Arama sonuçlarınız

1. C

Ücretsiz ve Sınırsız Kısa Link Oluşturma (Hedef URL Edit-Değiştirme Yapılabiliyor)

Bu sitede linkteki kanal sayılarını azaltabilir miyiz? Ayrıca bilgi için teşekkürler.
  2. C

Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu...

Arkadaşım merhaba freeiptv maçlarda denedin mi? Nasıl memnun musun?
  3. C

Teşekkür ederim güle güle kullan. Maçlarda donma takılma olmazsa bende almak istiyorum.
  4. C

Merhaba panelden sadece tr yayınlarını ayarladığınızda rahatlıkla tv de ki uygulamalara yükleyebiliyor musunuz ? Ben lg webos smart tv kullanıyorum iptv smarters pro ssiptv m3u player var ama bunlara yüklenmiyor.
  5. C

İNSTAGRAMA GİRİŞ SORUNU

Arkadaşlar İnstagrama ne uygulamadan nede webden giremiyorum sizde de aynı sorun var mı?
  6. C

Photoshop’tan anlayan arkadaş arıyorum.

Çok teşekkür ederim admin kardeşim. İşin gücün rast gelsin.🙂🙏
  7. C

Ekteki üç bayraktan hangisi uygun olursa, sağdaki iki direk arasına veya tek direk üzerine ekleyebilirseniz çok memnun olurum. Elinizde farklı bir bayrak varsa o da olur; önemli olan burada 5 yıldızlı bayrağın görünmesidir. İlginiz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim..
  8. C

Arkadaşlar, Photoshop’tan anlayan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi? Elimde bir resim var, bu resme Galatasaray’ın 5 yıldızlı bayrağını fotomontaj yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek biri olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim!
  9. C

Öneri 🎁🎲 BARON66'DAN LİMİTSİZ VE ÇOKLU PANELLER🎲🎁

Beğendim arkadaşım kusura bakma yanlışlıkla oldu. Ben iptv extrema pro uygulaması kullanıyorum arama yerine beIN Sports diye yazdım çıkmadı onun için sordum.
  10. C

Öneri 🎁🎲 BARON66'DAN LİMİTSİZ VE ÇOKLU PANELLER🎲🎁

Merhaba beinsport yayınlarına nasıl ulaşabilirim? Arama yerine ne yazmak lazım? 1700 lik panelde.
  11. C

SEZON İPTV'DEN ÜYELİK ALAN VAR MI?

Nasıl alabilirim adresi var mı? Rica etsem.
  12. C

5g test yayını veriyor mu?
  13. C

Teşekkür ederim.
  14. C

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler öven çok ama renkleri soluk gibime geldi birde 1080 pix görüntü kalitesi beni tatmin etmedi şimdi düzeldiyse bilmiyorum.
  15. C

Optime'nin web sayfası var mı ? Satari kullandım biliyorum.
  16. C

Teşekkür ederim.
  17. C

Öneri Yan panel tarama istekleriniz.

http://perfectv.buzz:8080 yanını rica etsem.
  18. C

Arkadaşlar sezon iptv den üyelik titan panel alan var mı? Tavsiye edermisiniz? Burdan yasaksa DM den bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  19. C

1700 kişilik karışık m3u tr var

Merhaba bunun Telegram grubuna nasıl ulaşabilirim?
  20. C

Öneri Yan panel tarama istekleriniz.

http://3viphy.top:8080/ Arkadaşlar bu panelin yanı var mı acaba?

Geri