Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç kullanmadığım 1,5 - 2 aydır kutusunda bekliyor. Garantisi var. Kontrol amaçlı sisteme takılıp çıkartılmıştır. Toz aşınma vs kesinlikle yoktur. Orijinal kutusunda. Fiyatı 12.000 TL ( Son fiyattır. )
Android box kullanıyır belli aralıklarda ekran gidip geliyorsa HDMI kablonuz ayarladığınız çözünürlüğü karşılamıyor. Gerçek iyi bir markanın hdmı kablosu almanız gerekir. Kendi bizzat deneyimim üst seri tv ve box ile 4k 60 hdr çöznürlükte aliexpres ve temudan 2.1 destekli hdmi kablo almıştım...
Sevgili arkadaşlar yeni sistem toplayacaksanız Ram konusunda dikkat ermeniz gereken 4 ram slotuna ram takmamanız. 4 slottan 2 ve 4 slottlara ram takacağınızı unutmayın o nedenle en az 32 gb ram için ya tek bir tane 32 gb ram yada 2*16 ram almanız . 4 slotada ram taktığınızda intelde xmp...
Uydu alıcı tunerli hibrit android. GÜZEL CİHAZ ÇIKTI .
Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli) Özellikleri
Fobem Vision S Android TV Box, güçlü donanımı ve çok yönlü özellikleri ile tam bir ev eğlence merkezi sunar. Dahili uydu...
Başlık değişti açılmışken boşa gitmesin.
YouTube Music Premium Apk,android için yapılmış video ve mp3 indirme uygulamasıdır. en kaliteli müzikleri sınırsız indirin. tam sürüm.
https://www.mediafire.com/folder/yfysesg5sdcd7/Camera
Spotify Premium
Sesli reklam: kaldırıldı
Reklamlar, engellendi
video ve replay reklamları kaldırılmış
Yüksek kalitede: müzik dinleme: kilidi
https://forum.sinetech.tr/redirect?to=aHR0cHM6Ly9zNi5kb3N5YS50Yy9zZXJ2ZXIyMi91eXlyaXQvU3BvdGlmeV9QcmVtaXVtXzkuMC4yNi40NjguYXBrLmh0bWw=
Sevgili arkadaşlar bir konuda size uyarıda bulunmak istiyorum. Sakın media marktan alışveriş yapmayın. Son alışverişinde iade sürecinde çirkin yüzlerini müşteriye değer vermediklerini hatta yüzüme telefon kapatan sözde yetkilileri ile karşılaştım. Çok dayatmacı ciddiyetten ve sorun çözmekten...