GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Filmler ve diziler alanında son eklenenler sekmesi bende hep sabit. Yani yeni eklendi dediğiniz filmleri aramaya yazdığımda buluyorum ama son eklenenler de en üstler de gözükmüyor. Kullandığım cihaz xiamio mi stick 4k,uygulama olarak da televizo kullanıyorum. Listeyi güncelle seçeneğini de denedim ama bir türlü düzelmedi
Bu problem için bakabildiniz mi acaba

Hocam actım kanallar var fakat filmler açılmıyor xstreamda

Merhabalar cevaplarnasnz sevinirim bilgileri girdim fakat fimler ve diziler hicbiri oynatılmıyor çalışma mı var acaba

Hocam actım kanallar var fakat filmler açılmıyor xstreamda
Tüm filmler mi yoksa belirli filmler mi açılmıyor? Hiçbir film açılmıyorsa büyük ihtimal player segmentleri desteklemiyodur.
Merhabalar cevaplarnasnz sevinirim bilgileri girdim fakat fimler ve diziler hicbiri oynatılmıyor çalışma mı var acaba
Hangi playerde denediniz? Televizo'da test ettim şuan sorun yok cloudflare kaynaklı sitelere ulaşım problemi vardı düzelmiş olmali.

Bu arada 7/24 Boxset bölümüne Testere ve Çakallarla Dans kanallarını ekledim.

Son düzenleme:
@hpgdisco hocam iyi çalışmalar eşref rüyayı aktif atma şansınız varmı birde yerlid diziler diye kategori oluşturup eski popüler dizileri atma imkanınız varsa şahane olur

Tüm filmler mi yoksa belirli filmler mi açılmıyor? Hiçbir film açılmıyorsa büyük ihtimal player segmentleri desteklemiyodur.

Hangi playerde denediniz? Televizo'da test ettim şuan sorun yok cloudflare kaynaklı sitelere ulaşım problemi vardı düzelmiş olmali.

Bu arada 7/24 Boxset bölümüne Testere ve Çakallarla Dans kanallarını ekledim.
Benim playerde sorun varmış abi baska uygulamayı yukleyip denedim açıldı elinize emeğinize sağlık ❤️

Bende de oynatıcı hatası dış oynatıcı deneyin diyor ama anlamadım. başka bir iptv uygulaması ile mi denemeliyim?

Televizoda deniyorum peaky b. teen wolf vs. diziler açılmıyor telde de denedim olmuyor video formatı desteklenmiyor diyo yardımcı olabilirmisiniz

Televizoda deniyorum peaky b. teen wolf vs. diziler açılmıyor telde de denedim olmuyor video formatı desteklenmiyor diyo yardımcı olabilirmisiniz
Peaky dizisine bakabildim kaynak Ile ilgili bir sorun sanırım tüm diziler sekmesinde aratınca 3 ayrı kategori de çıkıyor dizi en altta Türkçe dublaj olanında şuan sorun yok düzeltene kadar ordan izleyebilirsiniz.

Çocuk kanalları Nickelodeon Nicktoons çalışmıyor lütfen düzeltirmisiniz

Geri