Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tizen tvlere usb flash bellek ile SS IP tv yükleyebilirsiniz. Forumda arama kısmına SS IP tv yazın konu başlığı çıkacaktır. Bu bahsettiğiniz uygulamalar ne yazık ki yüklenemez.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, yeni ps5 konsolu aldık ve oyunları mağazadan indiriyoruz. Açıkcası pek bir bilgim yok bu konuda sizden yardım, bilgi edinmek istedim. Şuan ciddi bir indirim söz konusu ve bende değerlendirmek istiyorum. Sorularım şunlar ;
1. 30.yıla özel indirimli oyunların...
SS IPTV nasıl kurulur
Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.
SS IP tv ve Smart Iptv uygulamalarının dosyalarını flash belleğe yükleyip tvnize takın ardından tv dosyaları algılayıp uygulamaları kendi Apps mağazına yükleyecektir. Böylece ücretsiz kullanabilirsiniz.
Güncel android sürümüne sahip, belli başlı apkları çalıştıracak 2. El android tv box arıyorum. En az 2 gb işlemci ve 16 gb depolama olması yeterli olacaktır.