Ahmet Kural'ın Başrolde Olduğu Dizi Gassal Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

Bravomuri 

Admin
Konular
22
Başarılı aktör Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı Gassal dizisi, şu sıralar sosyal medyada ve internet gündeminde çokça konuşuluyor. Sizce dizi, bu kadar ilgiyi hak ediyor mu?

Bir bakmak lazım, ilk fırsatta Ahmet Kural için bir şans vereceğim

Bütün bölümlerini izlemiş biri olarak izlemeyenin çok şey kaybedeceğini düşünüyorum. Yapımcısının dediği gibi tam bir psikolojik komedi. Aslında dram ama her sahnesinde ayrı güldürüyor

Başarılı aktör Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı Gassal dizisi, şu sıralar sosyal medyada ve internet gündeminde çokça konuşuluyor. Sizce dizi, bu kadar ilgiyi hak ediyor mu?
Çalgı çengi ilk filmi ve işler güçler dizisinden beri Ahmet Kural'ın oyunculuğuna hayranım açıkçası. Hele işler güçler dizisinin bütün replikleri dahi ezberimdedir. Gassal dizisini de farklı ve etkileyici buldum açıkçası. Ezbere kalıpların dışına çıkılmış ve güzel bir tat veriyor bana şahsen.

Son kadına şiddet olayında Ahmet Kurala karşı uzaktım. Düğün dernek gibi rezil kafa ağrıtan zorlama seriden sonra GASSAL gerçekten oyunculuğu harika . Zaten TRT DİZİLERİNDE öğretmen müdür vs ile oyunculuğu iyiydi. Gassal ince esprileri ve artık sıkan konulardan farklı oluşu ile harika. Beğendim.

Bakmayın A.Kural'ın başrol oynadığına. Ağlama garantili bir dizidir.

Duygusal ve hassas bünyeler uzak dursun.

2 bölüm izledim henüz ama ben komedi olan her şeyi izlerim genelde , gülmeyi seviyorum keyif veriyor, hayat zorluyor bizleri en azından gülmeye zaman ayırmak lazım diye düşünüyorum...

Uçaktayken birinci bölümü izledim, öyle çok fazla kahkaha atılacak beklentilerde olmadan tebessüm ettiriyor, sonunda da hüzne kapıldığım çok sade ve güzel bir bölümdü.
Ahmet kural'ın yüz mimikleri yaşın da verdiği çizgilerle daha da baskınlaşmış.
Kardeş payı dizisinde babalarının vefat bölümü ile dram yeteneklerini zaten önceden de bize sunmuştu, o bölümün tamamında ağlamamak için direndiğimi net hatırlıyorum. 3 günlük Makedonya gezisinden sonra kalan bölümleri de izleyerek tam sonuca ulaşacağım lakin ilk bölümden izlenimlerimle dizi umut vaad ediyor.

Küfür ahlaksızlık sapıklık yok ölüm çokça hatırlatılmış mükemmel ender dizilerden 2.sezonda çekilmeye başlanmış yazar ablamız iyi yaşatmış. Ahmet Kural a yakışan rol dram abi bu adam çok iyi oynuyor...Komedi rolleride tabiki iyi ama adam dram rolleri bir başka...Gassal da süper olmuş...Oyuncularda müziklerde söyleyen de tam yerinde güzel çalışma tebrik ediyorum... Farklı bir dizi olmuş tr de sanırım daha önce bu tarz Bi dizi çekilmedi. Bu rolü zaten Ahmet kuraldan başkası kaldıramazdı komedi dram şeklinde olmuş izletiyor kendini. Ölüden ve ölümden çok korkanlar için veya ağır hastalıkta olan kişiler için biraz itici gelebilir. Ama gerçekleri anlatıyor sonuçta

GERÇEKCİ 1 DİZİ 1. bölümü seyrettim sıradışı ve olağan şeyleri geçekten güzel anlatılmış

Kahkaha atmak için izleyecekseniz izlemeyin . Daha çok psikolojik komedi gibi ama duygusal anlamda ahmet kural güzel iş başarmış. Dizinin sonundaki sahne zaten beni benden aldı

izlemedim ama her yerde videoları karşıma çıkıyor videolardan anladığım kadarı ile başkaları gibi cinselliği espri yapmamış hayatın en espirisiz yerinden aspri üretebilmişlerse on üzerinden dokuzu hakeder

izlemedim ama her yerde videoları karşıma çıkıyor videolardan anladığım kadarı ile başkaları gibi cinselliği espri yapmamış hayatın en espirisiz yerinden aspri üretebilmişlerse on üzerinden dokuzu hakeder
Tam anlattığın gibi . Gassal olduğu için zaten küfürde edemiyor .

Ahmet Kuralı sevmem ara kendisinin kariyer işi olmuş bu dizi. Başarılı buldum. Dram ve komedi dozunda güzel harmanlanmış. Herkes arabesk şarkıları söylüyor ama jenerik müziğinin de hakkını vermek lazım. Girişte çalan şarkıyı kim söylüyor bilen var mı? şarkının uzun versiyonu varsa paylaşsanız süper olur aslında.

Herkesin bi solukta izlediğini duyuyorum. Yakında Murat Soner’den bi videosu gelir :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri