Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eyvallah. Diğer cihaz iyi çalışıyor ama ileride güncelleme cihaza mı gelıyor yoksa bız kendımız mı bulup güncelliyoruz? HK1 bir türlü olmadı bende bıktım zaten günlerdir uğraşmaktan,herşeyi denedim olmadı belki ileride bulurum. Tool 2.2.3 kurdum aynı 2.2.0 gibi.
Çok teşekkürler, zahmet verdim.
Ben de takip ediyorum, bir kaç bölümlerde 4-5 defa yazdim ama cevap vermeden sildiler sonra bıktım yazmadim. Sordum nereye yazayim diye çok bölümler var , talimatlari oku falan dendi , biri de demedi arkadaş buraya yaz diye. Cihaz bölümüne yazdım, Slimbox 9 bölümüne yazdım aynı şey sonunda sinir...
Başka bir cihaza slimbox 9 yazılım yükledim şu an mükemmel çalışıyor. Yani kablo + usb burning tool ikisi de çalışıyor. Sanırım "password.bin" yok, çünkü A95X F3 cihazımı Slimbox 9 'a çevirdim , o dosyanın içinde password.bin vardı. HK1box için dosyaların içinde yok, bulamadım.
Yardımcı...
Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bana çalışan Youtube M3u8 url lazim, herhangi bir kanal olsun farketmez. Bildiğim bütün url çöktü. yani kanal id değil sadece URL ön kısım.
Örneğin
#EXTINF:0, Güldür Güldür
http://ythls-v3.onrender.com/channel/UCdlEXiVLTEvA280oyMvr8Kw.m3u8
URL sinin ön kısmı...
Dediğin gibi çok kez prizden çekip android bios u geldiğinde factory reset yapiyorum silindi yaziyor ama cihazi açıyorum tekrar tüm apk lar yine geri gelmiş. Bence cihaz takılı kalmış boot da. Url için teşekkür ederim. Denemeye çalışacağım
dehakan7 Gardaş bu app ı yükledim cihaza ama sorun çözülmedi. Cihaz güncellemeyi de durdurmuş, sanırım yeni yazılım gerekiyor. Playstore sürekli hata veriyor ver 47.9.17 dir, son versiyon 47.9.18 indirdim ama bu sefer kurulum yapmadi. Cihaz resetten sonra yine eski haline geri dönüyor yani...