Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba paylaşımınız için teşekkürler.
Bu sürümün 2021 de çıkanı 4.250mb iken bu sürümü 3.2 GB diyor acaba içerisinden uygulama çıkarıldı mı. Kullandığım ve işime yarayan bi çok clone disk imaj veri kurtarma yazılımları mevcuttu. Bu sürümde neler eklendi veya neler çıkarıldı. Bi uygulama listesi...
Merhaba
Sinetech tarafından paylaşılan Bilgisayarıma Android TV11 kurulumu yaptım. Benim D smart go üyeliğim var ancak uygulamayı mağaza play store ve dış kaynaklardan alternatif kurulumlar da yapsam mobil versiyon çıkıyor ekran sağa dönüyor ve uygulama arayüzü Xiaomi TV Box taki gibi değil...
Merhaba
Benim bilgisayarımda tek disk ssd 128 gb ve tek parça C sürücüsü var. Txt de yazılan birim küçült 1000 mb sfs dosyası hariç kopyala işlemi ve diğer parçaya da atıyorum 64 gb yaptım varsayalım ss dosyasını da oraya atacağım. Açılışta bana Windows 10 mu Google tv mi diye soracak mı?
HAtalı...
Merhaba
Benim bilgisayarımda tek disk ssd 128 gb ve tek parça C sürücüsü var. Txt de yazılan birim küçült 1000 mb sfs dosyası hariç kopyala işlemi ve diğer parçaya da atıyorum 64 gb yaptım varsayalım ss dosyasını da oraya atacağım. Açılışta bana Windows 10 mu Google tv mi diye soracak mı...