Baron66
Paylaşımcı
- Konular
- 19
BİTİŞ TARİHİ 14/09/2025
URL
URL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangi playeri kullanıyorsun ve internetin hangi operatör ?emegin için teşekkürler bende hiçbiri açmadı kendiadıma üzüldüm
Ne tam olarak uygun değil gözden birşey mi kaçırdım?Forum için uygun değil diye biliyorum ? sil istersen @Baron66
Hangi playeri kullanıyorsun ve internetin hangi operatör ?
Değerli Baron verdiğiniz linkler hep yabancı tamam Türk kanalları da var da bizim ve dizinde ilk etapta gönderdiği biz gibi salt Tr paneli değiller ve titriyorlar. TeşekkürlerHATA VERİYOR VPN LE AÇILIYOR İSE ONU BEN KULLANMIYORUM
Lütfen kurduğunuz cümlelerin tamamında BÜYÜK HARF kullanmayınız.
@Laperdesi
+18 liste linki paylaşmıştı. Bunu kaldırdık. @dehakan7 'ın bahsettiği de bu durum.Ne tam olarak uygun değil gözden birşey mi kaçırdım?
Eğer telefon operatörün başka ise wifiyi kapatıp telefonun interneti ile denermisin.İkinci olarak ban yemiş olabilirsin modemi 5 dakika kapalı tutup tekrar açıp denermisin.Ttnet bazı dnslerde açmama gibi bir sorun yapıyor...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ttnet
tel aynı önerini deneyecegim teşekkürlerEğer telefon operatörün başka ise wifiyi kapatıp telefonun interneti ile denermisin.İkinci olarak ban yemiş olabilirsin modemi 5 dakika kapalı tutup tekrar açıp denermisin.Ttnet bazı dnslerde açmama gibi bir sorun yapıyor...