AndroidTeşekkür ederim Cihazınızın işletim sistemini (iOS/Android) iletirseniz hemen Pro Versiyon Promo kodunu ileteyim
Estağfurullah. >Evet Emileyt IPTV yalnızca bir medya oynatıcıdır; herhangi bir içerik sağlamaz veya barındırmaz. Kullanıcılar kendi oynatma listelerini eklemelidir.
@emrekrmn Mağaza yorumunuzun ardından DM'den işletim sisteminizi bildirirseniz promosyon kodunuzu göndermek isterim
@insurrection Hangi isimle yorum yapmıştınız DM'den bildirirseniz kontrolun ardından hemen promosyon kodunuzu göndermek isterim.
@delikadir10 Tarayıcınızdan google play console girip deneyebilirsiniz. Bir kullanıcı o şekiMe
Merhaba kolay gelsin işletim sistemi olarak homatics tv box da androide kurup samsung tv izleyeceğim.Estağfurullah. >Evet Emileyt IPTV yalnızca bir medya oynatıcıdır; herhangi bir içerik sağlamaz veya barındırmaz. Kullanıcılar kendi oynatma listelerini eklemelidir.
@emrekrmn Mağaza yorumunuzun ardından DM'den işletim sisteminizi bildirirseniz promosyon kodunuzu göndermek isterim
@insurrection Hangi isimle yorum yapmıştınız DM'den bildirirseniz kontrolun ardından hemen promosyon kodunuzu göndermek isterim.
@delikadir10 Tarayıcınızdan google play console girip deneyebilirsiniz. Bir kullanıcı o şekilde çözmüştü
Google Play store'da 5 yıldız ve yorumunuzu yaptıktan sonra DM den iletişime geçtiğinizde kodunuzu ileteceğimMerhaba kolay gelsin işletim sistemi olarak homatics tv box da androide kurup samsung tv izleyeceğim.
görev tamamGoogle Play store'da 5 yıldız ve yorumunuzu yaptıktan sonra DM den iletişime geçtiğinizde kodunuzu ileteceğim
görev tamam
teşekkür ediyorumYorumunuz geldi. Teşekkürler Promo kodunuzu DM den gönderdim
Windows için chrome ve edge indirmeye izin vermiyor. indiremiyorumEmileyt IPTV Player — Windows (PC) v1.0.56 Güncellemesi
Bugün Windows sürümüne yeni bir özellik eklendi:
Ses / Dublaj Dili Seçimi
Bazı film ve dizilerde birden fazla ses kanalı (örneğin Almanca ve İngilizce dublaj) bulunuyor ama bunlar arasında geçiş yapmanın bir yolu yoktu. Artık oynatıcının üst çubuğunda bir "dil" ikonu var — buna tıkladığınızda içerikte mevcut olan tüm ses/dublaj seçeneklerini görüp aralarında anında geçiş yapabilirsiniz.
Önemli not: Eğer bir içerikte tek ses kanalı varsa (çoğu yayında durum bu), ikona tıkladığınızda size bunun bir uygulama kısıtlaması olmadığını, yayın sağlayıcınızın kaynağında yalnızca bir ses kanalı bulunduğunu açıkça belirten bir bilgi mesajı gösterilir. Yani "dil seçemiyorum" sorunu varsa bu bizden değil, izlediğiniz kaynağın kendisinden kaynaklanıyor.
Güncel kurulum dosyasını buradan indirebilirsiniz:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(Mevcut kurulumun üzerine kurabilirsiniz, verileriniz/profilleriniz etkilenmez.)
Bu özellik şu an sadece Windows sürümünde aktif. Android ve iOS sürümleri için de aynı ses/dublaj dili seçimi üzerinde çalışıyoruz, kısa süre içinde mağaza güncellemeleriyle onlara da gelecek.
Windows için chrome ve edge indirmeye izin vermiyor. indiremiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 32119
Şimdi denedim tekrar,iniyor.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
pc için indirmeniz yeterli
Keyifli seyirler dilerim.indirdim söylediğini yaptım sağol