🖥 Tüm android telefonlar için DeX modu açıldı 👍

dehakan7

Uzman
Puan 426
Çözümler 4
Web sitesi
www.sinetech.tr
@dehakan7
Eskiden sadece samsung telefonların desteklendiği sistem tüm telefonlar için yapılabiliyor.

Sadece telefonunuzda USB hata ayıklamayı açın, tabi bundan önce geliştirici modunu açın, bunların nasıl yapıldığı hakkında google üzerinden destek alabilirsiniz, gerisi kolay uygulamayı github üzerinden indirin ver ister wifi ister usb üzerinden bağlanın, wifi için telefonun wifi ip nize bakıp uygulamaya girmeniz gerekiyor.

Android'de masaüstü modunu nasıl etkinleştireceğinizi ve herhangi bir telefonu işlevsel bir bilgisayara nasıl dönüştüreceğinizi öğrenmek ister misiniz?

Bu arada, kök erişimine veya karmaşık işlemlere ihtiyaç duymadan, herhangi bir telefona (Xiaomi, Motorola, Realme ve diğerleri) yeni DeX modunu yüklemek artık çok kolay,

Android cihazınızı masaüstü deneyimine dönüştürün.
Uygulamaları yansıtın,
telefonunuzu kontrol edin, ses akışı yapın,
medyayı yönetin, birden fazla Android uygulamasını başlatın ve USB veya Wi-Fi üzerinden bağlantı kurun - bunların hepsini Windows veya Linux'tan yapın.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1784178110009.png

Son düzenleme:
Uygulama için tanıtım videosu buldum , karışık gelenler videodan faydalanabilir ;)

Bu zaten gelistirici seceneklerinde olan bir özellik ayrı uygulamaya neden ihtiyaç duyuluyor anlamadım. Yine de güzel paylaşım teşekkürler.

Bu zaten gelistirici seceneklerinde olan bir özellik ayrı uygulamaya neden ihtiyaç duyuluyor anlamadım. Yine de güzel paylaşım teşekkürler.
sadece samsung cihazlarda oluyor. Diğer markalar için yapılmış. Ancak android 17 sonrası globale açılacak diye haberler var.

sadece samsung cihazlarda oluyor. Diğer markalar için yapılmış. Ancak android 17 sonrası globale açılacak diye haberler var.
Masaüstü modu var şuan cinli bir cihazda. Sadece ikinci ekranı masaüstü modunda yansıtıyor, oturmuş bir sey değil ama var android 16 da

Masaüstü modu var şuan cinli bir cihazda. Sadece ikinci ekranı masaüstü modunda yansıtıyor, oturmuş bir sey değil ama var android 16 da
evet masaüstü modu zaten androide gömülü olarak AOSP katmanında var. Diğer geliştiricilerinde var ama burada bahsedilen "Dex". Diğerleri henüz dex kadar iyi değil diye biliyorum deneyimlemedim.

evet masaüstü modu zaten androide gömülü olarak AOSP katmanında var. Diğer geliştiricilerinde var ama burada bahsedilen "Dex". Diğerleri henüz dex kadar iyi değil diye biliyorum deneyimlemedim.
Dex yazmasına dikkat etmemiştim açıklama için teşekkür ederim. Acaba dp alt modu özelliğine gerek var mı bunu kullanmak için, kablolu baglantidan vs. görüntü alınıyor mudur araştırayım.

Merhabalar tüm Sürücüler yüklü olmasına rağmen Redmi note 10s çalıştıramadım Açılıştaki sürücü tanımlamayaı geçemiyorum

Uygulama geliştirme aşamasında , zamanla daha kolay olacaktır, ben kendi telefonumda ve çevremdekilerin telefonunda denedim kablolu ve kablosuz bağlantı sorunsuz oldu.

Uygulama geliştirme aşamasında , zamanla daha kolay olacaktır, ben kendi telefonumda ve çevremdekilerin telefonunda denedim kablolu ve kablosuz bağlantı sorunsuz oldu.
telefona android dex diye bir uygulama kuruyor kaldırdım ama ayarlarda diğer kullanıcılar için hala yüklü gibi gözüküyor yazıyor kaldırma başarısız oluyor kaldırmak için usb debugginden adb ile kaldırmak gerekiyor.

telefona android dex diye bir uygulama kuruyor kaldırdım ama ayarlarda diğer kullanıcılar için hala yüklü gibi gözüküyor yazıyor kaldırma başarısız oluyor kaldırmak için usb debugginden adb ile kaldırmak gerekiyor.
Evet bağlantı için sanırım ;)

Görüntüsü ve kullanışı iyi fakat interneti kablo ile pcden alsa bağlantı esnasında tadından yenmez. Telefonun wifi yavaş kalıyor.

Poco X3 Pro gibi Android 12'de kalmış bir cihazda da çalışır mı acaba.

çalışması lazım bir dene derim ;)

Android Auto Dex'te açılıyor mu araç ekranında açıldığı gibi, yoksa telefondakı gibi sadece android auto'nun ayarlarına mı giriliyor, deneyim yapan bilgi verirse sevinirim.

Android Auto Dex'te açılıyor mu araç ekranında açıldığı gibi, yoksa telefondakı gibi sadece android auto'nun ayarlarına mı giriliyor, deneyim yapan bilgi verirse sevinirim.
Android auto açılmaz sadece telefonu kullanır sistem ...

Vay be boşu boşuna samsung modeli aramışım. Bu konu harikaymış fakat samsung dex'te bilgisayar kullanmadan sadece telefona klavye mause ve ekran üçlüsü ile kullanabiliyorsunuz bu aynı şey değil gibi geldi bana bilgisayar olmadan çalışmaz sanırım ?

Son düzenleme:
Kullanışı da çok kolay bağlantı hızı filan güzel, ister kablolu ister kablosuz bağlanıyor ;)

Bende daha önce Samsung A9+ tablet vardı,onda bu özellik açıldığında tablet ekranı PC ekranı gibi oluyordu,o özellik yok herhalde

Geri