Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Pro kod kanki yaptım

@umutdlg @yasar27 Yorumlarınız Google Playde gözükmemekte. Hangi isimle yorum yaptığınızı DM den iletirseniz hemen Pro Versiyon Promo kodunu ileteyim

Estağfurullah. >Evet Emileyt IPTV yalnızca bir medya oynatıcıdır; herhangi bir içerik sağlamaz veya barındırmaz. Kullanıcılar kendi oynatma listelerini eklemelidir.

@emrekrmn Mağaza yorumunuzun ardından DM'den işletim sisteminizi bildirirseniz promosyon kodunuzu göndermek isterim

@insurrection Hangi isimle yorum yapmıştınız DM'den bildirirseniz kontrolun ardından hemen promosyon kodunuzu göndermek isterim.

@delikadir10 Tarayıcınızdan google play console girip deneyebilirsiniz. Bir kullanıcı o şekiMe

Estağfurullah. >Evet Emileyt IPTV yalnızca bir medya oynatıcıdır; herhangi bir içerik sağlamaz veya barındırmaz. Kullanıcılar kendi oynatma listelerini eklemelidir.

@emrekrmn Mağaza yorumunuzun ardından DM'den işletim sisteminizi bildirirseniz promosyon kodunuzu göndermek isterim

@insurrection Hangi isimle yorum yapmıştınız DM'den bildirirseniz kontrolun ardından hemen promosyon kodunuzu göndermek isterim.

@delikadir10 Tarayıcınızdan google play console girip deneyebilirsiniz. Bir kullanıcı o şekilde çözmüştü
Merhaba kolay gelsin işletim sistemi olarak homatics tv box da androide kurup samsung tv izleyeceğim.

Merhaba kolay gelsin işletim sistemi olarak homatics tv box da androide kurup samsung tv izleyeceğim.
Google Play store'da 5 yıldız ve yorumunuzu yaptıktan sonra DM den iletişime geçtiğinizde kodunuzu ileteceğim

Emileyt IPTV Player — Windows (PC) v1.0.56 Güncellemesi

Bugün Windows sürümüne yeni bir özellik eklendi:

Ses / Dublaj Dili Seçimi
Bazı film ve dizilerde birden fazla ses kanalı (örneğin Almanca ve İngilizce dublaj) bulunuyor ama bunlar arasında geçiş yapmanın bir yolu yoktu. Artık oynatıcının üst çubuğunda bir "dil" ikonu var — buna tıkladığınızda içerikte mevcut olan tüm ses/dublaj seçeneklerini görüp aralarında anında geçiş yapabilirsiniz.

Önemli not: Eğer bir içerikte tek ses kanalı varsa (çoğu yayında durum bu), ikona tıkladığınızda size bunun bir uygulama kısıtlaması olmadığını, yayın sağlayıcınızın kaynağında yalnızca bir ses kanalı bulunduğunu açıkça belirten bir bilgi mesajı gösterilir. Yani "dil seçemiyorum" sorunu varsa bu bizden değil, izlediğiniz kaynağın kendisinden kaynaklanıyor.

Güncel kurulum dosyasını buradan indirebilirsiniz:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

(Mevcut kurulumun üzerine kurabilirsiniz, verileriniz/profilleriniz etkilenmez.)

Bu özellik şu an sadece Windows sürümünde aktif. Android ve iOS sürümleri için de aynı ses/dublaj dili seçimi üzerinde çalışıyoruz, kısa süre içinde mağaza güncellemeleriyle onlara da gelecek.

Emileyt IPTV Player — Windows (PC) v1.0.56 Güncellemesi

Bugün Windows sürümüne yeni bir özellik eklendi:

Ses / Dublaj Dili Seçimi
Bazı film ve dizilerde birden fazla ses kanalı (örneğin Almanca ve İngilizce dublaj) bulunuyor ama bunlar arasında geçiş yapmanın bir yolu yoktu. Artık oynatıcının üst çubuğunda bir "dil" ikonu var — buna tıkladığınızda içerikte mevcut olan tüm ses/dublaj seçeneklerini görüp aralarında anında geçiş yapabilirsiniz.

Önemli not: Eğer bir içerikte tek ses kanalı varsa (çoğu yayında durum bu), ikona tıkladığınızda size bunun bir uygulama kısıtlaması olmadığını, yayın sağlayıcınızın kaynağında yalnızca bir ses kanalı bulunduğunu açıkça belirten bir bilgi mesajı gösterilir. Yani "dil seçemiyorum" sorunu varsa bu bizden değil, izlediğiniz kaynağın kendisinden kaynaklanıyor.

Güncel kurulum dosyasını buradan indirebilirsiniz:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

(Mevcut kurulumun üzerine kurabilirsiniz, verileriniz/profilleriniz etkilenmez.)

Bu özellik şu an sadece Windows sürümünde aktif. Android ve iOS sürümleri için de aynı ses/dublaj dili seçimi üzerinde çalışıyoruz, kısa süre içinde mağaza güncellemeleriyle onlara da gelecek.
Windows için chrome ve edge indirmeye izin vermiyor. indiremiyorum

Ekli dosyalar

• 1788959116162.png
    1788959116162.png
    18.7 KB · Görüntüleme: 1

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-09-09 at 16.13.13.jpeg
    WhatsApp Image 2026-09-09 at 16.13.13.jpeg
    307.1 KB · Görüntüleme: 3
@sebo22 Tarayıcınız "güvenlik sebebi" ile indirmeyi yarıda kesiyor. (İndirdiğinizde ayrıca mavi bir Windows ekranı da çıkabilir, "Daha fazla bilgi" → "Yine de çalıştır" ile devam edebilirsiniz.)

Sebebi şu: Uygulamamız ücretli bir Windows kod imzalama sertifikasına sahip değil. Bu sertifika olmadığı için Chrome ve Windows, henüz yeterince kişi tarafından indirilmemiş yeni sürümleri otomatik olarak "şüpheli" diye işaretliyor. Bu bir virüs/zararlı yazılım tespiti değildir, sadece düşük bilinirlik uyarısıdır.

Devam etmek için:

1. Chrome'da indirilenler geçmişinde dosyanın yanındaki oka tıklayıp "Yine de indir" / "Tehlikeli dosyayı tut" seçeneğini seçin.
  2. Kurulumu çalıştırdığınızda çıkan mavi ekranda "Daha fazla bilgi" → "Yine de çalıştır" deyin.
İsterseniz dosyayı virustotal.com'a yükleyip kontrol edebilirsiniz, temiz çıkacaktır.

indirdim söylediğini yaptım sağol

Samsung s24 plus telefoonuma uygulamayı indirdim uygulamayı beğendim satın almak istiyorum ama satın al butonu dönüp duruyor.. satın alamıyorum

Ben de pro kod alabilirmiyim lütfen android tv box

10 numara olmuş. Emeğinize sağlık. Yorum yapıldı yıldız verildi.
iosa indirdim.
NOT: Aslında tiezen tarafında da büyük bir eksiklik var bu konuda bence bilginize

50 mb lik m3u attım pc versiyonuna tık etmeden çalıştırdı helal olsun güzel uygulama teşekkür ederim ustam

Geri