Arama sonuçlarınız

1. ölüyenyürü

X GRUP -TVX+ YAYINDA

Güzel olmuş umarım uzun soluklu olur
  2. ölüyenyürü

Selçuk Sports cloudstream eklenti

valla hocalarım teşekkür etmekten sağolun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden, zor işler bunlar mesai isteyen işler hakkınız ödenmez.
  3. ölüyenyürü

Selçuk Sports cloudstream eklenti

vay arkadaş neler oluyor böyle tüü tüüü nazarlara gelmeyin ellerinize kollarıza sağlık allah zeval vermesin
  4. ölüyenyürü

Forunuma gelin, yavaş yavaş üyeler geliyor, büyüyoruz.

bu denli detaylı ayrıntılı mesajları olan adeta ansiklopedi gibi bilgi kaynağı olan bir forum bu kadar konu mesaj sayısı ile az bile yavaş üye topluyor. Teriyaking dikkatli ol dış güçlerin dikkatini çekeceksin başına iş alma
  5. ölüyenyürü

Film sitelerinden m3u çekmek

Hazır çekilmişi var 7000 küsür film olan liste var yani var oğlu var uğraşma boşver
  6. ölüyenyürü

Öneri ☆Ümitm0d☆9XTREAM PLAYER 4K PREMIUM

Sevgili hocam sadece playermi modluyorsun 2 tane uygulama var aramadığım yer kalmadı modunu bulamadım forumdaki arkadaşlarında çok hoşuna gidecektir ilki launcher diğeri kalkmayan uygulamaları kaldırma programı https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spauldhaliwal.dispatch...
  7. ölüyenyürü

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Peygamber sabrı varmış adamlarda yeminle. İşte tarihe baktığımızda da gelişim bu tür inatçı insanlar sayesinde olmuştur hep
  8. ölüyenyürü

Stremioda içeriklerin geç açılması

Hocam bırak 100ü 1000 mb İnternet kullanıyorum adam akıllı film izleyemiyorum realdebrid olmadan orda bişey izlenmez
  9. ölüyenyürü

Öneri Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025]

Bu tür siteler bi çok kez paylaşıldı keza ömürleri çok kısa oldu. Site güzel ve kullanışlı umarım ömrü uzun olur
  10. ölüyenyürü

Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Lette diye yazılır adam diye okunur
  11. ölüyenyürü

Birde bu uygulama var harika bir uygulama ayrı bir k8nunun uygulaması bununda modlusunu bulamadım https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cybercat.adbappcontrol.tv
  12. ölüyenyürü

Konuda uzman abilerim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spauldhaliwal.dispatch Bu shield tv box için yeni bir launcher 15 gün deneme süresi 400 lira ücreti var çok beğendim satın alacaktım fakat ülkemizden satın alınamıyor uzman abilerime sormak istediğim bu launcher modlanır...
  13. ölüyenyürü

Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

abi buradan izlemek reklam gelirlerini etkilemezmi öyle ise sineteche zarar yarar sanki
  14. ölüyenyürü

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

İsteyenler bu kısaltılmış alternatifi kullanabilir
  15. ölüyenyürü

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Çok iyi liste elinize sağlık hocam
  16. ölüyenyürü

TiviMate 4.7.0

Kesinlikle bu konuda size katılıyorum televizyonun fazlası var eksiği yok
  17. ölüyenyürü

Cloudstream 4.5.1 ekran görüntüsü

Yeniden boyutlandırma kısmından uzat ı seçerek tekrar deneyiniz
  18. ölüyenyürü

Mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar

cloudstreamda patlayacak hocam uğraşan insanlar nereye kadar dayanacak hepsi işinde gücünde insanlar bu tür programların sürdürürlüğü çok zor oluyor bu yüzden yittiği yere kadar uğraşanların yüreğine sağlık diyip kullanıcaz
  19. ölüyenyürü

Mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar

Vavoyu nasıl kurdunuz hocam

Geri