IP TV Satan Güvenilir Birisi Var mı?

kaanbaskan

Üye
Konular
32
IP TV Satan Güvenilir Birisi Var mı? Tavsiye edebileceğiniz, ben kulanıyorum memnunum dediğiniz iptv satıcısı var mı? Ben sadece realmadrid, fenerbahçe ve galatasaray maçlarını izliyorum. Ücretli abonelikler çok pahalı bu gün detaylı baktım üye olabileceğim paket bulamadım. Öneriniz nedir?

IP TV Satan Güvenilir Birisi Var mı? Tavsiye edebileceğiniz, ben kulanıyorum memnunum dediğiniz iptv satıcısı var mı? Ben sadece realmadrid, fenerbahçe ve galatasaray maçlarını izliyorum. Ücretli abonelikler çok pahalı bu gün detaylı baktım üye olabileceğim paket bulamadım. Öneriniz nedir?
yasal olmayan şeyin güvenirliliği pek olmaz ama şu yöntemi deneyebilirsin bazı markalar uydu alıcı tv box cihazlarına 1 yıllık yükleme yapıyorlar cihazın mac adresini filan alıp kendi sunucularından veriyorlar o yayınları birşey olursa bayisine gider telafi ettirirsin başka yönten internette de bazı kişiler kendi uygulamaları ile satıyorlar ama adam yarın kapatır programı iptal ederse yapacağın bir şey yok

Nerde yaşıyorsunuz

Universal iptv güzel

Bu forumda kaç defa yazdım iptv almak istiyorsanız bana yazın diye konu açılıyor sonra ortadan kayboluyorsunuz.

dostum reali izlemek için zaten tivibu ve s sport alsan ayda 50 tl mi ne ver hiç kasma ligi de bence tod a bak derim 250 tl haftada 1 kahve 1 sıgara parası bıle değil kkur box a bak keyfine çalışan biriysen fılan ha dersen yabancı tv ler ızlıycem fılan o ayrı bu arada real izliyceksen inat fazlasıyla s sport da işini görür bu kadar iyi s sport bir orjınali gerçi lig konusu da rec inat yap geç dizi fılm için zaten alma

Bu forumda kaç defa yazdım iptv almak istiyorsanız bana yazın diye konu açılıyor sonra ortadan kayboluyorsunuz.
senin yaptığın neden hatalı biliyor musun. burada tonla satın alabilecek kişi var buraya özel bir kampanya yaparsın forum adminleriyle konuşursun ona göre açıkladığın fiyat makulse insanlar alır kullanır bir şikayeti olan foruma yazar memnun olan yazar buraya. o kadar fırsat bölümüne bakıyorum bir tane fırsat paylaşımı göremedim ve neden insanlar senden alsınlar

Ben 3 tane iptv kullanıyorum maç izlemek için, iptv medya- Guek İptv- satari iptv hiç memnun değilim. Satari iptv yi çok övdüler ama sevmedim görüntüsü iyi değil . İptv satanlara güvenemezsin arkadaşım., herkes kendi malını övüyor. Güzel bir iptv bulursan bana da haber ver.
Guek İptv'yi çok duydum en çok tavsiye edilen piyasada bu sanırım

senin yaptığın neden hatalı biliyor musun. burada tonla satın alabilecek kişi var buraya özel bir kampanya yaparsın forum adminleriyle konuşursun ona göre açıkladığın fiyat makulse insanlar alır kullanır bir şikayeti olan foruma yazar memnun olan yazar buraya. o kadar fırsat bölümüne bakıyorum bir tane fırsat paylaşımı göremedim ve neden insanlar senden alsınlar
Benim reklam ve kampanyaya ihtiyacım yokki sedece buraya yazıyorsunuz diye yazıyorum herkese tavsiyem internet üzerinden ve reklamdan iptv almayın.

Resmi ip TV varmı bunu iddia eden web siteye ziyaret ettim beleş M3u ararken

Guek İptv'yi çok duydum en çok tavsiye edilen piyasada bu sanırım
İptv konusunda iyi diye birsey yok.İyi olanda yok şu ipden açtın burdan açtım kapattım diyor..Şikayet mercii yok.Kapatır yada hiç cevap dahi vermez.İşyerinde nöbette açıyorum bu farklı bir ip..İşin bitti.Oda zaten kapatmak icin fırsat kolluyor.Boşverin iptv yi.İnatta kalitede iyileşti.Piyasanın en sağlamı.Güncellemede 40 yılda bir geliyor.Forumda reklamsız modlusuda var.Taş gibi apk..

İptv konusunda iyi diye birsey yok.İyi olanda yok şu ipden açtın burdan açtım kapattım diyor..Şikayet mercii yok.Kapatır yada hiç cevap dahi vermez.İşyerinde nöbette açıyorum bu farklı bir ip..İşin bitti.Oda zaten kapatmak icin fırsat kolluyor.Boşverin iptv yi.İnatta kalitede iyileşti.Piyasanın en sağlamı.Güncellemede 40 yılda bir geliyor.Forumda reklamsız modlusuda var.Taş gibi apk..
inatta donuyor önemli maç oluyor izleyeyim diyorum fişi çekip gidiyor sahibi 😂

aramaya devam keke
Slm.Ben 3 senedir birinden satın alıyorum.her sene 100€ ödüyorum.senelik 100€.Bana satan aracıyım diyor ama bilmiyorum.Belki kendi yapıyor.Ama M3u ve tavsiye etdiği İptv çok iyi sorunsuz çalışıyor.Ben ilk zamanlar bu işlerden çakmıyordum.Sonra dedim buna niye 100 veriyorum işin derinine ineyim.Youtubede sineteck gördüm.Orda ders çalışınca olayları çözdüm.Kendi M3u linkimi telefonsan QR yu tarayarak buldum.Şimdi bu sayfalara takılıyorum.Burda bedava linkler aldım yedekte duruyor.Bide bana satılan M3u nun başında Globalviptv yazıyor.Sayfalarına girdim senelik 38€.Yani anlayacağın ben her sene kazıklanıyormuşum.Ordan link alırsanız 38€.iptv de İboplayer pro ömür boyu 7,99€.Yani anlayacağın hepsi 44€.Ama ben jilet kusur görmedim.Kanal geçişleri herşey süper.Biraz uzun oldu ama🙂

Konuyu görüntüleyenler

Geri