Kapadokyadan Selamlar Futbol Yayınları Güncellendi 19.03.2025

Arkadaşlar Merhaba Sadece Digitürk Platformundaki Tüm Yayınların Sadece M3u Varmı
Merhaba. Aslında bunu kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. M3U listesini forumda bulursanız ki zaman zaman (hatta hergün) paylaşıyor arkadaşlar. Bir tane Editör yardımıyla (editörlerde bir kaç tane paylaşıldı burada) eleme yapabilirsiniz. Böylece elinizde kendinize özel bir liste olur. Tek sıkıntısı listelerin kısa sürede patlaması.
Ama istediğiniz süresiz bir liste ise o biraz zor görülüyor. Arkadaşlar sağolsunlar paylaşıyorlar ama en fazlası 3 bilemedin 4 günde gidiyor.

Merhaba. Aslında bunu kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. M3U listesini forumda bulursanız ki zaman zaman (hatta hergün) paylaşıyor arkadaşlar. Bir tane Editör yardımıyla (editörlerde bir kaç tane paylaşıldı burada) eleme yapabilirsiniz. Böylece elinizde kendinize özel bir liste olur. Tek sıkıntısı listelerin kısa sürede patlaması.
Ama istediğiniz süresiz bir liste ise o biraz zor görülüyor. Arkadaşlar sağolsunlar paylaşıyorlar ama en fazlası 3 bilemedin 4 günde gidiyor
Tamam Yaptım Kardeşim Teşekkürler

Televizo da çalışsa iyiydi
Emeğine teşekkürler

pot player direk acıyo arkadaşlar pc den

emeğine sağlık kardeşim aktif çalışıyor

Geri