286 Kişilik İptv M3U

Linklerin çoğunun max kullanıcı sayısı 1 den fazla.Çalışmayanlar için vpn kullanın.
İndirmeden kopyala yapıştır şeklinde
Paylaşılsa olmazmıydı? İndirdik başka şeyler çıktı içinden büyük ihtimalle virüslü dosya. Link falan göstermiyor

Verilen dosya excell dosyası normal metin belgesi ile açarsanız düzgün açılmaz excell uygulaması ile açın

Bunun için birde excel mi kuracağız o da ayrı bir iş linkleri kopyalayıp yapıştıracak düzeyde paylaşsaydınız olmaz mıydı?
excell olmayan bilgisayar kalmış demek ki. Bence indirin, her zaman lazım olur,

öncelikle eline emegine sağlık ama bu linkleri ne ile izlicem o programın indirme linkini verebilirmisiniz size zahmet...
Çeşitli İptv programları var, araştırıp beğendiğiniz birini kullanabilirsiniz. İster forum, ister Google dan aratarak bulabilirsiniz.

Çeşitli İptv programları var, araştırıp beğendiğiniz birini kullanabilirsiniz. İster forum, ister Google dan aratarak bulabilirsiniz.
çok teşekkür ederim ancak ben cep teliefonunu kullanmıyorum Bankacılık işlemleri için kullanıyorum IPTV programını sadece Bilgisayarda kullanacagım için sormustum ilginize teşekkür ederim...

Hocam m3u liste kodunu atar mısın direk yapıştırıp televizoda izleyeceğim?

çok teşekkür ederim ancak ben cep teliefonunu kullanmıyorum Bankacılık işlemleri için kullanıyorum IPTV programını sadece Bilgisayarda kullanacagım için sormustum ilginize teşekkür ederim...
Bilgisayar için microsoft strore üzerinden iptv uygulamaları indirip kurabilirsiniz. Tivimate veya iptv expert gibi bir şeydi ismi store uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri