Flux one Uygulama

Erdincozy

Paylaşımcı
Konular
29
Screenshot 20251231200955

Öncelikle, yorum yaparken " kanallar ile ilgili şu renk ya da malûm yayın" gibi ifadelerden kaçınalım.
Lütfen uygulamayı indirip deneyin; mümkünse yorum yapmayalım, like yeterli olacaktır.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 18231

Öncelikle, yorum yaparken " kanallar ile ilgili şu renk ya da malûm yayın" gibi ifadelerden kaçınalım.
Lütfen uygulamayı indirip deneyin; mümkünse yorum yapmayalım, like yeterli olacaktır.

Bunun admini ile zamanında konuşmuştum sağolsun yorumlara tamamen kapalı birisiydi, konuşmadan hemen sonra uygulamasını silmiştim 😅

Çok güzel olmuş yazılım dostum. Menü geçişleri, hızı vs. gerçekten harika; hatta birçok ücretli uygulamadan bile daha hızlı. Umarım uzun vadede hiçbir sorun yaşamadan keyifle kullanırız. :)

İllaki yorum yapacağım çünkü arayüzünü çok beyendim iki eksiği var onlarda halledilirse tadından yenmeyecek 1- daha fazla belgesel link eklenirse, 2-Favori kanal oluşturmaya izin verseydi keyfli olacaktı ama yinede çok beyendim.

emeklerine sağlık eksik var ama güzel ara yüzü var

Gerçekten muazzam bir uygulama olmuş.Arkadaşın eline emeğine sağlık.

Arayüzü çok güzel biraz eksikleri var müzik kanallar donuyor haber kategorisi içerisinde Sözcü TV eklerseniz sevinirim emeğinize sağlık

Çok güzel bir uygulama emeğinize sağlık, Viasat History kanalı eklenmesi mümkün mü acaba, bir de telegram kanalı var mı

bir uygulama oluşturmanın ne kadar meşakkatli olduğunu bilirim onun için eline emeğine sağlık sonuçta ortada bir uygulama var, tek anlamadığım ip numarası neden ana ekranda görünüyor ??

Uygulama geliştiricisi ben değilim Uygulama içinde telegram kanalı var oradan geliştirici ile iletişime geçebilirsiniz.

Geri