Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Google Play Storede şimdi yorum ve beş yıldız verdim.

tamam 5 yıldız verdim

lokal m3u dosya ve stalker desteği de gelirse güzel bir uygulama olur elinize sağlık.

Yeni kullanmaya başladım windows Android ve webos deneyeceğim detaylı incelememi daha sonra yapacağım ama indirmek için girdiğimde Mehmet Ali Aktan ismi ile yorum yaptım.
Emeğinize sağlık teşekkürler

lokal m3u dosya ve stalker desteği de gelirse güzel bir uygulama olur elinize sağlık.
Merhaba Lokal m3U dosya ekleme özelliği mevcut. bahsettiğiniz Stalker özelliğini ise geliştirme takvimime aldım teşekkürler.Cihaz işletim sisteminizi iletirseniz Pro kodunu iletmek isterim.

Başlıksız-1.png

Yeni kullanmaya başladım windows Android ve webos deneyeceğim detaylı incelememi daha sonra yapacağım ama indirmek için girdiğimde Mehmet Ali Aktan ismi ile yorum yaptım.
Emeğinize sağlık teşekkürler
Teşekkürler,kodunuzu DM den ilettim

Kod varsa alabilirmiyiz

Kod varsa alabilirmiyiz
Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.

Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Tamamdir şimdi yaptım yorumu

Merhaba. Öncelikle sizi tebrik ederim. Gerçekten hoş bir uygulama olmuş. emeklerinize sağlık. Programı android cep telefonuma kurdum. ilk açılışta güncelleme bölümü oldukça uzun bir sürede bitti. kanal değiştirme olayı güzel olmuş. lakin telefonun sol kısmına da ses açıp kapama gibi, ekran ışığını azaltıp çoğaltma yapabilirseniz mükemmel ötesi olabilir. Başarılarınız devamını dilerim.

Benimde promo kod alma şansım var mı 5 yıldız verip yorum ekledim. Yorum Rumuz Linuxwindows tr.
Andtoid versiyon için mümkünse

12.08.2026 günü saat: 02.09 da Play Storede yorumumu yaptım. Başarılar dilerim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-08-12 at 02.11.42.jpeg
    WhatsApp Image 2026-08-12 at 02.11.42.jpeg
    100.7 KB · Görüntüleme: 9
Play Store ye beş yıldız ve iyi yorum yazdım.

Cep telefonuma yükledim cok başarılı, tebrik ederim. Ayrıca Play storede de 5 Yıldız verdim.

Çok güzel program

TV box android cihazıma yükledim ve playstorede 5 yıldız verdim hak ediyor da...

Geri