Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangi uygulamada yapıyorsunuz bilmiyorum ama şuan tivimate de denedim sorun yokEkli dosyayı görüntüle 5640hiçbir şey açılmıyor bembeyaz bir safya açılıyor
kusura bakmayın ama yapan uğraşan paylaşan arkadaşlara saygım sonsuz ama bizim gibi belli bir yaşın üstünde olanların anlayamıyorum bunun belki bir programla çalıştığını bu formdakilerin yüzde 99 u bilir bizim gibi davar çobanları sonradan görme oldukları için nerede çalıştırıldığını bilemiyor ayrıca konunun içindede belirtilmemişHangi uygulamada yapıyorsunuz bilmiyorum ama şuan tivimate de denedim sorun yok
Kendinize haksızlık etmeyin bizde bir şey bilmiyoruz sonuçta forumdan öğreniyoruz. Tiwimate uygulamasını indirinkusura bakmayın ama yapan uğraşan paylaşan arkadaşlara saygım sonsuz ama bizim gibi belli bir yaşın üstünde olanların anlayamıyorum bunun belki bir programla çalıştığını bu formdakilerin yüzde 99 u bilir bizim gibi davar çobanları sonradan görme oldukları için nerede çalıştırıldığını bilemiyor ayrıca konunun içindede belirtilmemiş