevam yazmanız yeterli bunu geliştiren arkadaş projeye davet etti bende kabul ettim içine powersinema ekledim yani benim repoyu silebilirsiniz kekikdevam içinde hem iptvsevenler hemde power sinema eklenmiş durumda.
Kekikdevam girdim fakat patrontv gözükmüyor.

Telefonda iptvsevenler ve canlı yayınlar var. Her içerik var. Ama miboxta gelmiyor. Nedendir

Konuyu görüntüleyenler

Geri