Ray IPTV Player V3 Yayınlandı

Arkadaşlar uygulamayı indirdikten sonra google ile oturum açın. Lisans tanımlamaları mail üzerinden yapılıyor. Ayrıca playstore da yıldız ve yorum yaptığınızda otomatik yapay zeka lisansı ücretsiz verecektir olmazsa bana dm atabilirsiniz

Üstad teşekkürler, telegram a girdim yasaklı gözüküyor, uygulamayı google play store olmayan zidoo x9xpro medya playere kurdum ama lisanlama için doğal olarak play store girip işlem yapamıyorum. pc den girdim ve beğeni yaptım ama lisanslama için play store box da zorunlu ise olmayacak. Bu konuda uygun olunca yazarsanız memnun olurum.

uygulama da google mail hesabiniz ile oturum acamıyormusunuz

Üstad, huawei tablet play store dan kurulum yaparken oradan girdim mail adresi ile kurulum yaptım m3u ekledim ama normal 4 günlük demo ya da satınal seçenekleri var.
Mail adresi buradan özel atmam mı? gerekecek. Tablette onaylanırsa sanırım box da da kullanabilirim(3 adet ayrı adres olarak belirtmişsiniz telegramda)
Teşekkür ederim ilginize
Not: ray player de hem tablette(playstorlu) hem box da demo ve ücretli ekran var google giriş yok, mina ıptv de var ve onunla giriliyor

Son düzenleme:
Tv box üzerinden mail ile hala giriş yapılmıyor hocam.

tvbox üzerinden mail adresi ile giriş yapamıyorum.kod istemekte

selamlar az önce uygulamayı satın aldım
xtream kod yüklemesi nasıl yapılıyor tvbox da klaveye cıkmadığı için bilgi girişi yapımıyor telefona yükledim burada çaışıyor kısa bir bilgi için şimdiden tşk

Teşekkürler eline sağlık

Üstad iyi akşamlar.daha önce mina kullandım.Emeğe saygıyla güzel bir programdı.Şimdi rayı kullanmak istiyorum.mailim [email protected] .Süresiz kullanmak için.Kaydoldum.Şimdiden teşekkürler.

Playstore siz box da ücret yazan yere tıklansa bile bir işlem yapılmıyor ve yalnızca deneme sürümü faal, bu durumda box için lisans isteyemiyorum. ZİDOO Z9XPRO ARM V7

arkadaşlar lisansı aktif olmayan kim var kim sorun yaşıyor. tvboxlardan google ile giriş yaparken ne sorun yaşıyorsunuz anlamadım. bir de güncelleme hala yayınlanmadı playstore da sorunsuz güncelleme bir iki güne yayınlanır

Farklı cihazlarda kullanabileceğim ve oluşturduğum listeyle otomatik olarak senkronize olacak bir hesap açmak mümkün mü?

Farklı cihazlarda kullanabileceğim ve oluşturduğum listeyle otomatik olarak senkronize olacak bir hesap açmak mümkün mü?
Bu özellik zaten mevcut google hesabı ile uygulamada oturum açtığınızda 3 adete kadar android cihazlarınız arasında ayarlarınızı senkron kullanabiliyorsunuz

Teşekkürler. Emeklerinize sağlık. Play Store de yorum yaparak 5 yıldız verdim.
[email protected]
başarılarınız devamını dilerim.

Lisans tanımlandı. BU mail ile oturum açın lütfen ray plyer da

Bu özellik zaten mevcut google hesabı ile uygulamada oturum açtığınızda 3 adete kadar android cihazlarınız arasında ayarlarınızı senkron kullanabiliyorsunuz

Telefonumda listede 10 kişi görüyorum, ancak televizyonda listeye baktığımda 8 kişi görüyorum. Bunların senkronize olmasını nasıl sağlayabilirim?

Hesab acilmiyor

Amazon stilde kulanamafim
Tam hazır değilse neden yayınlıyorsunuz

Maalesef, Gmail hesabımla TV üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda bu mesajı alıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260918_170608_Gallery.jpg
    Screenshot_20260918_170608_Gallery.jpg
    248.1 KB · Görüntüleme: 15

Geri