Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Cloudstream ın kendi sayfasından 4.5.2 yi yükledim verilen url leri girdim ve aradığım dizileri buldum çok saolun tekrar teşekkürler
Selam arkadaşlar,
Cloudstream da önerilen url leri girdiğim halde malesef dizi veya film siteleri bağlantı bulunamadı uyarısı veriyor bu konuyla alakalı bilgisi önerisi olan varsa çok sevinirim.
Selam,
Arkadaşlar kekikakademi ve cloudstremle alakalı bir gelisme varmı birde dizi izleyebileceğim iyi bir tvbox programı varmı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar
Selam,
Cloudstream 4.5.1 yeni versiyonuyla alakalı bilfisi olan arkadaş varmı acaba yükleme yaptım ancak eklenti indiriminde hata veriyor sinema ve dizi platformları sorunlu gibi en sağlıklı nereden indirebilirim.
Selam arkadaşlar,
Frim dizisini cloudstream sanırım yok rec tv de ise sorunlu çok sık donuyor başka bir platform veya izleyebileceğim bir seçenek konusunda yardımcı olurmusunuz mümkünse.
Filmmakinası,filmcehennemi çalışmıyor hepsine bakamadım ama bu sitelere bağlı dizi filmleri açınca eror veriyor malesef.Bekleyecez teşekkür ederim ilginiz için.