Sizin Gönderinizi görmedim.Ama bu şablon daha anlaşılır diye payteşekkür ederim sanırım bu benim gönderdiğim şablon
laştım.Demek ki aklın yolu birmiş,size de teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sizin Gönderinizi görmedim.Ama bu şablon daha anlaşılır diye payteşekkür ederim sanırım bu benim gönderdiğim şablon
merhaba hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?Şu an mobilde olduğum için tek tek bulup deneyip atıyorum mazur görün
Yeni link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 135
9xtream uygulaması hocammerhaba hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
kusura bakma bir sorum daha olacak ücretli uygulama ?9xtream uygulaması hocam
Ben ücretsiz sürüm kullanıyorum isterseniz uygulama içinden premium alabilirsinizkusura bakma bir sorum daha olacak ücretli uygulama ?
teşekkür ederimBen ücretsiz sürüm kullanıyorum isterseniz uygulama içinden premium alabilirsiniz
Ben modlusunu buldum..Çok iyiymiş gerçekten.Ben ücretsiz sürüm kullanıyorum isterseniz uygulama içinden premium alabilirsiniz
MODLUSUNU PAYLAŞMA İMKANINIZ VAR MI?Ben modlusunu buldum..Çok iyiymiş gerçekten.
hocam modlu sürümünü google'da aratarak ulaşabilirsinizMODLUSUNU PAYLAŞMA İMKANINIZ VAR MI?
İkinci sıradakini indirin.Link atamıyorum buraya.MODLUSUNU PAYLAŞMA İMKANINIZ VAR MI?
Liste düzenlemek için mi bu uygulama üstatİkinci sıradakini indirin.Link atamıyorum buraya.
iptv player hocamListe düzenlemek için mi bu uygulama üstat
Teşekkür ederimiptv player hocam