GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidem gölgeye giremde açılışta 3 tane reklam izleyem kendime eziyet edem
bunun sebebi ne bilmiyorum ama bizde 1 tane açılış reklamı çıkıyor onun dışında reklam çıkmıyor bu internetınız ıle mı alakalı cihaz ıle mı alakalı veya android sürüm veya arayüz ile mi alaklı bir fikrim yok o yüzden burada insanlar bu konuda ikiye ayrılıyor uygulama gayet dolu bir uygulama kendı adıma 3 reklam da çıkarsa inat menu gezmelerde olduğu gibi yınede kullanırım modlu uygulama reklam engelliyiic filan kendi adıma gerek duymuyorum hepsi 30 saniyelik reklam adamlar nerden nasıl alsada bişe yapıyolar hepsi bırakıp kapatsa web sitesinden izlenir o zaman keşke reklam olsa izlesek derdik

Reklam sorunu cihaza ya mudahale eden uygulamalar arka plan veri temizliği yapan uygulama yada işlem kısıtı yapılan durumlar genelde geliştirici seçeneklerinden kaynaklı mudahalelerden de yapıyor gurupta çoğu insanın sorunu geliştirici seçenekleriyle çözüldü geliştirici seçenekleri açıksa kapatıp deneyin

Sen kendi cihazına bir kaç kelam et bence açılışta 1 reklam var cihaz ayarlarıyla oynuyorsunuz. Cihazdan kaynaklı problemleri uygulamaya atıyorsunuz.
hadi reklam artık standart. ancak bu reklam içeriklerinin müstehcen olması nedir? ya sen ne güzel şeysin edep.

Geliştirici uygulamasına ister 1 isterse 20 reklam veya başka eklentiler ekleyebilir. İzlemek veya izlememek ise indirip uygulamayı kendince değerlendiren kullanıcının tasarrufundadır. Lütfen uzatmayalım arkadaşlar.

Sadece 1 reklam çıkıyor problem değil ki bu golge seviyoruz.
Sürekli güncelleniyor ve apk içi güncelleme sorunu yaşıyor, içerden güncellediğin halde sanki güncellemeşsin gibi tekrar güncelle diyor.
Gölge'nin son güncel versiyonu peşinden koşmaktan yorulduk artık. Bir hafta çalışsa ikinci hafta güncelleme sorunu yine yaşatıyor. Telefondan kaldırdım mecburen, bıktırdı artık.

Sürekli güncelleniyor ve apk içi güncelleme sorunu yaşıyor, içerden güncellediğin halde sanki güncellemeşsin gibi tekrar güncelle diyor.
Gölge'nin son güncel versiyonu peşinden koşmaktan yorulduk artık. Bir hafta çalışsa ikinci hafta güncelleme sorunu yine yaşatıyor. Telefondan kaldırdım mecburen, bıktırdı artık.
Kardes kusura bakma dun aksamki guncellemenin sebeplerinden biri de benim. Bu arada hic golge kullanma zaten benim huhu.to vpn yontemini dene.

Güncel golge apk dosyası var mı tv den kendi güncelleme hatası veriyor. Teşekkürler

Kardes kusura bakma dun aksamki guncellemenin sebeplerinden biri de benim. Bu arada hic golge kullanma zaten benim huhu.to vpn yontemini dene.
Hocam dert edecek bir şey değil bunca zaman her modlama sonrası uygulama güncellenmiş e ben yine modlarım yine güncellesin :) efendi efendi gelipte yav böyle böyle ben foruma üyeyim hani kaldirsaniz olur mu dese ben zaten linki silerdim moderatör gelip konu kilitleyip link sildi golge geldi modlayıp kullanacaginizi mi saniyosunuz diyo düzgünce söylese böyle bi sıkıntı çıkmayacaktı :)

Hocam dert edecek bir şey değil bunca zaman her modlama sonrası uygulama güncellenmiş e ben yine modlarım yine güncellesin :) efendi efendi gelipte yav böyle böyle ben foruma üyeyim hani kaldirsaniz olur mu dese ben zaten linki silerdim moderatör gelip konu kilitleyip link sildi golge geldi modlayıp kullanacaginizi mi saniyosunuz diyo düzgünce söylese böyle bi sıkıntı çıkmayacaktı :)
Konu uzamaması için müdahale ettim, objektif olarak bakarsanız ve empati kurarsak geliştirici haklı, kullandığı üslubu da o atmosferdeki kendince haklı sinirine sayarak görmezden geldim.

Konu uzamaması için müdahale ettim, objektif olarak bakarsanız ve empati kurarsak geliştirici haklı, kullandığı üslubu da o atmosferdeki kendince haklı sinirine sayarak görmezden geldim.
Sitemim size değil hocam ben sizide anlıyorum ama Gpik konusunda forum üyesi olanların uygulamasını dokunmadigimi belirttim bu arkadaşın forum üyesi olduğunu bilmiyodum ismi golge değil ardaguler bende modladim paylaştım reklamları kaldırmadım sadece dns engelini kaldırdım gelipte öyle atar yapmak yerine düzgünce söylese zaten ben kendim kaldırırdım şimdi güncelledi noldu beni durduran şey ne olacak ? :)

Kardeş sana bir şey diyen mi oldu, sana yazan mı oldu, Gölge'nin sahibi sen misin, sana sitem eden mi oldu, neden her şeye atlıyorsun böyle?

Sitemim size değil hocam ben sizide anlıyorum ama Gpik konusunda forum üyesi olanların uygulamasını dokunmadigimi belirttim bu arkadaşın forum üyesi olduğunu bilmiyodum ismi golge değil ardaguler bende modladim paylaştım reklamları kaldırmadım sadece dns engelini kaldırdım gelipte öyle atar yapmak yerine düzgünce söylese zaten ben kendim kaldırırdım şimdi güncelledi noldu beni durduran şey ne olacak ? :)
DNS engeli de olsa geliştiricinin izni alınmadan uygulamaya yapılan müdahalede geliştirici sahibine söz düşmüş, yapılan eylen her ne kadar beyaz bir modlama olsa da sahibi istemiyorsa yapacak bir şey yok. En uygulamayı kullanmazsınız (-ki sen zaten kullanmadığını belirtiyorsun sevgili @patr0n, sözüm diğer değerli forum kullanıcılarına) bu da sizin duruşunuz olur!
Neyse çay yok mu ya çay? Kuruduk kaldık buralarda, biriniz çayları tazelesin de konu değişsin. :)

DNS engeli de olsa geliştiricinin izni alınmadan uygulamaya yapılan müdahalede geliştirici sahibine söz düşmüş, yapılan eylen her ne kadar beyaz bir modlama olsa da sabihi istemiyorsa yapacak bir şey yok. En uygulamayı kullanmazsınız (-ki sen zaten kullanmadığını belirtiyorsun sevgili @patr0n, sözüm diğer değerli forum kullanıcılarına) bu da sizin duruşunuz olur!
Neyse çay yok mu ya çay? Kuruduk kaldık buralarda, biriniz çayları tazelesin de konu değişsin. :)
Geliştiriciden böyle bir şey için izin istemek akıl kârı değil kaldı ki üst mesajda belirttiğim üzere burada üye olduğunu bilmiyordum dediğim gibi ismi golge değil bana da vahiy gelmiyo arada kaynamış oldu evet kullanmıyorum burada ki üyeler için modlayıp paylaşımda bulunmuştum ha şimdi yine modladim ama burada paylaşmam çay varsa bende alabilirim :)

Herkesin kendine göre kuralları var forumun nasılki kuralları var bizimde kendimize göre kurallarımız var. Ben bu forumun kurallarına saygı duyuyarsam benim uygulamamı kulananlarında benim kurallarıma saygısı olması lazım yok uymuyorsan kapı orda kimseye zorla kullandırtmıyoruz mudahale edilmesini asla musade edemem. Reklam hoşuna gitmiyorsa kullanmanmassın uygulamayı zorla güzellik olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri