Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mecool KM2 Plus android 12 de denedim tivimate 2.1.5 versiyonu çalıştı, keşke IPTV# uygulaması gibi yayın kalitesini ayarlayabilme seçeneği olsaydı ya da var ben bulamadım bu arada IPTV# uygulaması tvbox için artık android.11 üstünde desteklenmiyor üreticisine yazdım umarım tekrar faal olur...
YOK 50 kişi civarı şikayet oluşturmuş ve indirmeye kısıtlama gelmiş, acestream bedava olmadığından dolayı adamlar tüm antivirüs ve tarayıcı şirketlerine bedava kullandırtmamak için uyarı verdirtiyor e birde programın .exe dosyası potplayere entegre edildiği içinde uyarı veriyordur, indirip...
indirirler şikayet ederler, indiremezler şikayet ederler, kullanmasını bilmezler şikayet ederler, bu da bişi mi ben çok daha iyisini yapardım derler :) varsın desinler herkesin yolu açık olsun ne diyelim..
Şikayetten dolayı hem x32 hem de x64 bit versiyonunu son hızda indirme sağlayacağınız mediafire ve uploadrar sitesine yükledim.
Bu potplayer seve seve kullanılacak pclerde farkı görün.. :)
İçinde hazır olarak gelen playlist klasörünün içinde .dpl formatında çalma listeleri ve genel olarak rus...
Yaşımız ortaya çıkmasın aman :) sopcasti de hem portable hem Türkçe yine ilk yapıp paylaşanlardanım atacast vardı sopcast yayını yapan saolsun çok maçlarını izlemiştik sayesinde, bugün izlenen acestream yayınları bile sönük kalırdı yanında.
potplayer pc de candır en mükemmel tercihdir...
Potplayer programının acestream eklenmiş portable sürümüdür sadece pc win 7 - 11 / 64-bit sürümler de çalışır
içinde acestream (spor acestream) malum ve yerli yabancı ip tv (gnc iptv) kanallarının olduğu iptv playlist adresleri hazır olarak gelmektedir, kullanımı çok basittir ben tüm ayarlarını...
Acestreami pc de izlemek için Türkiye de ilk defa portable hale getirip paylaşıma sunanlardan biriydim 10 yıl civarı önce program hala çalışıyor, hele bir de "SopCast" diye 1 program vardı efsane çalışırdı şimdilerde türk yayıncı yok, şimdi bahsedeceğim program ise "potplayer" biliyorsunuzdur...
xpola player cihazınızla uyumlu değil uyarısı veriyor kurulmuyor maalesef. ama 3.8 versiyonu kuruluyormuş ben bulamadım varsa bulup kuran link paylaşırsa sevinirim..
Uzun yıllardır ttelekom kullanıyorum genel olarak bölgesine göre değişse de internet hızı ve çekim gücü olarak gayet memnunum, diğerlerini uzun süreli denemediğim için bir fikrim yok yanlız İzmir de bazı bölgelerde Vodafone kullanan arkadaşlarımdan sorunlu olduğunu biliyorum hele kırlara...