Öneri ÜMİT TV çıktı

LİSTEDE SADECE CANLI YAYINLAR MI OLSUN YOKSA DİZİ FİLMLER DE EKLENSİN Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

Emeğinize sağlık

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

Yayın geçişleri çok gecikmeli artı mor paketler açılmıyor sonuçta bir yeni bir uygulama her güzelin bir kusuru olur bir yayına çıktı mı tekrar başa sarıyor bunları düzeltilirse mükemmel bir uygulama olmuş

Eline sağlık hocam gerçekten çok güzel bundan sonra favorim diyebilirim özellikle televizo üzerine port fikri harika olmuş

Eline sağlık. Amazon box da deneyeceğim, imkan olursa appstore de koymanı bekleriz

Hocam kanalları kategoriye ayır, dizileride öyle bölümler alt alta, şöyle yap diziye tıklarken bölüm seçme kısmı açılsın biliyorum yapacaksın , amma ilk önce bunları çözersen iyi olur teşekkürler yeniden.
Iyi geceler
Uygulmayı denedim ve tam benim tarzım film kısmı seçenekleri Resim tarzı .
Bakmak istediğin filmleri çabuk ulaşıp ce daha iyi seçiyorum
Bu şekilde devam gider ve yenilikler eklenir.
Ellerine sağlık gelecekte başarılar dilerim.
Teşekkürler F K

Arkadaşlar iyi çalışan bir link atarmisiniz bu TV için yükleme yapmak için iyi bir liste

Yayın geçişleri çok gecikmeli artı mor paketler açılmıyor sonuçta bir yeni bir uygulama her güzelin bir kusuru olur bir yayına çıktı mı tekrar başa sarıyor bunları düzeltilirse mükemmel bir uygulama olmuş
Amaç maç yayını vermek değil zaten uydu olmayan yerlere hizmet sunmak dün çoğu kişinin kardan uydularında sıkıntı olmuş uygulamam ilaç gibi geldiğinin mesajlarını aldım. Belirttiğim gibi piyasada dolanan listeleri düzenleyerek kurulmuş sistem. Uygulamanın stabil şekilde çalışması bu listeleri veren paylaşımcı dostlarla mümkün. Sizde edindiğiniz kaliteli listeleri benimle paylasirsaniz hepimiz reklamsız uygulama sahibinin sürekli güncelleme kaprisini çekmeden keyifle izleriz. Kısacası ne ekilirse o biçilecek. Gönül ister ki proxy url oluşturup oha kool ya da vavoodan yayınları çekmek. Fakat o konuda bilgi birikimim yok. Bilen varsa rehberlik ederse maç yayınları konusunda sorun yaşanmaz.

Amaç maç yayını vermek değil zaten uydu olmayan yerlere hizmet sunmak dün çoğu kişinin kardan uydularında sıkıntı olmuş uygulamam ilaç gibi geldiğinin mesajlarını aldım. Belirttiğim gibi piyasada dolanan listeleri düzenleyerek kurulmuş sistem. Uygulamanın stabil şekilde çalışması bu listeleri veren paylaşımcı dostlarla mümkün. Sizde edindiğiniz kaliteli listeleri benimle paylasirsaniz hepimiz reklamsız uygulama sahibinin sürekli güncelleme kaprisini çekmeden keyifle izleriz. Kısacası ne ekilirse o biçilecek. Gönül ister ki proxy url oluşturup oha kool ya da vavoodan yayınları çekmek. Fakat o konuda bilgi birikimim yok. Bilen varsa rehberlik ederse maç yayınları konusunda sorun yaşanmaz.
Yine de elinize emeğinize sağlık ben sadece iyileştirmedim ufak kusurlarını söyledim hani derler ya her güzeli bir kusuru olur yayın geçişleri çok hızlı değil mesela sizin diğer bir uygulamanız var o mükemmel

Hocam Linki bana atarmısınız m3u şeklinde TİVİMATE oynatıcının içine atacam. Linki rica edebilirmiyim.

Hocam ellerin sağlık tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler eline emegine sağlık

Kral indirdim tek tek deniyorum örnek cnntürk açıyorum birm30 saniye sonra aciliyor

@sinetechumit kardeşim eline emeğine sağlık, fakat benim bir problemim var uygulamayı kurdum fakat ekteki gibi bir şekil ortaya çıktı yani benden liste yüklememi istiyor. Listeler otomatik gelmesi gerekli değil mi yoksa ben mi yanlış anladım.
Ekran grnts 2025 02 20 131759

Konuyu görüntüleyenler

Geri