Nerde o eski forum siteleri?

remixtik

Paylaşımcı
Konular
155
Eskiden cok güzel renkli tasarımları olan eğlenceli forumlar vardı Çok severdim renkli bannerler vardı
Şimdi ki forumlara bakıyorum tasarımları sade basit, renksiz ve çok sıradan insanın üye olası gelmiyor. bakıyorum arastırıyorum tüm forum siteleri aynı farklı bir forum tabi sözüm meclisten dışarı
2006 larda darkmaster org felan vardı hey gidi günler hey
Eskiden çok güzeldi. üye olup insanlara cevap yetiştirmenin bile ayrı bir heyecanı vardı
İzlesene forum vardı hem forum hem video sitesiydi kapandı
Alkışlarla yaşıyorum sitesi kapandı
Her şeyden ayrı
Ebay vardı Türkiye'de tabi GittiGidiyordu ismi o gitti en çok ona üzüldüm 😓

komikaze, hoppala gibi güzel mizah siteleri vardı, sitelerin bile bir ömrü var büyük bir ekiple dönmedikçe

2005 yilindan 2018 yilina kadar 3 tane web sitem ve 7/24 saat yayin yapan bir radyo mevcuttu. site tasarimi görsellik cok ugrasirdik simdiki web siteleri biri birinin kopya index calismasi.

Eskiden cok güzel renkli tasarımları olan eğlenceli forumlar vardı Çok severdim renkli bannerler vardı
Şimdi ki forumlara bakıyorum tasarımları sade basit, renksiz ve çok sıradan insanın üye olası gelmiyor. bakıyorum arastırıyorum tüm forum siteleri aynı farklı bir forum tabi sözüm meclisten dışarı
Eskiden çok güzeldi. üye olup insanlara cevap yetiştirmenin bile ayrı bir heyecanı vardı
Her şeyden ayrı

Eskiden olsa güzel derdik yine de, şimdi yaşlar kemâle erince öyle siteler bana çok yapmacık geliyor. Siyah tema ve sade bir tasarım her türlü kalbimi alır benim bu yaştan sonra.

Sosyal arkadaşlık adi altında 30 yaşlarında yuzde 98 gerçekçi sitelerin bugün baktığımda içerigi bos lüzumsuz gereksiz fake ve ucretsiz olan siteler o zaman şimdi cebi yakıyor ve sonuç sıfır yani herşey laskalasti

Eldekilerin kıymetini bilmek lazım, bu sitelerin kapanma nedenleri genelde aynı. İlgisizlik, masrafların yönetilememesi, zorla kapatılmaları gibi.
dogrudur bir site disaridan bakildiginda basit gibi görünsede. bunun hosting domain islemtim sistemi + eklentileri ile birlikte ortalam yillik maliyeti bu gün 300-400 euro buluyor hosting özelliklerini yükseltirsen bu maliyet dahada yükarilara cikabir. bu maliyeti karsilayamassan keyfi cepten cikmis olur.

Her şeyden ayrı
Gece alarm kurardım saat farkından dolayı ebay de açık artırmanın son zamanlarına girmeye heygidi hey :)

Reklam demişsiniz ama bazı sitelerin reklamları insana virüs bulaştırıyor veya *** sitelere yönlendiriyor o yüzden insanların siteler üzerinde reklam engelleyici kullanmasını ben doğru buluyorum.

Reklam demişsiniz ama bazı sitelerin reklamları insana virüs bulaştırıyor veya *** sitelere yönlendiriyor o yüzden insanların siteler üzerinde reklam engelleyici kullanmasını ben doğru buluyorum.
Reklam engelleyicileri o sitelerde aktif edip, destek vermek istediklerinizde kapatabilirsiniz.

Ama tabii ki yapmak zorunda değilsiniz.

Daddylive'a girerken en baba reklam engelleyiciyi kullansan bile direk p.rn. çıkıyor artık ve kapatamıyorsun. O adam zaten bana kaç sene önce bu işi çözeceğim dedi.

Reklam engelleyicileri o sitelerde aktif edip, destek vermek istediklerinizde kapatabilirsiniz.

Ama tabii ki yapmak zorunda değilsiniz.
Hangi site güvenli hangisi güvensiz insanlar bilemiyor birde bazı siteler inanılmaz rahatsız edici reklam yayınlıyor işte insanlar bunları aşmak için blocker kullanıp sorunu kökten çözüyor.
Evet reklam engellemek hoş değil ama bazı sitelerin abartılı ve tehlikeli reklam kullanmasından dolayı kurunun yanında ister istemez yaşta yanıyor.

90larda napster de baya takiliyordum.
56K modem mp3leri indirirken baya bağırıyordu. 512K adsl geçişte mp3 2dkk inince çok sevinirdim.

Napster:
Direk kullanicinin deposuna ulaş dilediğin mp3 indir hemde chat yap.

Kapanınca çok üzülmüstüm.
Kazaalite emule gibileri çıktı sonradan ama aynı keyfi hiçbiri vermiyordu

Ekli dosyalar

• 65eaafb49b2f4824859f00788853e61d.jpg.jpg
    65eaafb49b2f4824859f00788853e61d.jpg.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 1
Daddylive'a girerken en baba reklam engelleyiciyi kullansan bile direk p.rn. çıkıyor artık ve kapatamıyorsun. O adam zaten bana kaç sene önce bu işi çözeceğim dedi.
Daddylive de ben hic bir zaman reklam görmedim cikmadida hangi yol üzeri kullandiginla alakali. farkli alternatifide mevcut v2 orda da görmedim.

Geri