Arama sonuçlarınız

1. M

Öneri Play M3U linki (ulusal, spor,belgesel,sinema vb.)

Bayağı güzel bir liste. Ben beğendim. Televizoda VPN'siz bütün kanallar açılıyor. Eline emeğine sağlık kardeşim.
  2. M

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Çok iyi listeler ve hepsi de çalışıyor. Yeni doğan bebeklere nazar değmesin diye '' ne çirkin şey bu'' derler. Bende bu listelere nazar değmesin diye ''ne kadar kötü bir liste '' diyeyim bari.😁
  3. M

Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Şimdi baktım, yeni sürümü android TV de VPN'siz çalışıyor. Yeni sürüm Sanki bı tık daha hızlı gibi.
  4. M

Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Eski box sürümün VPN'siz ve stabil çalışması çok büyük bir artı idi. Maalesef yeni sürümü -bende- VPN'siz çalışmıyor. 😞
  5. M

Öneri Selçuk Sports M3U listesi

21 kanallı bir Spor listesi. Televizoda sorunsuz çalışıyor.
  6. M

Öneri Tr goals cloudstream eklenti

Listenin CS eklentiside, m3u'su da bayağı iyi. Geç bulduk, erken kaybetmeyiz seni inşallah @sakultah . 🙂
  7. M

Öneri Sakultah spor M3u listesi

Listeye Öğlen baktığımda çoğu kanal VPN'siz şekilde açılıyordu. An itibariyle hiçbir kanalı VPN'siz açamadım. VPN kullanınca hemen hemen hepsi açıldı. Listenin özellikle ilk 2 kanalı oldukça stabil ve görüntü kalitesi iyi.
  8. M

Öneri Sakultah spor M3u listesi

Malûm spor kanalların olduğu güzel bir liste. Hemen hemen listenin tamamı televizoda VPN'siz çalışıyor. Eline sağlık kardeşim. Umarım listenin ömrü uzun olur.
  9. M

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Çekip gitmekte sonuna kadar haklisin . Hatta dangul dungul konuşanlara az bile söylemişsin. Neyse, bugüne kadar yaptıkların için sen hakkını helal et kardeşim.
  10. M

HER ŞEY ÇOK NET... İLK DEFA VE SADECE SINETECH'TE 😎

Android TV'ye yükledim. Yüklerken bı sorun olmadı. Mouse ile kullandım. malûm spor kanallarını açmadı. Yolunuz açık olsun kardeşim.
  11. M

1000 kişilik xtream kodu TR

m3u uzantılı olarak shameltv'de de açıyor. Sadece ulusal spor (23) ve ulusal TV (7) kanallarının olduğu -bence- yeterli bir liste. Kanalların çözünürlüğünun düşük olması (850x482) haricinde listenin bir sorunu yok gibi duruyor.
  12. M

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Listenin CS eklentisini biraz inceledim. Sonuç; spor, belgesel ve sinema bölümlerinden birkaç kanala baktım. Gayet stabil. Takılma veya donma yaşamadım. (VPN'siz inceleme yaptım) Yapanların, uğraşanların eline koluna sağlık. Güzel iş çıkarmışlar.
  13. M

smarttube anlık olarak çalıșmıyor

Uygulama üzerinden güncelledik bitti gitti. (26.95)
  14. M

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

VPN'siz çalışıyor. Perfect 🙏 Not : İngiltere ve Türkiye'de bir kaç spor ve belgesel kanallarına baktım. Diğer ülke ve kanalları bilmem.
  15. M

---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

Google Play'den android TV'ye ekledim. Akabinde Vavoo ve huhu tv'yi de ekledim. VPN ile tüm kanallar izleniyor. Net ve donmadan. Velhasıl kelam oldukça iyi bir APK olmuş. Elinize kolunuza sağlık. İnşallah sizinde apk'nizinda ömrü uzun olur. 🙂
  16. M

Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

An itibariyle bende de sorun yok şu an.
  17. M

Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

PSG maçını inat TV'den seyrettim.ilk yarısını. 2.yarisini Gölgeden seyredeyim dedim görüntü 10 numara ana ses yoktu. İlginç.
  18. M

Yeni güncel m3u listesi

Güzel liste. Madrid maçının ilk yarısını bu listede seyrettim. Sorunsuz. Android bir Tv'de, VPN'siz, Televizo ve TTNet.
  19. M

CRICFy Tv

İlk uygulama (GHD Sports) Bein Türkiye ve diğer kanallar bende VPN'siz gayet de güzel çalışıyor. Diğeri (Cricfy) ise VPN olmadan Beinleri açmadı. TTNet kullanıyorum bilgi.
  20. M

Öneri Kendi yapmış olduğum m3u'um

Çok kötü. Hiç beğenmedim. Not : İyi dediğim, güzel dediğim 3 gün yaşıyor. Bu sefer böyle diyeyim bakalım ne olacak.😁

Geri