Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok iyi listeler ve hepsi de çalışıyor.
Yeni doğan bebeklere nazar değmesin diye
'' ne çirkin şey bu'' derler.
Bende bu listelere nazar değmesin diye ''ne kadar kötü bir liste '' diyeyim bari.😁
Listeye Öğlen baktığımda çoğu kanal VPN'siz şekilde açılıyordu.
An itibariyle hiçbir kanalı VPN'siz açamadım. VPN kullanınca hemen hemen hepsi açıldı.
Listenin özellikle ilk 2 kanalı oldukça stabil ve görüntü kalitesi iyi.
Malûm spor kanalların olduğu güzel bir liste. Hemen hemen listenin tamamı televizoda VPN'siz çalışıyor.
Eline sağlık kardeşim. Umarım listenin ömrü uzun olur.
Çekip gitmekte sonuna kadar haklisin .
Hatta dangul dungul konuşanlara az bile söylemişsin.
Neyse, bugüne kadar yaptıkların için sen hakkını helal et kardeşim.
m3u uzantılı olarak shameltv'de de açıyor.
Sadece ulusal spor (23) ve ulusal TV (7) kanallarının olduğu -bence- yeterli bir liste.
Kanalların çözünürlüğünun düşük olması (850x482) haricinde listenin bir sorunu yok gibi duruyor.
Listenin CS eklentisini biraz inceledim.
Sonuç; spor, belgesel ve sinema bölümlerinden birkaç kanala baktım. Gayet stabil. Takılma veya donma yaşamadım. (VPN'siz inceleme yaptım)
Yapanların, uğraşanların eline koluna sağlık. Güzel iş çıkarmışlar.
Google Play'den android TV'ye ekledim. Akabinde Vavoo ve huhu tv'yi de ekledim. VPN ile tüm kanallar izleniyor. Net ve donmadan.
Velhasıl kelam oldukça iyi bir APK olmuş. Elinize kolunuza sağlık. İnşallah sizinde apk'nizinda ömrü uzun olur. 🙂
İlk uygulama (GHD Sports) Bein Türkiye ve diğer kanallar bende VPN'siz gayet de güzel çalışıyor.
Diğeri (Cricfy) ise VPN olmadan Beinleri açmadı. TTNet kullanıyorum bilgi.