GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Dostum emeğine sağlık, m3u8 olarak liste veremiyorsan bile son rakamı yazıp hangi kanallarda ne var yazabilir misin. Örnek 1 yazdığımızda Trt1 geliyor, Eniğma2 de donma takılma olamdan izliyorum, son rakamlarını tek tek yazıp hangi kanalda ne var çıkacak diye beklemek zor oluyor.
Sadece canlı yayınları indirecek sabit m3u ilk mesaja ekledim.

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi sadece canlı yayınları indirir.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9820
Film İçerik Sayısı: 21987
Dizi İçerik Sayısı: 5126

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Emeğine sağlık ama yayın çok kesilip donuyor

Sadece canlı yayınları indirecek sabit m3u ilk mesaja ekledim.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Xtream Olarak;Canlı,Film,Dizi,Komple İcerik Sayısı 148.678 Masaalah Subhanallah,Nazar Degmez İnsallah.
Ucretle Satın Alınan Linklerde Bile Bu Kadar İcerik Yok.
Üstelik Ücretsiz ve Sürekli Bizler İcin Yeni Bir Seyler Ekleyip Her Zaman Güncel Tutmaya Calisiyorsun.
Hakettigin Degeri İnsallah Bulursun Kardeşim Bazen Olumsuz Yorumlarda Olabiliyor.
Sen Onlara Aldırış Etme Kardeşim.
Senin Daha da Güzel İddialı İsler Yapacağından En Ufak Zerre Kadar Bir Suphem Yok Kardeşim.
Saygılarımla.
Not= @MDuymaz @ibrahimbey @tdemirel Kardeslerimizinde Yardımlarından Dolayı Tesekkur Ederiz.

Son düzenleme:

Geri