GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Soeunuzun cevabı Evet diğerleri görünüyor, peki daha ilginç birşey söyleyim size hepsini sildim, backup dan geri yükledim, Televizo önbelleği sildim, zorla uygulamayı durdurup, Rami temizledim Netflix görselleri gelmedi, VPN' i açtım geldi 😂😂😂
Yanlış anlamayın ama imkansız gibi bir şey bu :) çünkü exxen vs aynı dns den geliyor resimler açılmasa hiçbiri açılmaması gerekiyor .

Bu arada Tivimate player ile giriş yapmada sorun yaşayan var mı acaba?

Yanlış anlamayın ama imkansız gibi bir şey bu :) çünkü exxen vs aynı dns den geliyor resimler açılmasa hiçbiri açılmaması gerekiyor .

Bencede ama pratikte uygulama maalesef bildiğiniz gibi bir olmuyor, yüksek ihtimalle ISS' in halt yemesi bence bunu ancak başkaları da yaşıyor mu öyle anlarız özellikle de Superonline kullanan diğer arkadaşlar bir bakıp bilgi verebilirlerse çok seviniriz 😊👍🏻

Bir süre önce tivimate denemiştim, girmiyordu.
Yarın gene kontrol ederim.

Bencede ama pratikte uygulama maalesef bildiğiniz gibi bir olmuyor, yüksek ihtimalle ISS' in halt yemesi bence bunu ancak başkaları da yaşıyor mu öyle anlarız özellikle de Superonline kullanan diğer arkadaşlar bir bakıp bilgi verebilirlerse çok seviniriz 😊👍🏻
Tekrar bir dns düzeltme yaptım belki işe yaramıştır.
Bir süre önce tivimate denemiştim, girmiyordu.
Yarın gene kontrol ederim.
Bir kişi daha yuklenmeme sorunu yaşadığını söyledi Mobil sürümü olmadığı için test edip düzeltme yapamıyorum.

Bir kişi daha yuklenmeme sorunu yaşadığını söyledi Mobil sürümü olmadığı için test edip düzeltme yapamıyorum.
Biraz düzelmiş fakat bir kısmının görselleri hala yok eğer başkaları da yaşıyorsa problem tek kullanıcıdan kaynaklı bir problem değil gibi 🤔👍🏻

Yeni eklenen filmler. Toplam 16722 film oldu

Good Fortune (2025)
Mango (2025)
Baramulla (2025)
Bir Damat, İki Gelin (2025)
Frankenstein (2025)
Takip (2025)
Icefall (2025)
Duvarın Ötesi (2025)
The Guardian Angel (2025)
Dövüş Efsanesi (2025)
Jaat (2025)
The Wandering Earth (2025)
Kız Canavara Karşı (2025)

Good Fortune (2025)
Mango (2025)
Baramulla (2025)
Frankenstein (2025)
Takip (2025)
Icefall (2025)
Duvarın Ötesi (2025)
Dövüş Efsanesi (2025)
Jaat (2025)
9xtream ile kullanıyordum tv ve vod çok iyi çalışıyordu bende ama dün film ve dizi resimleri gitti usta tivimate ile denedim giriş yapılmıyor,resimler gitmesine rağmen filmler açılıyor ama

Good Fortune (2025)
Mango (2025)
Baramulla (2025)
Frankenstein (2025)
Takip (2025)
Icefall (2025)
Duvarın Ötesi (2025)
Dövüş Efsanesi (2025)
Jaat (2025)

Netflix düzeldi, fakat bu seferde Filmler' de bulunan tüm gruplardaki görseller gitti 😅

Bir öneride bulunmak istiyorum kanalların sıralamasını düzeltebilir misiniz ? Kanalları zaplayarak geçiyorum ilk kanallar ulusal kanallar ama arada spor kanalı giriyor sevdiğimiz bir spor kanalı ama akışı bozuyor. Ulusal > haber> belgesel> spor şeklinde kanalları sıralamanız mümkün mü? Hatta sporda seçeneği az olanlar önce mesela trtspor aspor htspor en sonda çok seçenekli yayını olan spor kanalı gibi

Bir öneride bulunmak istiyorum kanalların sıralamasını düzeltebilir misiniz ? Kanalları zaplayarak geçiyorum ilk kanallar ulusal kanallar ama arada spor kanalı giriyor sevdiğimiz bir spor kanalı ama akışı bozuyor. Ulusal > haber> belgesel> spor şeklinde kanalları sıralamanız mümkün mü? Hatta sporda seçeneği az olanlar önce mesela trtspor aspor htspor en sonda çok seçenekli yayını olan spor kanalı gibi
Bunu Televizo' da rahatlıkla yapabiliyoruz. Ben öyle yaptım 😃

Mobil yok doğru, box ve tv için. Tekrar denedim, maalesef liste eklenemiyor Tivimate 'e
Tekrar bir desiklik yaptım aklıma gelen tek şey kullanıcı bağlantı sayısını bir kişi olarak yazdım düzelmiş olabilir.
9xtream ile kullanıyordum tv ve vod çok iyi çalışıyordu bende ama dün film ve dizi resimleri gitti usta tivimate ile denedim giriş yapılmıyor,resimler gitmesine rağmen filmler açılıyor ama
Filmlerde ki resim sorunundan haberim vardı ama dizilerds bir sorun görünmüyor halen.
Ellerine emeğine sağlık mükemmel ötesi daha ne olsun başarılarının devamı daim olsun
Teşekkürler iyi seyirler.
Ulusal kanallarda spor kanalları yok, spor kategorisinde sadece spor kanalları var nasıl arada çıkıyor acaba? Spor seçeneklerini müsait olunca çoğaltırım.
Netflix düzeldi, fakat bu seferde Filmler' de bulunan tüm gruplardaki görseller gitti
😅
Bu da bir gelişme :) Filmlerde ki resimleri düzelteceğim.

Filmlerde ki resim sorunundan haberim vardı ama dizilerds bir sorun görünmüyor halen.

Bu da bir gelişme :) Filmlerde ki resimleri düzelteceğim.
Teşekkür ederiz, bir yer düzelince diğer yerin gitmesi sinir bozucu eminim sizinde en az bizim kadar canınız sıkılıyordur bu duruma, Allah sabır versin gerçekten problemlerle uğraşması ve çözmesi sabır ve zaman alan yorucu bir süreç olabiliyor. Şimdiden Emekleriniz için Çok Teşekkür ederiz...😊🙏🏻👍🏻

Geri