FGoMAX IPTV TV BOX - MOBİL [kesintisiz yayın, filmler , diziler ve daha fazlası ]

Emeğinize sağlık paylaşım için. Video player değişikliği mümkün mü acaba. Diğer bir konuda izlemeye kaldığımız yerden devam edebilsek ve dizi bölümlerine sezonlara izlendi işareti koyabilsek.
diziler ve filmlerin video playerı farklı hangisini istersiniz , kaldığınız yerden devam etmeyi eklemeyi düşünüyorum , dizi bölümlerindede kaç bölüm izlendiği yazıyor ancak onu bölümlerin yanına izlendi olarak belirtirim isterseniz şu 1 hafta içinde hem tv box, hem windows hemde istediğiniz değişikliklere bakıcam geri dönüş için teşekkür ederim

diziler ve filmlerin video playerı farklı hangisini istersiniz , kaldığınız yerden devam etmeyi eklemeyi düşünüyorum , dizi bölümlerindede kaç bölüm izlendiği yazıyor ancak onu bölümlerin yanına izlendi olarak belirtirim isterseniz şu 1 hafta içinde hem tv box, hem windows hemde istediğiniz değişikliklere bakıcam geri dönüş için teşekkür ederim
Filmlere ait player daha güzel.

merhabalar iyi olmus ama hiçbir içeriğe giremedim kumanda desteği yok o yüzden hiçbir şey yapmak olmuyor telefonda iyi ama

merhabalar iyi olmus ama hiçbir içeriğe giremedim kumanda desteği yok o yüzden hiçbir şey yapmak olmuyor telefonda iyi ama
1 hafta gibi sürede şuan tv box uyumlu halini geliştiriyorum kumanda kontrolleriyle rahat içeriklere ulaşılabilcek geri dönüş için teşekkürler

Teşekkürler emekleriniz için, sanırım güncelleme uyarısı ile ana ekrana gelen filmlerden seçsemde herhangi birşey çalışmıyor, canlı spor test ettim çalışıyor, filmlerden örnek: avatar seçtim, gerek kumanda gerek mause tıklasamda herhangi bir eylem gerçekleşmedi.

Teşekkürler emekleriniz için, sanırım güncelleme uyarısı ile ana ekrana gelen filmlerden seçsemde herhangi birşey çalışmıyor, canlı spor test ettim çalışıyor, filmlerden örnek: avatar seçtim, gerek kumanda gerek mause tıklasamda herhangi bir eylem gerçekleşmedi.
film izlemede çalışması lazım telefon ve tabletlerde ancak tv boxlar için şuan geliştiriyorum bir app daha , geri dönüş için teşekkürler telegramdan istek film veya dizileri bildirebilirsin

Konuyu net bir şekilde açmanız çok güzel olmuş emeğinize sağlık TV box için beklemedeyim bu arada biz box kullananları azımsamayın karşim 😅

Konuyu net bir şekilde açmanız çok güzel olmuş emeğinize sağlık TV box için beklemedeyim bu arada biz box kullananları azımsamayın karşim 😅
1 hafta gibi bir sürede getirmeyi düşünüyoruz, geri dönüş için teşekkürler

spor kanalları güncellenmiştir mor kanallar kesintisiz izleyebilirsiniz

Eline emeğine sağlık usta güzel uygulama fakat neden VPN istiyor bu kötü olmuş zaten internet kötü birde VPN ile bağlanınca çok kötü oluyor ve gerçekten çok zor işler yapıyorsunuz helal olsun dışardan bakınca bir ton kötü laf edenler oluyor halbuki çok zor işler yapıyorsunuz hiçbir uygulama %100 verimlilik veremez tabiki ALLAH razı olsun 🫡

Eline emeğine sağlık usta güzel uygulama fakat neden VPN istiyor bu kötü olmuş zaten internet kötü birde VPN ile bağlanınca çok kötü oluyor ve gerçekten çok zor işler yapıyorsunuz helal olsun dışardan bakınca bir ton kötü laf edenler oluyor halbuki çok zor işler yapıyorsunuz hiçbir uygulama %100 verimlilik veremez tabiki ALLAH razı olsun 🫡
vpnsiz açılıcak şekilde tv box'ı şuanda çıkardık Yarın beklemede kalın kesintisiz yayınlar sizi bekliyor

emeğinize sağlık hayırlı olsun.

filmler tam ekran başlasın. esc tuşuna bastığımız an geri gitmek yerine programdan atıyor. bluestacks kullanıyorum.

mor yayın 1. kanal maç zamanı güzel bir çözünürlük verebilirseniz çok makbule geçer. başarılar dilerim

emeğinize sağlık hayırlı olsun.

filmler tam ekran başlasın. esc tuşuna bastığımız an geri gitmek yerine programdan atıyor. bluestacks kullanıyorum.

mor yayın 1. kanal maç zamanı güzel bir çözünürlük verebilirseniz çok makbule geçer. başarılar dilerim
windows için exe'de çıkardık merak etmeyin bs de performans düşüsü yaşanıyor onu bende farkettim yarın sıkıntı olmazsa inşallah paylaşıcam onuda

Hayırlı olsun dostum arayüzü sade olmuş dizi ve film içeriklerini ekleyebiilirsin ilerleyen zamanlarda

Hayırlı olsun elinize emegininize sağlık.umarım kalıcı olursunuz..Tv box için beklemedeyim

Emeginize saglik ama hicbir kanal calismadi hocam

Öncelikle elinize sağlık ama box için olanı olmamış sanki çok yavaş çalışıyor ve kategorilerden geri çıkılmıyor direk uygulamadan çıkıyor mor paket hiç biri çalışmadı

emeğe saygımız sonsuz, emeğinize sağlık ancak uygulamayı eleştirmek zorundayım
tv box malesef olmamış.cok kasıyor
kumanda ile aşağı tuşuna basıyorum bekletior 2-3 saniye ve media player da cok yetersiz
kumanda yön tuşlarını gösteren banner da menülerde gezmeyi engelliyor
Şahsi fikrim tema da koyu renk olsa iyi olurdu

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri