-İLK GÖSTERİM- Yeni Bir Spor - Dizi - Film ve Canlı TV Uygulaması

Tamamen premium bir uygulama mükemmel görünüyor. Emeğinize sağlık

selamlar,

ilk gösterimi, uygulamanın ne kadar hızlı ve stabil çalıştığını gösterebilmek için ekran videosu ile yapmaya karar verdik.
buraya video yüklemeyi denedik ancak başaramadık. aşağıdaki link üzerinden ilk gösterimi görebilirsiniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

premium görüntü ve stabilite için için çok uğraştık.
geri dönüşlerinizi heyecanla bekliyoruz.

iyi forumlar.
İçerisine anime siteleride eklerseniz çok sevinirim başarılar kolay gelsin

elinize sağlık güzel duruyor bi an önce denemeliyiz bekliyoruz

Öncelikle ellerinize sağlık güzel görünüyor
Bundan sonra özellikle kaynak sayısının güçlendirilmesi ve kalitenin üzerinde durulması önemli olur bence

Na vakit olacak uygulama

Güzel görünüyor, tv boxta denediniz mi? Şöyle orta halli bir cihazda?

Arayüz güzel olmuş, kaliteli dizi sitelerinin arayüzüne benziyor, bunu apk olarak yapmak daha zor olmalı. Ama sizi farklılaştıracak olan şey içerik olur. Hem malum yayınları yüksek kalitede stabil bir şekilde verebilirseniz insanların alıştığı kullandığı uygulamayı değiştirttirsiniz. Dizi içeriği de öyle güncel dizileri hızlıca ekleyip, klasik dizileri de yüksek kalitede eklerseniz, zirveye oturabilirsiniz. Kolay gelsin, ben de tv box sürümünü bekliyorum.

Kolay gelsin; telefonlar için hızlı olma durumu iyi ama asıl box larda ne durumda olacak; bekliyoruz, emekleriniz için teşekkürler

Elinize sağlık umarım kalıcı ve başarılı bir uygulama olur kolay gelsin dileğiyle

Tv icinde olursa super olur

Yarın birgün geldiği gibi şikayet edildi denilir ve konuda kapatılır

selamlar,

ilk gösterimi, uygulamanın ne kadar hızlı ve stabil çalıştığını gösterebilmek için ekran videosu ile yapmaya karar verdik.
buraya video yüklemeyi denedik ancak başaramadık. aşağıdaki link üzerinden ilk gösterimi görebilirsiniz.

iyi forumlar.
Yakındır gelmesi inşallah

selamlar,

iyi forumlar.
Yakındır gelmesiinşallah

Tanıtım videosunu izledim arayüz dik ekranda olduğu için çok birşey anlamadım iyi yada kötü diyemem ama Kanal açılma hızı oldukça iyi tabi film ve dizi açılma hızıda öyle benim için önemli olan TV kısmı için yapacağınız uygulama bi kaç sorum olacak uygulamayı bizlere sunduğunuzda önce onlarca belki daha sonra yüzlerce kişi kullanacak ilerisi için soruyorum uygulama bu kadar kullanıcıdan sonrada aynı şekilde stabil çalışacak bir alt yapıya sahip olacakmı bir diğer sorumda kumanda ile Kanal ve dizi bölümlerinde geçiş yapabilekmiyiz bir önceki menüye çıkmadan her ne olursa olsun şunuda söylemek isterim eline emeğine sağlık mutlaka eleştirenler olacaktır (belkide biriside ben olucam) her şeye rağmen teşekkürler

Eline emeğine sağlık inşallah kapanmaz bu forumda 1 2 ay dayanıyor sonra kapanıyor uygulamalar yada gizli ye geçiyor

herkese selamlar,

çok uzun bir süredir cloudstream üzerinden kendi eklentilerini geliştiren ve bunları otonom şekilde güncelleyecek bir yapı kurmuş biri olarak bir uygulama üzerinde çalışma fikrim var. çeşitli platformların -özellikle malum canlı tv kanalları- yayınlarını m3u linklerine dönüştürülme ve bunun cloudstream uygulamasına hazır bir eklentiye dönüştürülme süreci epey zahmetli oluyor.

şu anda yakın çevrem ve benim belirttiğim platform üzerinden isteyip de izleyemediğimiz herhangi bir içerik ve kanal bulunmuyor. ancak sürekli güncellenen ve ara sıra da olsa insan müdahalesinin gerektiği durumlarda ayırdığım vakit cloudstream'e uyarlama üzerinden uzunca bir zaman kaybetmeme neden oluyor.

yayınları ve içerikleri cloudstreame uygun bir eklenti haline getirme işlemi bu içerikleri herkese açık oynatılabilir m3u bağlantılarına dönüştürme işleminden daha fazla zamanımı alıyor.

hal böyle olunca kendi uygulamam üzerinden yayınlıyor olsam bu kadar zahmete girmezdim düşüncesi kafamda dönmüyor değil.

bu sebepten google tv ve android kullanıcılarının uygulamayı geliştirmemin ardından kullanıp kullanmayacağının öğrenmek isterim.

zaten temeli farklı bir platform üzerinden de hazır olan bu şekilde geniş kapsamlı bir uygulamayı kullanır mıydınız? uygulama içerisindeki konforunuzu artıracak temel etkenler neler olurdu?
şimdiden eline emegine saglık öncelikle benim için bilgisayardan izlemebilmesi önemli Tesekkürler...

herkese selamlar,

çok uzun bir süredir cloudstream üzerinden kendi eklentilerini geliştiren ve bunları otonom şekilde güncelleyecek bir yapı kurmuş biri olarak bir uygulama üzerinde çalışma fikrim var. çeşitli platformların -özellikle malum canlı tv kanalları- yayınlarını m3u linklerine dönüştürülme ve bunun cloudstream uygulamasına hazır bir eklentiye dönüştürülme süreci epey zahmetli oluyor.

şu anda yakın çevrem ve benim belirttiğim platform üzerinden isteyip de izleyemediğimiz herhangi bir içerik ve kanal bulunmuyor. ancak sürekli güncellenen ve ara sıra da olsa insan müdahalesinin gerektiği durumlarda ayırdığım vakit cloudstream'e uyarlama üzerinden uzunca bir zaman kaybetmeme neden oluyor.

yayınları ve içerikleri cloudstreame uygun bir eklenti haline getirme işlemi bu içerikleri herkese açık oynatılabilir m3u bağlantılarına dönüştürme işleminden daha fazla zamanımı alıyor.

hal böyle olunca kendi uygulamam üzerinden yayınlıyor olsam bu kadar zahmete girmezdim düşüncesi kafamda dönmüyor değil.

bu sebepten google tv ve android kullanıcılarının uygulamayı geliştirmemin ardından kullanıp kullanmayacağının öğrenmek isterim.

zaten temeli farklı bir platform üzerinden de hazır olan bu şekilde geniş kapsamlı bir uygulamayı kullanır mıydınız? uygulama içerisindeki konforunuzu artıracak temel etkenler neler olurdu?
Umarım domates gibi uzun ömürlü olur, fazla ilgi duyulur, uygulamayı fazla kişi görür, indirir diyelim. Ve sana da başarılar dilerim, sabırsızlıkla bekliyorum.

adamlar cayır cayır şikayet ediyor, gizli tutmazsa ömrüde olmaz.

Geri