GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Filmler ve diziler alanında son eklenenler sekmesi bende hep sabit. Yani yeni eklendi dediğiniz filmleri aramaya yazdığımda buluyorum ama son eklenenler de en üstler de gözükmüyor. Kullandığım cihaz xiamio mi stick 4k,uygulama olarak da televizo kullanıyorum. Listeyi güncelle seçeneğini de denedim ama bir türlü düzelmedi

Filmler ve diziler alanında son eklenenler sekmesi bende hep sabit. Yani yeni eklendi dediğiniz filmleri aramaya yazdığımda buluyorum ama son eklenenler de en üstler de gözükmüyor. Kullandığım cihaz xiamio mi stick 4k,uygulama olarak da televizo kullanıyorum. Listeyi güncelle seçeneğini de denedim ama bir türlü düzelmedi
Televizo sistemine bakmam lazım normalde her eklenen içeriğe zaman damgası ekleniyor su şekilde

"added": 1762607692

Sanırım televizo başka şekilde bakıyor şuan elimde çalışan xtream hesap yok bulursam kontrol ederim.

Televizo da sıkıntılı biraz ben ott de çalışıyorum

Uzun Muhalefet ustanın başlattığı Türk Tv kanallarının (Fox/Now/?,Kanal D, Show, Star,...) dizileri ile ilgili bir çalışması mevcuttu ama buna benzer elinizde kaynak varsa kanallarına göre Türk TV dizilerini de eklemeniz içeriği zenginleştirir. Teşekkürler.

Elinize sağlık uygulama gayet başarılı mor paket de olacak mi
Maalesef mor içerikler yasak.

Arkadaşlar kendi canlı yayın sisteminin ilk test kanalını ekledim . |TR| 7/24 FİLM kategorisinde

GOLDVOD TV KEMAL SUNAL

kanalını aktif ettim şuan test aşamasında olduğundan sizden geri dönüş bekliyorum. Kontrol etmenizi istedigim;

Her actiginizda filmler ilerliyor mu?
Donma oluyor mu? (kalite geçişlerinde)
Özellikle bir film bitip diğeri kesinti olmadan geçiyor mu?
Açılış hızı iyi mi?

Geri dönüşlere gore duzenleme yapacağım eğer her şey yolunda giderse bir çok 7/24 tv kanalı yapacağım. Altyazi, ses ve kalite seçenekli olacak şuan sadece kalite seçenekli var. Yanlışım yoksa tüm kemal sunal filmlerini ekledim (73 film) ilerledikçe başa dönecektir.

Ben yaptıktan sonra peşimden kopyalayıp yapmaya başlayacaklar, beni takip etmeye devam edin.

Son düzenleme:
Mor paket ne yav, bendeki cahillik üst seviyede sanırsam :)

Geri