Öneri Limon+ ile Eğlenceyi Yeniden Keşfedin! 🍋🎬📺

ata0

Üye
Konular
8
+18 her türlü paylaşım yasaktır.
Limon+ ile TV, sinema, belgesel, spor ve daha fazlasını tek bir platformda keşfedin! En sevdiğiniz içeriklere yüksek bitrate (5000bit), 60 FPS ve 30 FPS seçenekleriyle, kesintisiz ve kaliteli bir izleme deneyimiyle ulaşın.

🔹 12 Kategori – Geniş İçerik Yelpazesi
📡 TV Kanalları – Ulusal, tematik ve eğlence kanalları
🎥 Sinemalar – En yeni ve klasik filmler
🌍 Belgeseller – Doğa, tarih, keşif ve daha fazlası
👶 Çocuk Kanalları – Eğitici ve eğlenceli içerikler
⚽ Spor – Futbol, basketbol ve birçok farklı branş
🎞 4K Yayınlar – Üstün görüntü kalitesi
*Yasaklı paylaşım silinmiştir*
📥 Hemen İndir:

Not: Yayınlarımız yüksek bitrate ile en iyi kaliteyi sunar. Açılış süresi bağlantı hızınıza bağlı olarak değişebilir. 🚀 - Güncellemeleri Buradan Duyuracağız.

🎬 Limon+ ile eğlencenin tadını çıkarın! 🍋🔥

Moderatör tarafında düzenlendi:
site ve geçen haftalarda kanal kodu atıyodunuz bu hafat yok mu? yükleyip deniyim uygulmayı da

QuickHealCld.android.evo.1700418742 virus total de bunun dışında bişe yok ne olduğunu bilmiyorum @patr0n senin alan box da uygulamayı kurup bakarım virüs ile problemim yok box da

Limon+ ile TV, sinema, belgesel, spor ve daha fazlasını tek bir platformda keşfedin! En sevdiğiniz içeriklere yüksek bitrate (5000bit), 60 FPS ve 30 FPS seçenekleriyle, kesintisiz ve kaliteli bir izleme deneyimiyle ulaşın.

🔹 12 Kategori – Geniş İçerik Yelpazesi
📡 TV Kanalları – Ulusal, tematik ve eğlence kanalları
🎥 Sinemalar – En yeni ve klasik filmler
🌍 Belgeseller – Doğa, tarih, keşif ve daha fazlası
👶 Çocuk Kanalları – Eğitici ve eğlenceli içerikler
⚽ Spor – Futbol, basketbol ve birçok farklı branş
🎞 4K Yayınlar – Üstün görüntü kalitesi
🔞 ***** İçerikler – Özel kategori (Şifre: 123456)

📥 Hemen İndir:

Not: Yayınlarımız yüksek bitrate ile en iyi kaliteyi sunar. Açılış süresi bağlantı hızınıza bağlı olarak değişebilir. 🚀 - Güncellemeleri Buradan Duyuracağız.

🎬 Limon+ ile eğlencenin tadını çıkarın! 🍋🔥
maalesef calismiyor bende uygulama iniyor Birsey izlemek icin reklam izlemem ferekiyor izle diyorum ve hicbirsey olmuyor

çalışıyor reklamdan sonra tamam ama kumanda kontrolü box için zayıf yayın kumanda ile göruntu güzel ama köşedekiler kumanda ile götürülmüyor

kumanda ile götürdüm biraz yukarı aşağı filan yapınca yayın açık ara çok net ama box versiyonlu olsa uygulama iyi olur

Son düzenleme:
kurulumu box cihaza yaptim. calisti katagorilerden birini sectim kanala tikladim reklam izlememi istedi tamam dedik. bir kanala tikladim play oynatici otomatik baslamadigi icin tiklamam gerekiyor iste sorun burda kumanda player butonu üzerinde oldugum fark edilemedigi icin kumanda sag sol yükari asagi yap ok yap baya baya ugrastiran is kanal acildi görüntü kalitesi cok güzel yayinda sik sik donma olusmakta benim net hizim 300 mb üzerinde. katagorilerde herhangi bir kanala tikladinmi play sayfasi acilmadan direk yayinin acilmasi cok daha güzel olur. suanki haliyle durum biraz sikici. ugrasilmis emek verilmis cok sagol ve yayin kaliten de cok güzel. ve eklenti box cihazimda kasma hissetim icin eklentiyi kaldirmak zorunda kaldim.

Adultlar sadece resim olarak video olarak calismiyor

adultlarda kullanici adinin ustune tiklayiniz!
reklami admob dan aldiysan yakinda kısıtlama gelir her kanala video koymussun ayni kullanici 5/6 kanal dolastimmi bod sayacak sistem kisitlama yiyecen admob dan aldinsa reklami

reklami admob dan aldiysan yakinda kısıtlama gelir her kanala video koymussun ayni kullanici 5/6 kanal dolastimmi bod sayacak sistem kisitlama yiyecen admob dan aldinsa reklami
Reklam hangi kanala tıklarsan tıkla 24 saatte kullanıcıya sadece 1 defa çıkıyor bir defa izlediğin zaman diğer kanallarda karşına çıkmıyor reklamsız izliyorsun admob değil unity

kurulumu box cihaza yaptim. calisti katagorilerden birini sectim kanala tikladim reklam izlememi istedi tamam dedik. bir kanala tikladim play oynatici otomatik baslamadigi icin tiklamam gerekiyor iste sorun burda kumanda player butonu üzerinde oldugum fark edilemedigi icin kumanda sag sol yükari asagi yap ok yap baya baya ugrastiran is kanal acildi görüntü kalitesi cok güzel yayinda sik sik donma olusmakta benim net hizim 300 mb üzerinde. katagorilerde herhangi bir kanala tikladinmi play sayfasi acilmadan direk yayinin acilmasi cok daha güzel olur. suanki haliyle durum biraz sikici. ugrasilmis emek verilmis cok sagol ve yayin kaliten de cok güzel. ve eklenti box cihazimda kasma hissetim icin eklentiyi kaldirmak zorunda kaldim.
Oynatıcı üzerinde ara ara denemeler yapıyoruz yakın zaman da güzel bi oynatıcı ayarlanacak

çalışıyor reklamdan sonra tamam ama kumanda kontrolü box için zayıf yayın kumanda ile göruntu güzel ama köşedekiler kumanda ile götürülmüyor

kumanda ile götürdüm biraz yukarı aşağı filan yapınca yayın açık ara çok net ama box versiyonlu olsa uygulama iyi olur
TV için de geliştirmeler yapılacak

Başarılar ve bol şans dilerim.

Yalnız benim bir ricam olacak. Uygulama içerisinde olsa da ilk mesajda yazılan içerikler kısmından sondakini kaldırırsanız en azından arama motorları indekslemesinde forum içerisinde mümkün olduğunca daha az veya hiç bir şekilde Ad*** kelimelerinin görünmesini sağlayacaktır.

Zaten buna izin verilmiyor forumda yani o tarz m3u listelerinin paylaşılması da yasak bildiğim kadarıyla.

Kullananlar bu içeriklere ulaşır, kullanır/kullanmaz ayrı konu ama forumda o kelimelerin eğer ona özel bir konu değilse geçmemesi daha iyi olacaktır.

TV için de geliştirmeler yapılacak
günaydın iyi haftalar herkese dün 95 e kadar anlık bir iki durma dışında 10 üzerinde 8 lik yayındı 95 gibi bir sallandık ama yine de iyidi görünüt olarak hatta çok iyidi sabah player değişmiş sanırım açılış olayı da çözülmüş
sorular bölümü şimdi :D
1- 1 tane virüs çıkıyor virus total de ne ile alakalı acaba (benim açımdan önemsiz box da kullanıyorum)
2-web sitesi görünümlü bir yer var orada kanallar olucak mı varsa site ismi
3-m3u olarak hls olarak geçen hafta vermiştiniz tekrar vericekmisiniz?

Reklam hangi kanala tıklarsan tıkla 24 saatte kullanıcıya sadece 1 defa çıkıyor bir defa izlediğin zaman diğer kanallarda karşına çıkmıyor reklamsız izliyorsun admob değil unity
unuti bu piyasanin en adi firmasi binlerce reklam cikarir sana verdigi 5/10, dolari gecmez bir cok apk bunun yuzunden kullanicilari ile papazlik oldu misal anka tv binlerce kullaniciya ragmen 4 ayda verdigi 40 dolar

günaydın iyi haftalar herkese dün 95 e kadar anlık bir iki durma dışında 10 üzerinde 8 lik yayındı 95 gibi bir sallandık ama yine de iyidi görünüt olarak hatta çok iyidi sabah player değişmiş sanırım açılış olayı da çözülmüş
sorular bölümü şimdi :D
1- 1 tane virüs çıkıyor virus total de ne ile alakalı acaba (benim açımdan önemsiz box da kullanıyorum)
2-web sitesi görünümlü bir yer var orada kanallar olucak mı varsa site ismi
3-m3u olarak hls olarak geçen hafta vermiştiniz tekrar vericekmisiniz?
evet olacak hocam aksama hazir orasida

Geri