📺 FuTv Pro Artık Google Playde

o bu program süpermiş sevdim bunu yapan emeği geçenlerin ellerine klavyesine beynine sağlık. dostlar yeni üyeyim bilmeden hatamız olursa kusura bakmayın uyarın lütfen herkeze selamlar güzel paylaşımlar
oazaman sinetech ailesine hoşgeldin uygulamayı sevdiğine bende sevindim ve gurur duydum demekki bişeyler oluyor teşekkür ederim iyi seyirler dilerim

oazaman sinetech ailesine hoşgeldin uygulamayı sevdiğine bende sevindim ve gurur duydum demekki bişeyler oluyor teşekkür ederim iyi seyirler dilerim
ustam IP-80 MAX Redline android 13 cihazım var sporb kodunu girdim kaynaklar açıldı güvenli dns aktif ettiğimde cihazınızla uyumlu deyil dedi ne yapmam gerekiyor

Benim android boxa yüklenmiyor google play storeyi desteklemiyor
bunu apk olarak sunma imkaniniz varmi

Son düzenleme:
Program güncellemelerden sonra resmen evrim geçirmiş, üstad eline emeğine klavyene sağlık..

yazmış olduğun yorum için teşekkür ederim dahada geliştireceğiz iyi seyirler...

sadece ulusallar mj var morlar yok mu

Eline saglik

Uygulamamız herhangi bir liste,yayın vb. barındırmamaktadır. Iptv player olarak kullanıcılar kendilerine ait listeler ekleyebilir.

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim...
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Teşekkür ederim eline sağlık

Teşekkürler

Uygulamamız herhangi bir liste,yayın vb. barındırmamaktadır. Iptv player olarak kullanıcılar kendilerine ait listeler ekleyebilir.

Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:

Merhaba fu tv güncel linki paylaşabilirmisiniz?

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Eline sağlık hocam. Telefonda oynatma ekranında dokunduğun zaman geri tuşu olsa iyi olurdu sanki. Aynı şey TV için de geçerli sanırım TV yi henüz test etmedim

Eline sağlık hocam. Telefonda oynatma ekranında dokunduğun zaman geri tuşu olsa iyi olurdu sanki. Aynı şey TV için de geçerli sanırım TV yi henüz test etmedim
Sayın ustacığım TJK at yarışı kanalları çalışmıyor düzeltirseniz iyi olur teşekkürler

üstadım hepsi olacak isteklerinizi yazın elimden geldiğince güncelleme yapmaya çalışırım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Program çok güzel, elinize sağlık. Ayarlardan sporb kodunu ekleyince ilave kanal grupları geldi harika oldu. Başka kodlar varmı varsa girebiliyormuyuz onları da. Galiba tek kod giriliyor. Başka girilince önceki kanal grupları gidiyor. Ben öylesine rastgele spora, sporc gibi kodlar denedim belki vardır diye. Hem hatalı kod dedi doğal olarak hem de sporb koduyla gelenler gitti. Demek ki tek kod girilebiliyor ya da ben öyle anladım. Elinize sağlık. Bu haliyle de çok güzel bir program zaten. Teşekkürler.

• 3 numaralı yorumda paylaşılan bu işlemi yapmayı unutmayınız.
  • Liste şenleniveriyor bir anda.😉

• 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne (sporb) yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....

Geri