Arama sonuçlarınız

1. Mehmet55

Süper lig Tüm sezonlar maç özetleri m3u

Bizi şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Daha başka ne yapılabilir diye merak ediyoruz artık. Çok teşekkürler.
  2. Mehmet55

HER ŞEY ÇOK NET... İLK DEFA VE SADECE SINETECH'TE 😎

Uygulama için teşekkürler, emeğinize sağlık. Ancak mor kanallar bir süre sonra donup kalıyor haberiniz olsun.
  3. Mehmet55

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Vavospor ve Iptvsevenler çalışmıyor sanırım.
  4. Mehmet55

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Güncel uygulamayı yükledim fakat M3U indirme hatası adlı bir hata kodu alıyorum.
  5. Mehmet55

Samsung tizen işletim sistemi

Tizen tvlere usb flash bellek ile SS IP tv yükleyebilirsiniz. Forumda arama kısmına SS IP tv yazın konu başlığı çıkacaktır. Bu bahsettiğiniz uygulamalar ne yazık ki yüklenemez.
  6. Mehmet55

***** TV

Böyle harika, eşsiz bir uygulamaya sadece 1 reklam için yazık ettiler ne diyelim ki
  7. Mehmet55

Ps5 Oyunları

Teşekkürler
  8. Mehmet55

Ps5 Oyunları

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, yeni ps5 konsolu aldık ve oyunları mağazadan indiriyoruz. Açıkcası pek bir bilgim yok bu konuda sizden yardım, bilgi edinmek istedim. Şuan ciddi bir indirim söz konusu ve bende değerlendirmek istiyorum. Sorularım şunlar ; 1. 30.yıla özel indirimli oyunların...
  9. Mehmet55

İnat Tv

İnat tv ile uğraşmaya gerek yok Gölge Tvyi indirin içerisinde her şey var.
  10. Mehmet55

ANKA TV NEDEN ÇALIŞMIYOR

Uygulamayı geliştiriciler artık ilgilenmiyor sanırım. Siz en iyisi Gölge Tv kullanın, şuan en iyi uygulama gölge.
  11. Mehmet55

Güne bir müzik bırak

12. Mehmet55

Yardım Samsung Tizen Ücretsiz M3U IPTV Uygulama Önerisi

Siz benim dediğim gibi yapın aynı anda istediğiniz kadar m3u listesi kullanabilirsiniz rahat edersiniz.
  13. Mehmet55

Ankatv

Gölge Tv
  14. Mehmet55

Ankatv

Gölge Tv bu konuda çok iyidir. Sinetech Drive 'da olması gerek
  15. Mehmet55

SS IPTV nasıl kurulur Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.
  16. Mehmet55

SS IP tv ve Smart Iptv uygulamalarının dosyalarını flash belleğe yükleyip tvnize takın ardından tv dosyaları algılayıp uygulamaları kendi Apps mağazına yükleyecektir. Böylece ücretsiz kullanabilirsiniz.
  17. Mehmet55

David Garrett - "Smells like teen spirit" by Nirvana - BEST !!!

1000 kişilik bir grubun harika uyumu
  18. Mehmet55

İkinci El android tv box

Güncel android sürümüne sahip, belli başlı apkları çalıştıracak 2. El android tv box arıyorum. En az 2 gb işlemci ve 16 gb depolama olması yeterli olacaktır.

Geri