Arama sonuçlarınız

1. J

Online ıp tv izlemek

APK veya uygulama gerektirmeyen İptv sitesini açtım ama şu anda eksiklikler var. Siteyi kullanmanın İki yolu var : ilk yolu Medya Tarayıcı bu siteye girip IP tv kategorisine gitmek veya direkt olarak CANLI TV - Canlı Televizyon İzle bu siteye gidebilirsiniz. Not : şu anda site güncellemeleri...
  2. J

M3u sitesi

Merhabalar, CANLI TV - Canlı Televizyon İzle bu siteden halka açık kaynaktan alınan linklerle canlı tv izleyebilirsiniz. Medya Tarayıcı bu siteden de ulaşabilirsiniz her şeye.
  3. J

DİZİ FİLM İZLE ( MEDYA TARAYICI) ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİ ALIRIM

Merhaba, Medya Tarayıcı bu siteyi yayınladım bir özellikler ekledim, her cihaza uygun öneri ve diğer şeyleri de yazdım. Tavsiyeniz veya öneriniz var mı? Ben cihazda kullanmaya başladım, telefonda ve mibox da güzel çalışıyor bir problem yok. Web ortamında olmasının en güzel yanı uyumluluk sorunu...
  4. J

Tüm aktüel ürünlerine bir site üzerinde giriş

Merhabalar, aktüel ürünleri topluca görmek için Süpermarket Katalog ve Fiyat Erişim Merkezi site yaptım ama şu anda işlevsel değil V1 aşamasında. Büyük ihtimalle bunu sileceğim ama dolaşıma soktum, her şeye tek tek bakmaktan veya sürekli google a yazmaktan bıktım en azından biraz da olsa işinizi...
  5. J

Nöbetçi eczaneler ve sağlık kuruluşları bir arada

Merhabalar, Yakındaki Eczane ve Hastaneler bildiğiniz üzere eczane, hastane vb. bilgileri almak için en az 10 işlem yapmanız gerekiyor ama siz uğraşmayın ve hayatınız kolaylaşsın diye böyle bir site yaptım. Konumunuza bağlı olarak en yakın hastaneler ve eczaneleri görebilirsiniz. Nöbetçi...
  6. J

Huzursuz bağırsak sendromu olanlar için site

Merhaba, süt ürünleri tüketip karnı şişen ve nefes alamayacak hale gelen kişiler için İBS REHBERİNİZ: Bilgiler ve Yaşam Önerileri ücretsiz bir site tasarladım. Bu bilgileri paralı olarak veriyorlar ama etik değil ve umarım işinize yarar
  7. J

Namaz vakitleri

Merhaba arkadaşlar, Namaz Vakitleri ve Dini Günler adında bir site yaptım ve çok iyi çalışıyor. Telefonunuzda hafıza problemi varsa sadece ana ekrana ekleyerek sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
  8. J

SEVİMLİ KOŞUCU YILDIZ PEŞİNDE

Merhaba, çocuklar için hem web hemde mobil uyumlu Sevimli Koşucu: Yıldız Peşinde bu siteyi yaptım. Deneyip olumlu veya olumsuz geri dönüşlerinizi yapar mısınız
  9. J

VERGİSİZ SATIŞ

Arkadaşlar, Evden Satış Vergi Muafiyeti Rehberi 18 yaşında büyük olanlar ve çoğu kişinin eşi evde çalışmayanlar. Instagram da satış yapıyor ama vergilendirme olayından korkuyor. Vergi dairesi bu konu hakkında vergisiz satış yapabilecekleri bir yazı yayınladı. Sizler için ayrıştırdım...
  10. J

DİZİ FİLM İZLEME

Arkadaşlar, ( Medya Tarayıcı ) istediğiniz film sitelerinin, canlı yayın ve tarayıcıların hepsini tek bir platform üzerinden izleyip takip edebileceğiniz bir site yapmıştım ve geri bildirimlerinizi alarak güncellemeler yaptım. Bu web sayfasını mobilde ana ekrana veya mibox da tarayıcınızda...
  11. J

Dizi film izleme

Arkadaşlar bir web sitesi (Medya Tarayıcı) hazırladık, mibox cihazlara ve telefonlarda ana ekrana ekleme yaparak istediğiniz sitelere hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Linkten ulaşabilirsiniz ve yorumlarınızı almak isterim. Cumartesi gününe kadar güncelleme yapılacak şu anda kumanda kontrolünde...
  12. J

Önemli Bilgi: Acil Durumlarda Hayat Kurtarabilecek Ücretsiz Bir Platform

Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Hepinize içten sevgi ve saygılarımla sesleniyorum. Hepimiz biliyoruz ki, özellikle beklenmedik anlarda doğru ve hızlı bilgiye ulaşmak hayati bir önem taşıyor. İşte tam da bu düşünceden yola çıkarak, tamamen gönüllülükle hayata geçirdiğimiz, acil durumlar hakkında...
  13. J

İPTV M3U'ya dönüştürebilen site ve istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz, sizin yerinize site gereken her şeyi yapıyor.

Arkadaşlar ücretsiz ( IPTV Dönüştürücü ) bu siteye girdiğiniz zaman istediğiniz herhangi bir kanalı toplu olarak veya tek tek m3u şeklinde dönüştürebiliyorsunuz. Hiç bir şeyden anlamam diyenler bile en basit şekilde her şeyi yapabilir. Not: Site şu anlık web sürümüne uyumlu, mobil görünüm biraz...

Geri