Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar .Dizi kısmındaki m3u linklerde diziyou6 olan diziyou7 yapıldı.Bilgilendirme için teşekkürler.Sinema bölümünde isimlerin yanında yaptığım bilgilendirme hem tivimate hemde televizo player de izleyenler için düzenliyorum.cloudstream kullananda var kullanmayanda .( , ) olayına gelince...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 23 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
✨ ANIMASYON ✨COCUK✨-- Moana 2-Animasyon-Macera-Komedi(2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- İlgi Alanı-The Zone of...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 22 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
✨IMDb Top Rated✨-- 🌟8.4-Akıl Defteri :Memento-Gizem-Gerilim(2000)
✨IMDb Top Rated✨-- 🌟8.5-Geleceğe Dönüş :Back to the...
Selamlar Dizi Kanalında Cloudflare Warp veya VPN kullanırsanız hepsi açılacaktır.bu benim elimde olan birşey değil.ilk baştada belirtmistim. Liste internetten bulunan ve Bana ait olmayan benim sadece düzenleme yaptığım bir listedir.Kontrol ettiğimde hepsi VPN ile açılmıştır. Film Kanallarına...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 21 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
✨IMDb Top Rated✨-- 🌟8.0-Yenilmezler :The Avengers-Aksiyon-Macera-Bilim-Kurgu(2012)
✨IMDb Top Rated✨-- 🌟8.5-Köstebek:The...
kardeşim sen ümitmod un yaptığı televizodan mı bakıyorsun bilmiyorumda yeni bir premium modlu televizo kur bence. Ayarlardan playlist bölümüne gir-sağ en üstte + işaretine bas-new m3u liste gir-playlist nameye istediğini yaz sinema powersinema veya zinco yaz-alta gel link to the playlist...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 20 MAYIS 2025 itibarı ile 2.güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
✨IMDb Top Rated✨ 🌟8.6-Kuzuların Sessizliği :The Silence of the Lambs-Suç-Dram-Gerilim(1991)
✨IMDb Top Rated✨...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 20 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
✨IMDb Top Rated✨ 🌟9.0-Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü:The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
✨IMDb Top Rated✨...
Ben bu görüşünüze katılmıyorum.İnsanlar 20 Tl-30 Tl verdim diye istekleri hiç bitmez.Kaldıki bizim buradan yaptığımız ve verdiğimiz listelerin ne kadar gideceği belli değil.Benim bu sinema listesi ara sıra çalışmadı diye serzenişler oldu.ben elimden geldiğince hiçbir karşılık beklemeden...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 19 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Juror 2 : Jüri Üyesi No. 2 -Suç-Dram-Gizem(2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Home Sweet Home: Rebirth -Aksiyon-Korku-Gizem(2025)...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 18 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
✨BOLLYWOOD✨-- The Goat Life:Keçilerle Yaşam -Macera-Dram(2024)
✨BOLLYWOOD✨-- Bade Miyan Chote...
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 17 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
16 adet Film Dublicate olarak görünmektedir.Zamanla düzenleme yoluna gidilecektir
herkese iyi seyirler
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Umjolo: There Is No Cure...
Televizodan bakıyorsanız ilgili kategoriye girdiğinizde en üst en sağda 9lu kutucuk göreceksiniz.oraya girin poster kısmını işaretleyin.resimler poster halinde gelecektir.
☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 16 MAYIS 2025 itibarı ile 2.güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
@mooncrown un Bilgilendirmesiyle 6 adet film + ✨YABANCI ✨TR DBL kategorisinde 20 adet film
iki kere yüklendiği için silinmiştir.15 adet Film daha...