Graveworm
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kanı bozuk.Adam öleli kaç sene oldu, hâlâ çekemiyor kansızlar. Haber ve videosu;
Yemeksepeti kuryesinin işine son verildiği bildirildi;
Ekli dosyayı görüntüle 17341
Muhtemelen bunun kaşıntısı tutmuş.
Ona Atatürk'ü sevmeyen patronlar iş verir burası TürkiyeBenim anlamadığım şey şu; bu herif özelinde değil ama, herhangi bir suç işleyecekleri zaman neden etrafta kamera var mı diye bakmıyorlar? Bu kadar mı çalışmıyor ya? Ulan insan asansöre bakar kamera var mı diye... Yemeksepeti'ni geçtim, bu herifin çalışma hayatı bitti sayılır. Adı sanı sosyal medya hesapları falan her şeyi ifşa ettiler.
Öyle deme bu ülkede Lozan 2023 de bitecek diye inanlar hatta İstanbul boğaz altında maden var diye inanan kesimi konsolide eden bir tarihçi diye geçinen ilginç kişilerin peşinden gidenler mevcutTek kelime ile yazıklar olsun, bu ülke de yaşıyorsanız ve bu ülkeden ekmek kazanıyorsanız onların kurucularına saygı duymak zorunda sınız eğer sizi rahatsız eden birşey varsa o zaman miktirin gibin bu ülkeden...
Tamam işte onların peşinden gitsinler bizim degil. Ayrıca bu dünyada ki en ağır söz bence ' Vatansız ' olmaktır. Bunlarda onlardan.Öyle deme bu ülkede Lozan 2023 de bitecek diye inanlar hatta İstanbul boğaz altında maden var diye inanan kesimi konsolide eden bir tarihçi diye geçinen ilginç kişilerin peşinden gidenler mevcut
Bunlar onların ürünü işte
Ama işte ben görmek bile istemiyorum onları çıldırıyorumTamam işte onların peşinden gitsinler bizim degil
Ben önüme bakan birisiyim biri öyle demiş biri böyle demiş asla muhattap kabul etmiyorum. Bir ülkenin değerleri vardır. Ve o değerler herşeye değerdir ve değerlidir. As olan vatandır gerisi ise teferruat tır.Ama işte ben görmek bile istemiyorum onları çıldırıyorum
Onlara üstad diyip
“Shakespeare aslında Müslümandı”
“Şeyh Pir (Sheikh Pir) idi”
“Eserlerinde Kur’an’dan gizli göndermeler var”
“Gerçek adı Şeyh Zübeyr / Şeyh Pir’di” gibi
Deli zırvası şeyler söyleyenler![]()
İşte üstad çok şey var da ban yerim sonra o yüzdenBen önüme bakan birisiyim biri öyle demiş biri böyle demiş asla muhattap kabul etmiyorum. Bir ülkenin değerleri vardır. Ve o değerler herşeye değerdir ve değerlidir. As olan vatandır gerisi ise teferruat tır.
İşte üstad çok şey var da ban yerim sonra o yüzden![]()
Silivri korkusu olmaz emin ol soğuğa alışığım ben ama ban yersem hem hesap kapanır hem sizlerden uzak kalırımBir ban, bir Silivri korkusu. Biz ne yapacağız bilemiyorum aahahahahaha
Silivri korkusu olmaz emin ol soğuğa alışığım ben ama ban yersem hem hesap kapanır hem sizlerden uzak kalırım![]()
Üstad biz de İstanbulluyuz bilirizHocam kışın oralarda bulundum. İyi soğuk oluyor. Öyle soğuğa alışımla kurtaramayabiliriz. Ahahahahahahaha
Üstad biz de İstanbulluyuz biliriz![]()
Silivri İstanbulun güzide bir ilçesiİstanbul nereeeeeee Silivri nere.![]()