Tivimate Kırılmış Diyorlar Doğru mu?

Allayıp pullamaya gerek yok, bildiğiniz Tivimate. Tüm özellikler açık.
İptvplayer listemde 20 sırada bile olmayan bir uygulama. Sorularınız olursa fanatikleri mutlaka cevaplayacaktır.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 33560
Ekli dosyayı görüntüle 33561
Acaba güncellemeleri açık tutarsak sonradan modlu olduğundan sıkıntı yaşar mıyım?

Eline sağlık ustam. Ben de tivimate i hiç beğenmedim kullanmıyorum. Forumda paylaşılan ve ücretsiz olan HAN İPTV player var. Tvmate e bin basar bence.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Sağlık sorunu olan ben değilim, Babam. Duanızı eksik etmeyin durumu iyi değil.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Sağlık sorunu olan ben değilim, Babam. Duanızı eksik etmeyin durumu iyi değil.
Allah acil şifalar versin. Sağlık sıhhat mutluluk dolu yıllar nasip etsin. Hepimize..

"Allâhümme rabbi'n-nâsi ezhibi'l-be'se, işfi ente'ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâuke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

Anlamı: "Ey insanların Rabbi olan Allah'ım! Bu hastalığı gider, şifa ver. Şifa veren ancak sensin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Öyle bir şifa ver ki, hiçbir hastalık bırakmasın."

Çok geçmiş olsun...Allah tan acil şifalar diliyorum... Dualarımız sizinle...Mutlu sağlıklı günlere...

Peki @tekkan hocam sizin önerdiğiniz , kullandığınız IPTV playerlar nelerdir?

-Geçmiş olsun üstad, Allah anamızı, babamızı başımızdan eksik etmesin.

Babanıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

babana cok gecmis olsun. allah saglikli uzun ömürler versin. sanada saglik sihatler dilerim.

Rabbim şifa versin inşallah

Allah şifa versin tekkan üstadım.paylaşım içinde teşekkürler.yanlız tivimate kullanan biri olarak bu mod benim cihazı bayağı kastı kullanılcak durumda değil.kırılmışmı kırılmış 😊

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam 🤲🏼

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Candan şifalar diliyorum,babanıza geçmiş olsun.

Allah acil şifalar versin inşallah usta 🙏

@tekkan çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Eyvallah üstad. Bonus olarakta şunu bırakıp kaçayım. Tivimate'in amcaoğlusu. Ücretsiz.

Hocam bişey sorucam bilginiz vardır belki open tv de bişey aramak imkansız durumda ne gibi türkçe karakterler yok arama ekranında örnek olarak Örümcek yazıcam ama orumcek oluyor ve bulamıyor hâliyle. sizin nasıl aynı mı özel karakterler de yok bende program çok güzel ama bu konu baya eksik bir konu bence

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri