Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam lutfen foruma arastirmadan baslik acmayin. Zaman kaybi oluyor. Yada basliga aciklayici yazarsaniz insanlar basliga tiklamaz.Ücretsiz premium APK varmı dostlar?
Buyrun efendim.Ücretsiz premium APK varmı dostlar?
kullanıyomusun telefonda yoksa box da mı kullanıyosun?Buyrun efendim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
telde kullanıyorum box da denemedim fakat kasar die düşünmekteyim.yada hiç açmayabilir.kullanıyomusun telefonda yoksa box da mı kullanıyosun?
ben deniyim bakalım teşekkürlertelde kullanıyorum box da denemedim fakat kasar die düşünmekteyim.yada hiç açmayabilir.
tamamdır size zahmet sonucu yazarsanız box vs de kullanıcak olanlarda fikir sahibi olur.ben deniyim bakalım teşekkürler
hocam kurdum şimdi girişte kayıt ol ekranı çktı google ıle devam et fılan ?tamamdır size zahmet sonucu yazarsanız box vs de kullanıcak olanlarda fikir sahibi olur.
o ne yazıkki çıkıyor.ücretsiz kayıt olabilirsiniz.hocam kurdum şimdi girişte kayıt ol ekranı çktı google ıle devam et fılan ?
kayıt oldum maili de onaylandım şarkıalr çıkmıyor neden acaba?listeler boşo ne yazıkki çıkıyor.ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
bende bi problem yok telde çalışıyor.kayıt oldum maili de onaylandım şarkıalr çıkmıyor neden acaba?listeler boş
valla ben box da şarkıları denedım açmıyor web versiyonunda girdim uyelik ile yaptıgım açıyor şarkılar bu arada ben spotify a uzagım biraz ihtiyaç duymadım da dıyebılrımbende bi problem yok telde çalışıyor.![]()
Aynen free versiyonunda şarkı arası kendi reklamını yapıyor.düzgün çalışır tabiki.valla ben box da şarkıları denedım açmıyor web versiyonunda girdim uyelik ile yaptıgım açıyor şarkılar bu arada ben spotify a uzagım biraz ihtiyaç duymadım da dıyebılrımfree versiyonunda reklam mı çıkarıyor çevrimiçi duzgun çalışıyosa aslıdna sorun yok
Tlfondakullanıyomusun telefonda yoksa box da mı kullanıyosun?
Tabiki çalışmayacak üzerinden 2 ay geçmiş05.02.2024 tarihinde denedim telefona yükledim ve artık çalışmıyor sanırım. Teşekkürler paylaşım için.
Ben ücretsiz olanı kullanıyorum çünkü premium filan hikaye neler kurdum hepsi sıkıntılı , ücretsiz olanda arada reklam veriyor ama sorun yokÜcretsiz premium APK varmı dostlar?
Nasıl aktarılıyor , belki başka bir konu olarak açılabilir rehber olması içinAktardım listeleri youtube music' kafam rahat
Hımm...Nasıl aktarılıyor , belki başka bir konu olarak açılabilir rehber olması için![]()