Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba panelden sadece tr yayınlarını ayarladığınızda rahatlıkla tv de ki uygulamalara yükleyebiliyor musunuz ? Ben lg webos smart tv kullanıyorum iptv smarters pro ssiptv m3u player var ama bunlara yüklenmiyor.
Ekteki üç bayraktan hangisi uygun olursa, sağdaki iki direk arasına veya tek direk üzerine ekleyebilirseniz çok memnun olurum. Elinizde farklı bir bayrak varsa o da olur; önemli olan burada 5 yıldızlı bayrağın görünmesidir. İlginiz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim..
Arkadaşlar, Photoshop’tan anlayan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi?
Elimde bir resim var, bu resme Galatasaray’ın 5 yıldızlı bayrağını fotomontaj yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek biri olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim!
Beğendim arkadaşım kusura bakma yanlışlıkla oldu. Ben iptv extrema pro uygulaması kullanıyorum arama yerine beIN Sports diye yazdım çıkmadı onun için sordum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler öven çok ama renkleri soluk gibime geldi birde 1080 pix görüntü kalitesi beni tatmin etmedi şimdi düzeldiyse bilmiyorum.
Arkadaşlar sezon iptv den üyelik titan panel alan var mı? Tavsiye edermisiniz? Burdan yasaksa DM den bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim