Arama sonuçlarınız

1. D

Televizo Playlistleri hızlıca tarama

Usta çaışmayanların kanal ismi verdiysen belirle örneğin (kanal 1) , ben eklerken liste liyorum, sonra çalışmayan olur ise çalma listelerinde listeyi sil diye altlarda bölüm var silebilirsin, kolay gelsin.
  2. D

CİNE10TV İPTV PLAYER

Bende 1 dakikadan sonra yayın atıyot, sizdede aynı sorun varmı, veya ayarlama sistemi varmı
  3. D

IpTv linkleri için apk yaptım

Üstat Android tv lerde kopyala yapıştır yapabiliyor muyuz, linki indirdim fakat kopyalama olmuyor, tek tek elle mi gireceğiz, teşekkürler.
  4. D

CloudStream m3u listesi haline gelebilirmi

Bende izliyorum fakat, sildim yeniden yükledim, atıyorum 3 gün izlemeyin, 4 gün yeniden kurmam gerekiyor, benim çocukta kullanıyor, oda aynı sıkıntı yaşıyor, siteden mi kursak acaba, ben sinetech ten kurmuştum, bilgi için teşekkürler usta.
  5. D

CloudStream m3u listesi haline gelebilirmi

Ustam bu claud stream, ı kullanıyorum, benden iki, üç günde bir kurulum girişi istiyor, sistem böylemi yoksa sabit kalma sistemi varmı, teşekkürler
  6. D

40x Yerli İPTV M3u

Önce VPN kurban gerekiyor, fast VPN uygun. Sonra ip tv uygulaması indir play Store'den, televizo uygun, sonra uygulaöanın üstüne tıkla yönlendirdi kten sonra sağ üst köşeden birlikte aç kısmından televizo seç, televizo, dan kanal ismi ver(1.kanal) sağ üst köşe okeyle ve televizo uygulamasına...
  7. D

STB-EMU

Fast kullanıyorum ben usta, gayet memnunum
  8. D

Golgetv plus nasil sizce?

Zırt pırt güncelleme istiyor, sil gitsin usta, bir sürü APK, m3u var gerek yok.

Geri