Arama sonuçlarınız

1. ilkayaaa

Net Tv Güncellemeler " Prens 3. Sezon 4. Bölüm Eklendi."

Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana
  2. ilkayaaa

Android Tv için kumanda

Uygulama gayet güzel ve stabil. Bi eksik gördüm ama. Video oynatıcı için play pause tuşu olsa dahada güzel uygulama olurmuş
  3. ilkayaaa

Öneri Çok Hızlı Tv Sitesi Yayınlar fişek gibi

Malum mor kanallar yok mu, ben mi göremedim acaba
  4. ilkayaaa

Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu...

Bilgi veren arkadaşa teşekkürler. Gayet güzel çalıştı. Donma vs olmadı 5dk da denediğim kadarıyla. Tv box cihazımda denedim.
  5. ilkayaaa

Rectv

Tek kelimelik başlık kullanmak yasak. Açıklayıcı bi başlık yazarak düzeltin adminlerden uyarı yemeden
  6. ilkayaaa

Öneri Sadece Film ve Dizi Arşivi (m3u) Süresiz.!

Ben anlayamadım. Kusuruma bakmayın artık
  7. ilkayaaa

Öneri Sadece Film ve Dizi Arşivi (m3u) Süresiz.!

Liste sürekli güncel film dizilerler güncelleniyor mu acaba, yoksa hali hazırda bulunan liste sürekli aynı şekilde mi?
  8. ilkayaaa

Öneri Tr goals cloudstream eklenti

Gayet güzel çalışıyor. Umarım devamlı olur. Teşekkürler
  9. ilkayaaa

Ott navigator yardım

Hem tvbox ta hem telefonumda ott navigator yüklü. Tvbox ta mac listesi eklemek istediğimde görseldeki gibi " telefonunuzda ki QR koduyla" seçeneği var. Ama telefonumda QR kod yerini bulamadım. Programı kullanan arkadas varsa yardım edebilir mi? ( ÖZETLE Telefonumdaki listeyi tv boxa QR kod ile...
  10. ilkayaaa

Üçü Bir Arada Net Tv & Sinetech Forum & Sinetech Drive

Sırf bu özellik için uygulamayı tvbox listeme ekleyeceğim. Teşekkürler emeğin için
  11. ilkayaaa

Mahsun J İzleyeceğim Link Varmı?

Apk olarak da gölge tv de güncel bölümleri mevcut dizinin
  12. ilkayaaa

CINE10 TV HAKKINDA

Ücret ne süreye ne ödedin sorması ayıp
  13. ilkayaaa

Vod bölümünde Çocuk içerikleri olan apk arıyorum

Ayni program bende de var. Benimki çalışmıyor. Sueum 1.073 mü neydi
  14. ilkayaaa

O içeriğe baktım. Çok kısıtlı içerik var ve içeriklerin çoğunu bilmiyorum doğrusu. Vod bölümü geniş apk arayışım devam ediyor
  15. ilkayaaa

CINE10 TV HAKKINDA

Tüm mesajları okuyunca bende aynı tepkiyi verdim. Toplama linki satana mı şaşırayım, yoksa bu linke para verip alana mı şaşırayım bilemedim. Telegramda takip ettiğim bi sayfa var. Her gün en az 30 tane m3u linki paylaşıyor. Tabi çoğu link ertesi günü görmüyor ki paylaşıma düşmüş link uzun ömürlü...
  16. ilkayaaa

Aradığım canlı tv değil. Film dizi kategorisi gibi çocuk kategorisi arıyorum. Deeptv de bu kategori vardı. Çoğu çizgi filmin tüm bölümlerini bulabiliyodum
  17. ilkayaaa

DeepTv kullanıyordum. İçerik listesinde çocukların izleyebileceği tüm bölümleri içeren çok sayıda çizgi film türü liste vardı. Şimdi program bende çalışmıyor. Güncelleme mi geldi, program iptla mi oldu bilmiyorum. Açılmıyor program. Deeptv gibi çocuk içeriği olan program arıyorum. Var mı böyle...
  18. ilkayaaa

Stb mac listesi için program önerisi olan var mı?

Programı denedim. Güzel gibi görünüyo. Tb box ile telefon arasında bağlantı yapılıyor mu bu programda. Yani telefonda liste yüklesem tv boxta görebilir miyim aynı listeyi
  19. ilkayaaa

Hali hazırda bunu kullanıyorum zaten. Program güzelde aslında ama listeyi ilk yüklediğimde acayip uzun sürüyor listeyi açması. O konusu biraz can sıkıcı
  20. ilkayaaa

Tv box cihazımda Elimdeki stb mac linklerini oynatmak için vistro player kullanıyorum. Güzel bi program ama linki ilk açmada çok uzun bi süre gerekiyor. Daha stabil ve hızlı program önerisi olan var mı? (çoklu listeyi destekleyen program arıyorum)

Geri