Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar forum kurallarına uygun olduğunu sanıyorum(site adresi paylaşmak)
Tüm Android-İos ve WEB(arama motoru yardımlı sayfalar(torrent vs) izleme indirme ve daha birçok detayların olduğu bir
adres paylaşıyorum. Dünya avucunuzda; inceleme, kurma-indirme-izleme vs. sizi bekliyor.
Daha önce...
Çalışan eski sürümü tamamiyle silip adresten indirdiğim uygulama kuruldu; açtım rastgele film-dizi seçtim tekrar tekrar başlattığımda; oynatma ekranında kalıyor, medya playeri oynatıyormuş gibi gözükse de ekran siyah ve hiçbir şekilde oynatma ve ilerleme yok.
Android 11 box için
Elektrikli araçlar ile paylaşımlar, görüşler artıyor.
Citroen e3 max için dün bir bilgi alayım dedim. Soru: İlerki zamanlara fiyat veremezsiniz ama emekli iki kişi eski arabalarını değiştirip bunu alırsa; batarya fiyatı güncel nedir? O iki emekli insan gelirlerinin bir bölümü ile yaşam...
Lenovo hepsinde değil ama oyuncu olanlarda biraz kronik sorun var, amd işlemcilerde de kuzey köprüsü ve soğutma sorunları var, sonuçta hemen her laptopun kendine has sıkıntıları olabiliyor. Önceki de lenovo idi sorunsuzca 10 yıla yakın kullandık, ömür tamamlama durumuna yakın ideapad slim 3 i5...
Merhaba arkadaşlar. Lenovo laptopta şöyle bir durum var:
priz enerji kesik-güç seçeneklerinde; güç düğmesine basınca kapat seçili.
her durumda güç düğmesinden ya da mause yolu ile güç düğmesinden kapalı seçili.
laptopu kapatıyorum, enerjiyi de kapatıyorum. Laptop kapalı iken herhangi bir tuşa...
Çalışmanız için teşekkürler. Birçok arkadaşın yazdığı gibi; root edilmiş cihazlarda kullanılamayacağına dair uyarı var.
Zidoo z9xpro medya player Android 11-linux aynı uyarıyı verdi.
Bilginize
Paylaşım için teşekkürler. İlgili sayfayı incelediğimde; root edilmiş android boxlar için uygun olduğu yazıyor. Bu nedenle; elinde root edilmiş android cihazları olanlar ilgili sayfayı inceleyerek, işlemleri yapabilirler.
https://dosya.co/9eh8cvsi7dib/usb-disk-yazma-korumasi.rar.html
üstad bunda iki seçenek var açma ve kapama
sonra; arkadaşın yazdığı, kayıt defterine girdiğinizde aşağıdaki adresin sonu olan StoragDevicePolicies yoksa rardan çıkardığınız dosyadan aç seçtiğinizde kayıt defterine işler sonra...
Geri dönüş için teşekkür ederim, Ücretsiz kullanım için kodi ve apk de kullanıyorum, kodide daha pratik arama bulma ve izleme. Ücretsiz olmasına rağmen çok güzel, arama-favorilere ekleme olmasa da yine güncel ve sorunsuz izlenebiliyor. Ben, aynı kaynaklar CS ye geliyor sanıyordum ama sanırım...
Tüm emek veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Tüm eklentilerde gördüğüm durumu örnekle açıklayayım.
The Handmaid's TALE dizi-hulu bu dizi seyirtürkte TR dublaj-TR altyazı ile izlenebilirken; CS eklentilerde çok az çıkıyor ve genelde yabancı eklentiler ve TR altyazısız ve indirme de...
Hi-Ren boot cd var, Hintlilerin.
15.2 olanda var 2024 olan da; indirip ya cd ya usb ye boot şeklinde kurulum yapıp, pc takıp açtığınızda; birçok seçenekler var ve bunlardan birisi çözebilir, diğer usb pc ye sonra takıp deneme şansınız olabilir.
Repo eklentiler için arkadaşlara bir önerim var ama olabilirliğini bilmiyorum.!
Roadspor yayınları var, arama motorundan yayınlanan; bu sayfa için yalnızca bu sayfayı açan bir arama motoru repoya eklenebilir mi?