alonewolff4250
Üye
- Konular
- 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba. Aslında bunu kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. M3U listesini forumda bulursanız ki zaman zaman (hatta hergün) paylaşıyor arkadaşlar. Bir tane Editör yardımıyla (editörlerde bir kaç tane paylaşıldı burada) eleme yapabilirsiniz. Böylece elinizde kendinize özel bir liste olur. Tek sıkıntısı listelerin kısa sürede patlaması.Arkadaşlar Merhaba Sadece Digitürk Platformundaki Tüm Yayınların Sadece M3u Varmı
Tamam Yaptım Kardeşim TeşekkürlerMerhaba. Aslında bunu kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. M3U listesini forumda bulursanız ki zaman zaman (hatta hergün) paylaşıyor arkadaşlar. Bir tane Editör yardımıyla (editörlerde bir kaç tane paylaşıldı burada) eleme yapabilirsiniz. Böylece elinizde kendinize özel bir liste olur. Tek sıkıntısı listelerin kısa sürede patlaması.
Ama istediğiniz süresiz bir liste ise o biraz zor görülüyor. Arkadaşlar sağolsunlar paylaşıyorlar ama en fazlası 3 bilemedin 4 günde gidiyor
Kardeşim Tvye İptv Varsa Aktarıp Bakabilirsin SaygılarTelevizo da çalışsa iyiydi
Emeğine teşekkürler
çok teşekkur ederiz gece gece çok makbule geçtiİyi Günlerde Kullanın
Estafurullah Ne Demek Kardeşim Güle Güle Kullançok teşekkur ederiz gece gece çok makbule geçti
Adresi direk yazsaniz öyle izlesekİyi Günlerde Kullanın
Kardeşim sfvip player geçersiz diyor nasıl hallederizİyi Günlerde Kullanın
Kardeş Şuan Çalışıyor Pcde BaktımKardeşim sfvip player geçersiz diyor nasıl hallederiz
reisim şuan aktif midir acaba ben çalıştırmadım daİyi Günlerde Kullanın
en üste M3U Var Kardeş Güncel Yeni Attımlink yok
şimdi indi teşekkürleren üste M3U Var Kardeş Güncel Yeni Attım