Televizyona indirilecek en iyi maç uygulaması nedir

Bir çok kişiden birçok öneri gelebilir eğer doğru şekilde sorarsanız.

Mesela televizyona kurulamadığını herkes biliyor. Android, Google TV veya Smart TV değilse elbette.

Ayrıca direkt ona mı yoksa bağlı bir android box cihazınız var da ona mı? Marka modeli nedir eğer öyleyse.

Bunun gibi detayları eklersiniz mutlaka öneriler gelecektir.

Bir çok kişiden birçok öneri gelebilir eğer doğru şekilde sorarsanız.

Mesela televizyona kurulamadığını herkes biliyor. Android, Google TV veya Smart TV değilse elbette.

Ayrıca direkt ona mı yoksa bağlı bir android box cihazınız var da ona mı? Marka modeli nedir eğer öyleyse.

Bunun gibi detayları eklersiniz mutlaka öneriler gelecektir.
Google tv kullanıyorum ve YouTube sinetech videolarını izliyorum da uygulama linklerini nerden bulabilirim

Kişiden kişiye değişir uygulama kullanılabilirliği çünkü herkes de farklı cihaz var uygulama bende çalışır sende çalışmaz o uygulama senin için kötüdür , tavsiyem tüm uygulamaları deneyimleyin kendinize ve cihazına en uygun olanı tespit edip o uygulamanın güncellemelerini takip edin ;)

Ben kendi beğendiklerimi yazayım rec-gölge-inat-puu-gpik-dezor
İptv olarak televizo ve iptv#

Gpik hepsini tokatlar. Diğerleride güzel tabi ama gpik daha stabil geliyor bana

Yardımcı olacak varmı
Tv android anladığım kadarıyla..Değilse onuda indiremezsiniz.Ama en iyisi İnat bence.Forumda reklamsızıda var.İnat sık güncellemede almıyor.Geri alma özelliğide var.Piyasanın en iyisi bence o.Maç kanallarında kalite düşüktü onuda düzelttiler.Film izlerseniz yanına Rec ve Seyirtürk atın yeter.

Tv android anladığım kadarıyla..Değilse onuda indiremezsiniz.Ama en iyisi İnat bence.Forumda reklamsızıda var.İnat sık güncellemede almıyor.Geri alma özelliğide var.Piyasanın en iyisi bence o.Maç kanallarında kalite düşüktü onuda düzelttiler.Film izlerseniz yanına Rec ve Seyirtürk atın yeter.
inat bu uygulamarın ilham kaynağı o bir marka oldu bence.Dediğin gibi zırt zırt guncellemiyor.Sonrası kalite olarak devamlı güncelediğinden bıktırsada gölge .web yazınca yüzlerce yerli yabancı spordan filme site var zaten.

inat bu uygulamarın ilham kaynağı o bir marka oldu bence.Dediğin gibi zırt zırt guncellemiyor.Sonrası kalite olarak devamlı güncelediğinden bıktırsada gölge .web yazınca yüzlerce yerli yabancı spordan filme site var zaten.
Ben Gölgeyi reklam yüzünden hiç açamadım bilmiyorumda nasıl olduğunu.

Geri